من با smartcomgps تو مشهد و شیراز مثل بنز! gps کار می کنم! گوشیم هم ان82! هیچکدوم از مشکلات ذکر شده رو نداره.فقط صداش کمه.خیلیم کم نیست! بعضیا دیگه اغراق می کنن!
من با smartcomgps تو مشهد و شیراز مثل بنز! gps کار می کنم! گوشیم هم ان82! هیچکدوم از مشکلات ذکر شده رو نداره.فقط صداش کمه.خیلیم کم نیست! بعضیا دیگه اغراق می کنن!
سلام
اولا خیلی ممنون از همگی شما
اقای DJ Mamal رفته بودم روستای مراغه از بخش نوبران که همش بارون اومد و خیلی هم سرد بود
و با 7370 ریست کردم جواب نداد
اقای سامان منم فکر کنم جنی شده و 1100 هم گرفتم(امروز) اما ما سطح اطلاعاتمون به اندازه اساتید نیست خوب
شما یاد بده چه جوری با جی پی اس کار
کنیم
جناب andyan کلاه بردار که زیاده ای بابا ....
حالا این دو برنامه را از کجا بیارم
خیلی بد شانس هستم اگه دو تا آجر بیافته از اسمون یکیش تو کله من می افته اون یکی هم وای میسه تو نوبت
اپدیت که همین دیروز اومده
اقای حامد شرمنده ها از کجا فهمیدی که اونجا هم کار می کنه
به هر حال ممنون یه بار دیگه ریست می کنم
به نظر شما فلش کنم ایا امیدی هست
اما 1100 عجب گوشی بوده ها با هاش میشه گردو هم شکست
از این جناب بنز هم میشه یکم به ما یاد بدی که چی طوری جی پی اس را راه بندازم
***من جی پی اس می خوام***
خواهش می کنم.انشالله یک بنز همراه با gps نصیب شما هم بشه!!!
تو این پست در مورد جی پی اس توضیح دادم.امیدوارم کمکت کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه حالا این برنامه را از کجا بیارم یه لینکی چیزی
البته اگه حجم برنامه زیاد باشه همون طور که می دونید اینترنت من با زغال سنگ(Dial up) کار می کنه
چی کنم اون که هنگ می کنه را نگفتی با فلش درست میشه
گوشیمو فرمت کردم (رم + گوشی ) با 7370 مسیج هام پاک شده اما همشون را یه کپی کرده بودم تو هارد داخل یه پوشه (بک اپ نگرفتم بلکه کپی + پیست کردم) حالا همون جا اولش کپی می کنم گوشی مسیج ها را نمی شناسه راهی چیزی نداره که بشناسه کم نیست ها حدود 2000 تا اس ام اس هست
با سلام دوستان کمک کنند .
وقتی میخوام از کامپیوتر عکس با پسوند jpg. را بلوتوس کنم به گوشی n82 کامپیوتر این ارور را میدهد
error copying file (the request could not be honored) و وقتی که فایل و بدون پسوند یا تغییر پسوند میدم درست میشه حالا چکار کنم گوشی مشکل داره ؟
لطفا تو کلوپ ان82 مطرح کنید دوست عزیز
مطمعنی ان 82 خریدی
نه gps سيستم موقعيت ياب جهانيهمنظورتون همون جی پی ار اس هستش ..آره ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)