من فکر کنم شاید اونو خیلی بزرگ و یا خیلی کوچک کرده باشی که بازم یه سری خط هاش رو می بینی
اینم امتحان کن
دکمه Ctrl رو بگیر بعد مثبت و یا منفی رو فشار بده
من فکر کنم شاید اونو خیلی بزرگ و یا خیلی کوچک کرده باشی که بازم یه سری خط هاش رو می بینی
اینم امتحان کن
دکمه Ctrl رو بگیر بعد مثبت و یا منفی رو فشار بده
از کمک همتون خیلی ممنون. طبق گفته هاي دو دوست عزیز RezaTayebiJ و hadi_mopm مشکل از تنظیمات مربوط به صحنه است. همون طور کهRezaTayebiJ جان گفتند یکی از صحنه های دیگه رو prespective کردم و مشکل درست شد و در صحنه ی جدید Manipulator پیدا شد.
حالا که معلوم شد مشکل از صحنه هست چه جوری صحنه اصلی رو درستش کنم؟ تنظیماتش کجاست؟
مایا رو دوباره نصب کردم باز درست نشد! فکر کنم دلیلش اینه که تنظیمات توی فایل مورد نظری که باهاش کار می کنم ذخیره شده.
Last edited by amsjavan; 18-04-2008 at 16:14.
با این کار دقیقا چه اتفاقی میفته؟ من تا حالا با reference کار نکردم!ضمنا ممکنه با توجه به نوع موضوعات صحنه (Paint Effects , Toon ... ) ناسازگاری با کارت گرافیک وجود داشته باشه. پیشنهاد می کنم از طریق File > Create Reference یه منبع از صحنه گرفته و اون رو در صحنه ی جدیدی بارگزاری کنید.
Last edited by amsjavan; 18-04-2008 at 16:13.
خب . حالا مشکل معلوم شد. توی نمای دید در منوی show گزینه ی مربوط به Manipulators (آخرین گزینه) خاموش هست. روشنش کنید.
موضوعات خاصی از صحنه به انتخاب ( مانند مدل ها ، متریال ها و ...) ازشون یک منبع ساخته می شه که در صحنه ی جدیدی می شه ازشون استفاده کرد بدون اینکه فایل Import بشه.
طریقه ی کارش به این شکله که شما صحنه ای رو که قبلا ذخیره کردی ، توسط File > Create Reference ازش منبع می گیری.
البته شما برای رفع مشکل فعلیتون لازم نیست از این امکان مایا استفاده کنید.
عالی شد. خیلی ممنون. البته این گزینه فعال بود من اول غیرفعالش کردم بعد دوباره فعالش کردم درست شد
از کمک همتون واقعا ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)