تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: ساخت بازی Assassin's Creed فانتزی

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

تا حالا ندیدم کسی این کار را کرده باشه ...

به نظرم اگه بتونی ادامه بدی خیلی خیلی بازی قشنگی میشه ...

در مورد برنامه نویسی هم بگم که توی این انجمن برنامه نویس 2D کار خیلی داریم که با Game maker بلد باشند کار کنند ...
    حتما کمکت خواهیم کرد ...

در رابطه با پرش هم بگم که خیلی قشنگ شد ه...

دستش نذار ... کلا پرش های فانتزی توی همین سبکند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

منم جلل الخالق

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تا حالا ندیدم کسی این کار را کرده باشه ...

به نظرم اگه بتونی ادامه بدی خیلی خیلی بازی قشنگی میشه ...

در مورد برنامه نویسی هم بگم که توی این انجمن برنامه نویس 2D کار خیلی داریم که با Game maker بلد باشند کار کنند ...
    حتما کمکت خواهیم کرد ...

در رابطه با پرش هم بگم که خیلی قشنگ شد ه...

دستش نذار ... کلا پرش های فانتزی توی همین سبکند
    پس اگه پشتیبانی می کنید من حرفی ندارم می سازم و تمام امکاناتش رو انیمیت می کنم (خیلی ساده و خلاصه)فقط برنامه نویسیش با اساتید برانامه نویسی

شما هم اگه نظری داری بده آقا هادی شما استاد مایی (البته تو 3D ، شوخی کردم البته)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض نظرات من راجع به ساخت بازی !

سلام و خسته نباشی ! از ایده ای که دادی خیلی خوشم اومد بنظرم می تونید یه همچین بازی بسازید.
    فقط چند تا نکته هست که باید خدمتت عرض کنم .
    1- بنظره من می تونید این 3 تا کاراکتر رو در یک بازی بیارید. می دونید منظوره من چیه ؟!! منظورم اینه که سعی کنید در یک بازی باحال ترین و محبوب ترین شخصیت ها رو بیارید بطوری که با هم رفیق هستن و هر بخش بازی با یکی از آنها بازی کنید. مثلا اگه بازی Kingdom Hearts رو دیده باشید کمپانی Square Enix سعی کرده که شخصیت های محبوب کارتون های والت دیسنی و Square Enix رو در یک بازی قرار بده ! حساب کن کاراکتر هایی مثل میکی موز و الایدین رو تو بازی آورده تا کاراکتر هایی مثل Sepiroth و Cloud از Final Fantasy ! شما اگه بتونید همین 3 کاراکتر رو در بازی بیارید واسه شروع کار کافیه ! می تونید دشمنی هم از یک بازی و یا من درآوردی بسازی و اون رو به عنوان غول نهایی انتخاب کنید.
    2- راجع به این پرشی که از الطیر ساخته بودی بنظر من خیلی خوب شده. فقط چند تا نکته رو باید رعایت کنی. اول اینکه سعی کنی وقتی الطیر در حال سقوت است یکم بطرف پایین هدایتش کنی. چون اینطور که شما ساختی انگار همینطوری خشک میپره پایین در صورتی که خوده الطیر به طرف عمودی سقوت می کنه ! دوم اینکه سعی کنی لباسش رو کمی در سقوت کردن حرکت بدی. اگه بتونی یکمی هم به صحنه افکت Motion Blur بدی و کمی تارش کنی خیلی عالی میشه !
    3- در مورد اینکه از Game maker استفاده کنی بنظر من خیلی برنامه ی ساده ایه و واسه این بازی کمه ! اگه بتونی این ایده ات رو به یک شرکت بازی سازی تو ایران نشون بدی و با بودجه ی کافی بتونی یک Engine بگیری عالی میشه !
    این نظرات من راجع به کارت بود. امیدوارم برات مفید باشن.
    با تشکر ، Dark Prince

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

- در مورد اینکه از Game maker استفاده کنی بنظر من خیلی برنامه ی ساده ایه و واسه این بازی کمه ! اگه بتونی این ایده ات رو به یک شرکت بازی سازی تو ایران نشون بدی و با بودجه ی کافی بتونی یک Engine بگیری عالی میشه !
    این یکی از عجیب ترین حرف های درون زندگیم بود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

این یکی از عجیب ترین حرف های درون زندگیم بود ...
    آخه چرا ؟!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشی ! از ایده ای که دادی خیلی خوشم اومد بنظرم می تونید یه همچین بازی بسازید.
    فقط چند تا نکته هست که باید خدمتت عرض کنم .
    1- بنظره من می تونید این 3 تا کاراکتر رو در یک بازی بیارید. می دونید منظوره من چیه ؟!! منظورم اینه که سعی کنید در یک بازی باحال ترین و محبوب ترین شخصیت ها رو بیارید بطوری که با هم رفیق هستن و هر بخش بازی با یکی از آنها بازی کنید. مثلا اگه بازی Kingdom Hearts رو دیده باشید کمپانی Square Enix سعی کرده که شخصیت های محبوب کارتون های والت دیسنی و Square Enix رو در یک بازی قرار بده ! حساب کن کاراکتر هایی مثل میکی موز و الایدین رو تو بازی آورده تا کاراکتر هایی مثل Sepiroth و Cloud از Final Fantasy ! شما اگه بتونید همین 3 کاراکتر رو در بازی بیارید واسه شروع کار کافیه ! می تونید دشمنی هم از یک بازی و یا من درآوردی بسازی و اون رو به عنوان غول نهایی انتخاب کنید.
    2- راجع به این پرشی که از الطیر ساخته بودی بنظر من خیلی خوب شده. فقط چند تا نکته رو باید رعایت کنی. اول اینکه سعی کنی وقتی الطیر در حال سقوت است یکم بطرف پایین هدایتش کنی. چون اینطور که شما ساختی انگار همینطوری خشک میپره پایین در صورتی که خوده الطیر به طرف عمودی سقوت می کنه ! دوم اینکه سعی کنی لباسش رو کمی در سقوت کردن حرکت بدی. اگه بتونی یکمی هم به صحنه افکت Motion Blur بدی و کمی تارش کنی خیلی عالی میشه !
    3- در مورد اینکه از Game maker استفاده کنی بنظر من خیلی برنامه ی ساده ایه و واسه این بازی کمه ! اگه بتونی این ایده ات رو به یک شرکت بازی سازی تو ایران نشون بدی و با بودجه ی کافی بتونی یک Engine بگیری عالی میشه !
    این نظرات من راجع به کارت بود. امیدوارم برات مفید باشن.
    با تشکر ، Dark Prince
    سلام خدمت شما دوست عزیز

ولین ایده ای که به ذهن من رسید دقیقا همین بود که شما گفتید :
    داستان آن :
    الطیر و هیتمن(مامور 47) و سام فیشر که سه دوست جون جونی هستند هریک توسط رییسانشان ماموریتی می گیرند که نباید کسی بفهمه این ماموریتی که به هر سه داده شده کاملا یکسان هستش و وقتی بازی شروع میشه
    بر اثر اتفاقاتی که رخ میده یواش یواش این سه دوست به هم دیگه شک می کنند و ......
    داستانش یه چیزی تو مایه های آقا و خانم اسمیت هستش ( نمیدونم دیدی یا نه) فقط جای کاراکتر ها و اتفاقات داخل بازی عوض شده است . حالا یک نکته من دیدم که چون این اولین تجربه ی من در بازی سازی است گفتم که از یک چیز ساده شروع کنم و قضیه رو خیلی هم به اون صورتی که شما گفتی :((اگه بتونی این ایده ات رو به یک شرکت بازی سازی تو ایران نشون بدی و با بودجه ی کافی بتونی یک Engine بگیری عالی میشه !)) ، جدی نگیرم ( چون راستیتش سرم خیلی شلوغه و حال و حوصله ی اینجور کارها رو ندارم )
    تا ببینیم این بازی چه چیزی از آب در میاد برای همین من تصمیم گرفتم فقط بازی Ac رو بسازم و اونم خیلی ساده
    اگه دقت کرده باشی کاراکترم خیلی ساده و فاقد هرگونه پیچیدگی هستش . برای همین هم فعلا همین رو می چسبم تا ببینیم چی میشه ..... البته اگه یه زمانی بخوام بازی سازی رو گسترش بدهم همین کاری که شما پیشنهاد کردی رو انجام خواهم داد چون ایده های جالب دیگری هم در ذهن دارم ()
    در مورد نکاتی که درباره ی حرکات گفتید ، حتما سعی می کنم آنها را رعایت کنم چون اینها جزییاتی هستند که بر زیبایی بازی می افزاید ... به هر حال خیلی خیلی ممنون از نکاتی که گفتید برام جالب بود تا حالا از این دید به قضیه نگاه نکرده بودم ......
    فردا سعی می کنم اتود های بعدی رو بذارم ( اگه وقت کنم)
    Last edited by brain; 26-03-2008 at 00:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahmads's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کارت خیلی خوبه ادامه بده ( برای روحیه گرفتنت گفتم )

اگه بتونی دشمن هات رو به شکل خنده داری طراحی کنی از نظرم جالب میشه مثلا هرکی رو کشتی به یه شیوه ی خنده داری بمیره و ...

یه نکته دیگه اینه که اگه می خوای صدا گذاری کنی اگه برات مقدوره صدا ها رو با یه لهجه ی خنده دار بزاری ( البته نه اینکه به قوم و یا طایفه ای بی احترامی کنی)

ولی اگه بتونی کار رو تموم کنی عالی میشه چون با اینکه میگی ساده طراحی می کنم ولی مطمئن باش باز هم به اندازه خودش سخته !

در ضمن Game Maker هم خوبه چون من خودم باهاش 2 سال پیش کار میکردم و مطمئن باش اونقدری قوی هست که بتونی باهاش ایده هات رو عملی کنی

امیدوارم موفق باشی
    Last edited by ahmads; 26-03-2008 at 04:16.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من فقط دارم خودم رو سرگرم میکنم و اینکه بازی ساختن رو انتخاب کردم در درجه ی اول می خواستم
    با برنامه نویسی آشنا بشم و دوم اینکه چون رشتم گرافیکه می خواستم در زمینه تصویر سازی که خیلی وقته دست به مداد نزدم ، این کار به بهونه برای کار کردن باشه (همین)....

در رابطه با کمک کردن باید بگم که من فعلا فقط می تونم در زمینه طراحی کاراکتر و فضا سازی چه 2D و چه 3D
    (بیشتر 2D)کمکت کنم...به هرحال اگه کمکی ازدستمون ساختس بگید..........
    از این پرش خوشم اومد
    خیلی عالیه
    من میخوام به گروهم بپیوندی و در ضمینه طراحی کاراکتر و فضا سازی 2d,3d
    لطفآ اجازه بده وارد لیست یاهوت بشم و داستان رو بهت بدم
    یه سوال.شما کاربا نرم افزار تری دی مکس رو بلدی؟
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahmads's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

- در مورد اینکه از Game maker استفاده کنی بنظر من خیلی برنامه ی ساده ایه و واسه این بازی کمه ! اگه بتونی این ایده ات رو به یک شرکت بازی سازی تو ایران نشون بدی و با بودجه ی کافی بتونی یک Engine بگیری عالی میشه !
    راستی دوست عزیز یعنی اگه این ایده رو نشون یه شرکت ایرانی بده احتمال داره بهش CryEngin 2 بدن ؟

آخه دوست عزیز خود شرکت های ایرانی پول خریدن موتوری مثل FPS Creator رو هم ندارن و خودشون با 3D Studio Game بازی میسازن که نهایت یه بازی مثل " عملیات ویژه " از آب در میاد

یه خواهش دیگه ای که از شما داشتم اینه که شما وقتی نظرت رو میگی دیگه چرا Game Maker رو زیر سوال میبری ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •