مرسی حامد جان بابا تو دیگه کی هستیبابا تو دیگه کی هستی!!؟
![]()
مرسی حامد جان بابا تو دیگه کی هستیبابا تو دیگه کی هستی!!؟
![]()
Download:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 02-06-2008 at 20:00.
قبلا آیکن و باتری و آیکن هارو تغییر داده بودم که امروز حامد جون عزیز لطف کرد و فنت های (Font) آیفن بهم داد که البته لینکش داخل فروم هست حالا یه سکرین شات از گوشیم می ذارم براتون ببینم خوشتون میاد یا نه![]()
![]()
آیکون باطری و آنتن سرویس رو چه طوری باید عوض کنم؟![]()
شما باید عزیزم توی مموری کارت گوشیتون فولدر Resource با یک فلدر Resource جدید عوض کنید مثلا من بهتون میگم این فایل Resource آنتنو این جوری و این مدلی می کنه شما هم اگه خوشت آمد محتوای داخل این فایل Resource که بهت دادمو میریزی توی Resource مموری کارت خودت یه رستارتم می کنی وسلام! فقط یادت نره از Resource اصلیت بک آپ بگیری که شاید یه زمانی دوست داشته باشی به حالت اولش برگرده![]()
دوست عزیز از آموزش خوبت ممنونم فقط یه در خواست داشتم اگه امکانش برات مقدور هست یه پک کامل از آیکونهای باطری وآنتن وایرلس بزاری اونی که صفحه اوله فقط آیکون واسه گوشی![]()
خواهش میکنم قابل شمارو نداشتخوب باشه صفحه اولم دوستان زحمت کشیدن آیکون گذاشتن ما هم این ور یه خدمتی به شما می کنیم 12 تا مدل مختلف آیکون های باتری منو آنتن وایرلس Blutooth قفل و غیره براتون می گذاریم تا لذتشو ببرین .
اینم لینکش که تازه آپلود کردم
و دوستانیم که در کل پستهای این تاپیک کپی میکنن جای دیگه,لطف کنند حد کم با ذکر نام بذارند![]()
![]()
دانلود ايكون ها:
دانلود تم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 04-06-2008 at 22:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)