حاشیه رو با این ه مینویسن!!!!!!!!!!!
حاشیه رو با این ه مینویسن!!!!!!!!!!!
100% حرف ممد تائید میشه.
منظورتو از این نظر سنجی نفهمیدم!
من خودم دوربین بازم اساســــــــــــــــــی . و البته سونی اریکسون باز ;-)
سونی اریکسون یه زمانایی تو موزیک و عکس حرف اول رو میزد . اون زمانی که N70 نوکیا گوشی بود K750ه سونی اریکسون همه کاره بود واسه خودش خدا بود ولی الان که دوره شده دوره 5 مگاپیکسلی سونی با K850 هیچ حرفی واسه گفتن در مقابل دیو N82 نداره . ( حیف ) نوکیا خودش رو تو مولتی مدیا خیلی تقویت کرد ولی سونی به نظر من پیشرفتی نداشته خدائیش K800 از K850 بهتر عکس می ندازه .
ولی چیزی که فقط تو برند سونی من فقط دیدم رابط کاربری عالی گوشی های سونی اریکسون هست ( user friendly ) چیزی که مثلا تو نوکیا هیچ وقت این رایط کاربری رو نمی بینیم .
ای کاش سونی یه گوشی با منوها و رابط کاربری خودش و امکانات و دوربین N82 میزد ( وای فکرشو بکن )
انصافا چی مشید .
حیف به سونی اریکسون که هی داره پس رفت میکنه .
اگر من کا850 داشتم میدونستم چه عکس هایی باهاش بندازم. اما فعلا با پی1 سر میکنم.
در مورد سونی اریکسون هم صبور باشید. گوشی های 5 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال در راهه و وقتی بیاد همون دوره
کا750 دوباره شروع میشه و نوکیای بلند پرواز دوباره با کله میوفته تو زباله باطری های جمع آوری شده اش.
سونی اریکسون یا یک جنسی رو نمیزنه یا اگر زد با کیفیت میزنه. نه اینکه مثل نوکیا 20 تا گوشی بیرون بده که مردم
شانسکی از یکی خوششون بیاد و نوکیا هم کارش بگیره.
اما سونی اریکسون از 5 تا گوشی که بیرون میده حداقل 4 تاش رو مردم میپسندند.
نمونه های سونی اریکسون در این چند ماه اخیر...
Xperia
G900
G700
W980
C902
C702
Z770
همه اینها رو سونی اریکسون با هم معرفی کرد حالا شما بگو از اینها کدومش رو مردم بطور عمومی نپسندیدند.
اما نوکیا ...
5320 XpressMusic
5220 XpressMusic
6212 Classic
5000 اسم گوشی رو![]()
7070 Prism
2680 Slide
1680 Classic
6300i
N96
N78
خوب میدونید من میخواستم ببینم شماها چقدر املاتون خوبه. از نتیجهاش هم راضی ام . املاتون 20
![]()
به شدت باهت موافقم![]()
ای بابا دلت جوون باشه. می خوایم حال کنیم داداش![]()
ابنقدر هم به املای ما گیر نده ریفیق . من اینم دیگهههه
با حرفات کاملا موافقم.دیگه تکرارشون نمیکنم.درسته
امیدوارم قبول شی.
Last edited by nakhordemast; 01-05-2008 at 10:58.
ببین شما عادت کردین همش در مورد مسائل فنی بگید. آقا خسته شدیم ازبس درمورد فار منیجر و پی سی سوییت و پچ و ... حرف زدیم. اون مساییل تاپیکش جداست. اینجا میخوایم با گوشیامون حال کنیم و ازش حرف بزنیم. فارغ از مسایل دیگه و دور از گیر هایی که اون همکار تراشکارمون میده و به قول مصطفی پستامونو میتراشه.
اینجا تاپیک هوادارانه. هوادارشیم. از se هم خوشمون میاد.
مرسی.
آهههههههههههههههااااااااا ااااااا حالا فهمیدم.
دوستان اگه دیدید کابل USB زدید به گوشی ولی PC اونو نشناخت حتما یکی از حالتهای زیر رخ افتاده!!!!
1- روی حالت فایل ترنسفر نیست
2- کابل usb خرابه
3- کابلو به گوشی زدی ولی به pc نزدی
4- برعکس 4
5- pc روشن نیست
6- گوشیتون SE نیست
7- اصلا PC نداری
8- برق رفته بابا کجای کاری؟!!!!
امیدوارم به کسی بر نخوره، ولی این یکی از بی محتواترین؛ بی هدفترین و در یک کلمه بیخودترین تاپیکیه که تا حالا، تو این فروم دیدم.
لولش خیلی پایئنه!!!
به احتمال زیاد هم پاک میشه، یه وخت فک نکنین من گزارش دادما! ( حلالت نمیکنم، ننه)
خودشون چش دارن، میبینن دیگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)