با سلام و عرض تشکر فراوان
امروز اپراتور سبا میگفت مودمهای aztech خیلی مذخرفه واصلا بدرد نمیخوره ! گفت برو و حتما ایسوز بخر و روبوتیک هم نمیشناسم !
دوستان اگه راستشو بخواهید من خودم یه جورایی از روبوتیک خوشم اومده نظر شما چیه ؟
با تشکر
با سلام و عرض تشکر فراوان
امروز اپراتور سبا میگفت مودمهای aztech خیلی مذخرفه واصلا بدرد نمیخوره ! گفت برو و حتما ایسوز بخر و روبوتیک هم نمیشناسم !
دوستان اگه راستشو بخواهید من خودم یه جورایی از روبوتیک خوشم اومده نظر شما چیه ؟
با تشکر
mrhamed عزیز اولا" سرعت اینترنتی که ارائه میکنند واقعی نیست . دوما": شما با محدودیت دانلود مواجه هستی و با این قیمت بیشتر از 2gدر ماه نمیتوانی دانلود کنی اگر خواستی سرعت واقعی Sendوreciveخود را بدانی از سایت های مربوط به آن استفاده کن.
Last edited by bozorgmehr; 03-04-2008 at 18:02.
سلام دوست عزیز ، من چند ماه هست که دارم از ADSL استفاده میکنم ، به شما خرید Asus AM602 رو پیشنهاد میکنم ، خودم هم از طریق مشورت با یکی از دوستان که در زمینه شبکه تخصص داره این مودم رو خریدم و کاملا راضی هستم .
در مورد صبانت هم باید خدمت شما عرض کنم که تمام سرویس های صبانت محدودیت حجمی داره .
من در حال حاضر 256 از داتک گرفتم و خیلی راضی هستم . همینطور برادرم داره از 256 آسیاتک استفاده میکنه . هر دوی اینها بدون محدودیت هستند و قیمت ها به ترتیب 28600 و 24000 تومان در ماه هست .
موفق باشید .
از تمامی دوستانی که اینگونه همیاری میکنند کمال تشکر را دارم.
ببخشید :
محصول غیر چینی آن در بازار وجود دارد ؟ اگر هست : مکان دقیق فروش + شرکت گارانتی کننده + مدت زمان گارانتی + قیمت حدودی و هر مطلب قابل عرض دیگری که میدانید بفرمایید ، بسیار متشکرم.
اگر فقط محصول چینی آن یافت میشود ، بنظر شما معتبرترین گارانتی کدام است ؟
دوستان یک مدل از همین مودم Asus AM602 دست دوم در حد نو 35000 تومان ، یکی از دوستان قصد فروش دارد ! بهمراه کارتون و یک اسپلیتر ( دلیل فروش را اینگونه بیان میکند : بنده قبل از اینکه اینترنت ADSL بگیرم مودم را خریدم ولی شرکت ارائه دهنده گقت چون خط تلفن شما حاوی فیبر نوری است ما نمیتوانیم به شما ADSL ارائه دهیم. ) حال بنظر شما این حرف منطقی است یا مودم مشکل دارد و میخواهد به این بهانه بفروشد ؟ در ضمن منزل ایشان حوالی میدان راه آهن تهران است.
طبق گفته یکی از دوستان در همین تاپیک بنده چون دو دستگاه تلفن دیگر هم در منزل دارم باید سه عدد اسپلیتر خریداری نماییم ، حال آیا برند (مدل) خاصی را پیشنهاد میکنید ؟ قیمت حدودی آن ؟ آیا اسپلیتر سه راهی وجود دارد ؟ چون سرویس دهنده سبا نت گفته اگر مودم از ما نخری ما هم اسپلیتر نمیدهیم !!!
باز هم صمیمانه از تمامی شما متشکرم ، امیدوارم این تاپیک حاوی جواب سوالات اکثر دوستان باشد. باتشکر
Last edited by mrhamed; 06-04-2008 at 12:06.
سلام دوستان عزيز. من ADSLرو ميخوام فقط برای دانلود و البته از اون مهم تر بازی های آنلاين. بدجوری گيرشم. حالا موندم ADSL يا ---.
دی وی بی خوبيش اینه که سرعت دانلودش از 128 بيشتره . با توجه به اینکه شارژ 128 بسيار کمتر از 256 خواهد بود و به دليل مشکلات مالی نميتونم پول شارژ 256 رو بدم. ( 24 هزار تومان در ماه خيلی زياده )
حالا ميخواستم ببينم که 1- 128 برای بازی هايی مثل World of Warcraftو COD 4خوبه يا نه؟ يعنی بازی لگ نداره؟ برای دانلود چطور؟ مثلا يک فيلم 2 ساعته رو چقدر طول ميکشه تا دانلود کنه؟ بعد هم اینکه این گرفتنش به صرفه هست يا دی وی بی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر كار دانلود داريد ميتونيد از اشتراك شبانه كه رايگان هم هست استفاده كنيد....
از ساعت 3 تا 7
اصلا هم نيازي به بيدار موندن تا اين موقع نيست..
توسط يك scheduler تمام كار ها را انجام ميديد
در ادامه توضیحات این دوستمون ، باید خدمتتون عرض کنم که شما نمیتونید با دیش Send داشته باشید ، فقط Recieve ، چون Send و Recieve غیر قانونیه . برای بازی Online ، سرعت 128 تقریبا خوب جواب میده ، نهایتا 256 کافیه ، برای دانلود فیلم هم بستگی به حجم داره ، با 256 ، حدودا 250 مگابایت رو در عرض 2 ساعت و نیم دانلود میکنه . با 128 ، دوبرابرش کن (البته این در حالتیه که از کل پهاین باند استفاده کنه ) .بهتره تو فامیل یه دانشجو گیر بیاری که یه نامه از دانشگاش بگیره برای اینترنت 256
من هم --- دارم هم ADSL 256 ولی اصلا فکر استفاده از --- رو برای اینترنت از سرت بیرون کن و فقط برای offline Download و تصویر از --- استفاده کن
سرویسهای اینترنت رو --- هر مدلش هزینش از ADSL بیشتره .ختم کلام .![]()
در نهایت پیشنهاد میکنم ADSL بگیری به همراه یه --- Card برای دانلود Offline .
در نهایت پیشنهاد میکنم ADSL بگیری به همراه یه --- Card برای دانلود Offline .آقا رو باش!!. من ميگم هزينه هاش برام سنگينه بعد ميگه هردوتارو بگير. خوب عزيز من فقط فوقش 80-90 دارم که بتونم يک دی وی بی با ديش و .... بگيرم. ديگه پولم به ADSLو اون شارژ های ماهيانش که نميرسه.
بازم ممنون از راهنماييت.
آقا میتونی یه --- بگیری و بعد یک هفته بگی آخ اشتباه کردم کاش ADSL میگرفتم و بعد ADSL بگیری .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)