آقا خسته نباشي. دستت طلا!
راستي من مسيح (christ) هستم
آقا خسته نباشي. دستت طلا!
راستي من مسيح (christ) هستم
نیما جان مثل اینکه شما اومدی تو این تالار از حقوق ضایع شده مایکروسافت مظلوم دفاع کنی!؟
خواهشاً دیگه این بحثو ادامه نده نه اینجا و نه تو سایر تاپیکها چون هزار بار اینجا و توی بقیه سایتها با دلیل و مدرک بحث شده البته میگم دلیل و مدرک منظورم خاطره و یا چیزایی که قراره تو آینده بیاد نیست
درست یادم نیست ولی فکر میکنم تو همین پی سی ورد یکی از دوستان یه سری آمار خیلی جالب در مورد این موضوع بحث کرده بود
در ضمن توصیه میکنم یه مقدار در مورد مفهوم Open Source مطالعه کنی بعد نظر بدی
اين بخش Open Source رو هستم!
آقا مي گم بحث بدجوري منحرف شد
بابا ماتومباني مونديم شما دعواتون سربحثهاي تخصصي؟
جناب ultimatorحالا شما يه توضيحي راجع به طراحي سايت بده چه نرم افزاريهايي چه زبانبهاي بايدياد بگيريم.
ونحوه ترکيب اونا باهم؟ اگه حال داري درمورد اين اصطلاحاتوکاربردشان درمراحل ساخت يه توضيحي بده وبگو باترکيب اينا چه جوري سايت ساخته ميشه .چون من ازهمه مفاهيم زير يه چيزي هايي ميدونم ولي گيجم نميدونم ازکجا بايدشروع کنم چيرو اول بايد ياد بگيرم .حلا همه ايناروا جداجدااگه يابگيرم چه جوري بايدباهم ترکيب بشن؟
[SIZE="4"]
asp,aspnet-php-css-cms-sql,mysql,mssql,ajax,iis,visual studio,ftp,dremviewr,frontpag,vbscrip,javascrip,xm l,xhtml,phpbb,vbnet,server,client-framework[/SIZE
سلام
این قبیل بحث ها که کلاً بشدت تکراری هستند، و انگار تمامی ندارند....
برای جناب ebi136
در یک جمله ساده مزیت بزرگ Asp.Net بی شک قدرت است و کوتاهی کد نویسی ها، مخصوصاً در نسخه 2008 با معرفی LINQ اعجازی شده، میتواند کدهایی نوشت مشابه دستورات SQL ولی در داخل برنامه و روی انواع داده های Collection و به بیان ساده تر قابل شمارش، در نتیجه طبق یک مثال فوق العاده ساده میتوان اینطور بیان کرد، که برای به دست آوردن Max و Min و Avg یک مجوعه اطلاعات (مثلاً آرایه String یا Integer و... باشد.) را میتوان در یک خط کد بدست اورد. (در ست مثل دستورات SQL)
(سایت های شرکت هایی مثل microsfot (چشم بسته زیر آبی رفتم) intel و amd هم با asp.net طراحی شده اند.)
ولی
مزیت اصلی و البته مهم PHP را هم نباید فراموش کرد.
این زبان OpenSource است و در نتیجه بنیانش بر اساس رایگان بودن بنا نهاده شده.
در نتیجه اجاره و یا خرید سرور های Linux-PHP-MySql بسیار ارزان تر از Win-ASP.Net-SQLServer تمام میشود.
(البته میتوان از بانک های اطلاعاتی دیگر در هریک استفاده کرد ولی بهترش همان ها است که در بالا ذکر شده)
و واقعاً نباید این مزیت بزرگ را دست کم گرفت، که در دراز مدت برای یک سایت بدون پشتیباتن مشخص شاید مشکل ساز شود.
برای مشاهده اختلاف و تفاوت میتوانید به لیست قیمت های یکی از هاستینگ ها مراجعه کنید.
(طبق آمار و مدرک را نمیدانم، ولی به نظر تعداد تعداد سایتهای php بیشتر هستند.)
البته ما در ایران مشکل کمتری از نظر مالی با دات نت داریم چون VS نسخه خوب 10,000 دلاری را (حدود 9 میلیون تومان!) در حد چند هزار تومان از بقالی سرکوچه میخریم.
در کل چیزی که برای شروع کار در هر دو واضح و ثابت است، آشنایی با اصول اولیه HTML و یادگیری چیزهایی از Javascript و SQL است. (گرچه نیاز به javascript در asp.net کمرنگ تر و غیر مهم تر است.)
بعد
برای کار تحت دات نت بهتر است یک مجموعه کامل Microsoft Visual Studio.Net 2008 را نصب کنید و دیگر هیچ.
با این برنامه شما هم ویرایشگر HTML فوق العاده قوی مثل frontpage و... دارید و هم ویراشگر کد و هم نسخه ای از SQL Server و شبیه ساز تست و توسعه سایت و امکان upload و بروز رسانی سایت. (برخلاف تصور عموم که از 2003 ناشی میشود، نیازی به IIS هم نیست.)
بعد میتوانید با C#.Net یا VB.Net به دلخواه کد بنویسید و با کمی دقت میتوان از زبانهای دیگر دات نت مثل VC++.Net و یا J#.Net یا Delphi.Net و... هم استفاده کرد.
ولی سورس کد و راهنمایی ها و مثال ها در C#.Net و VB.Net بیشتر است.
(لزومی به استفاده صرف از یک زبان هم نیست!)
برنامه CuteFtp را هم اگر داشته باشید بد نیست، گرچه VS امکان upload دارد ولی برای کار حرفه ای CutFtp یک جورایی را دست تر است.
چون من خودم asp.net کار میکنم اگر خواستید میتوانم بیشتر کمک کنم.
و در مورد نیازمندیهای شما در PHP انشا ا... اساتید PHP کمک کنند ولی فکر کنم شما اینها باید داشته باشید.
یک ویراشگر مثل frontpage
برنامه MySql و MySql Admin
برنامه PHP Easy (یا نامی شبیه این جهت شبیه سازی و تست)
برنامه CuteFtp
و در آخر من فقط توضیح دادم، ولی صراحتاً پیشنهادی روی هیچ کدام نمیکنم، تا خودتان شرایطتان را بسنجید و انتخاب کنید.
جمیعاً موفق و پیروز باشید.
سلـــــــــام !
من نبودم چيا پشت سرم گفتين ، ها ؟ نه نميخاد بگين خودم دارم ميبينم .!
دقيقا!!!نیما جان مثل اینکه شما اومدی تو این تالار از حقوق ضایع شده مایکروسافت مظلوم دفاع کنی!؟
در ضمن اگه شما خيلی با مايکروسافت دشمنی دارين بفرماييد من به خاطر گل روی شما ديگه اينورا پيدام نشه
چشم!!!خواهشاً دیگه این بحثو ادامه نده نه اینجا و نه تو سایر تاپیکها
خاطره گفتم دور هم باشيم بخنديم ، اشکالی داره ؟ !!!البته میگم دلیل و مدرک منظورم خاطره و یا چیزایی که قراره تو آینده بیاد نیست
ضمنا اينا رو واسه دوستم مسيح جون نوشتم شما ميتونی نخونی!
ميتونی اگه تو حرفهام جايی اشتباه کردم توجيهم کنی .
توصيه مفيدی بود ، حتما ولی نميدونم اين open سورس چه چيزه عجيبيه که فقط اپن سورس کارا ميفهمن و ما از آن بی اطلاعيم ؟در ضمن توصیه میکنم یه مقدار در مورد مفهوم Open Source مطالعه کنی بعد نظر بدی
برداشت من از اوپن سورس در دو جنبه است : يکی اپن سورس بودن خود php ، يعنی اينکه ميتونين سورس php رو ببينی و روش تغييرات انجام بدی ؟ خوب اين چه ربطی به منه استفاده کننده داره ؟ غير از بحث قيمت که منکر اون نميشم . اصلا اين اپن سورس بودنش موجب قيمت کمش نيست قيمت کم سرور هاش به خاطر اينه که همه جا ميشه نصبش کرد ، اينطور نيست که ما رو مجبور به استفاده از windows کنه ، البته اين هم باز به همون مربوطه . ( تا اينجا اگه اشتباهی داشتم بگين)
جنبه ی دوم مبحث انتشار برنامه های نوشته شده است . يه برنامه خوب کاملا رايگان و آزد و اپن سورسه ، يکی فقط رايگانه ولی اپن سورس نيست يکی نه رايگانه نه اپن سورس، اينها چيزيه که خود برنامه نويس بسته به علاقش بايد تصميم بگيره . در مورد php فقط ميشه برنامه از نوع اول نوشت غير از اينه ؟
الان همين نرم افزار تالار وی بی تو کدوم دستست ؟ مگه لايسنس دار و پولی نيست ؟ پس چطور ميتونيم سورسشو تغيير بديم و خودمون دوباره بفروشيم مثلا کپی رايتشو پاک کنيم يه اسم جديد روش بذاريم . اين انصافه ؟ من هيچ وقت همچين چيزی رو دوست ندارم . اگه بخام سورس برناممو به هر کی بخاد ميدم اگه نخام بدم چی ؟ نگين که قوانين کپی رايت از سورس محافظت ميکنه !
اين استنباط بدون مطالعه ی من از اپن سورسه که فکر ميکنم شما قبول ندارين پس ميشه شما که ميدونين به ما م توضيح بدين که اصلا اپن سورس چيه و چه مزايا يی داره ؟ غير از مزايايی که من گفتم . لطفا دونه به دونه جواب بدين بگين فلان قسمت از برداشت من درسته کدومش اشتباه تا ما هم يکم بفهميم نه اين که کاملا حرفهامو محکوم کنيد . از لطف شما سپاس گذارم .
شما هم همیناين بخش Open Source رو هستم!
بيخيال اخرش ميايم صافکاری ميکنيم ولی فکر کنم اين دوستمون به اندازه کافی توجيه شدنآقا مي گم بحث بدجوري منحرف شد
به به بلاخره صاحبش اومد !!! اگه من نتونم خوب توضيح بدم بی شک ايشون ميتونن . شک نکنين با تجربه ترين دات نت کار اين حوالی ايشون ميباشند.( به دوستان ديگه بر نخوره !)در یک جمله ساده مزیت بزرگ Asp.Net بی شک...
والا اينا رو منم گفتم نميدونم چرا فکر ميکنيد من با php دشمنی دارم !!مزیت اصلی و البته مهم PHP را هم نباید فراموش کرد.
این زبان OpenSource است و در نتیجه بنیانش بر اساس رایگان بودن بنا نهاده شده...
اوپن سورس يادتون نره !
موفق باشيد
سلام
اصلاً و ابداً با بحث های جاری کاری ندارم، فقط چون دوست عزیزم اشاره کرد، یکباره یاد مطلب جالب افتادم.
میدانید جریانات مالی نرم افزار vBulletin چطور است (همین سایت).
خیلی جالب است.
جمیعاً خیلی میبخشید ولی بچاپ بچاپی!
اینطور نیست که شما نرم افزار را بخرید و تمام شود! (مثل ما در ایران)
شما فقط میتوانید لایسنز را برای یک سال بخرید. (به پول ما اگر اشتباه نکنم میشود سالی حدود 90 تا 100 هزار تومان)
یعنی هر سال باید جدا پول دهید.
اگر هم بخواهید زیر آبی بروید شرکت طبق قانون کپی رایت شکایت میکند و قبل از آنکه بفهمید در سایتتان تخته میشود.!
ما در ایران نه برنامه نویسانمان بابت نرم افزارهای اصلی شان پول میدهند و نه قربونش برم کاربران!
همه جا آزادی، بخرید و کپی کنید ولی اصراف نکنید.
بازم برید بگید ایران بد جاییه!
سلام
اگر دوستان اجازه دهند، من یک شمای کلی از طریقه کد نویسی و کار در asp.net را همراه با چند مثال ابتدایی و ساده که مثلاً طریقه کدنویسی در عوض کلیک یک دکمه را نشان دهد، برای دوستان php کار به صورت pdf درست کنم.
یک چیزی تو مایه های آشنایی تمدن ها یا گفتگوی تمدن ها !!!!!!!!!
شما یه تاپیک بزن ما همراهی میکنیم !
من که شخصا قول ميدم پسر خوبی باشم !!!
ببينيد آقايون Ultimator و _H2_ من مي خوام اين asp.net رو ياد بگيرم
اگه ميشه يه تاپيك بزنيد يا اگه مي تونيد pdf بديد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)