تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: وقتی ویندوز بالا میاد My Documents هم باهاش میاد بالا

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من يه بار اين ويروسي رو كه گفتين گرفتم و ديگه توبه كردم از كسي كه مطمئن نيست سي دي بگيرم.

نمي دونم همه ون بلاهايي كه سر من اومد به خاطر يك ويروس بود يا چند تا ولي خيلي حالم گرفته شد.

به هر حال يكي زا كارايي كه اين ويروس يا ويروس ها مي كردند اين بود كه وقتي روي درايوي كليك مي كردم توي يه صفحه ديگه باز مي شد، و يه چيز ديگه: وقتي كامپيوتر را روشن مي كردم ويندوز خودش log on نمي شد و بايد روي account كليك مي كردم تا log on بشه(من يه accound بيشتر نداشتم)

هر آنتي ويروسي كه بود رو آپديت كردم نشد كه نشد
    سه بار ويندوز عوض كرم تا بالاخره بعد از كلي پيشگيري و ... از شر هر چي بود خلاص شدم
    سلام اشکان جان

راه حل مشکل شما خیلی اسون بود .
    باز شدن درایوها توی یه صفحه جدید به خاطر ویروس autoran.inf بود که نحوه پاک کردنش را توی ادرسی که توی امضام هست گفتم .
    و برای اینکه به طور اتوماتیک بتونید وارد ویندوز خودتون بشید باید توی run می نوشتید control passwords2 و بعد هم اینتر را می زدید و از صفحه باز شده یه گزینه هست که تیک اونا باید بر می داشتید .

موفق باشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

منم این ویروسو دارم من به جز دایکومنت ، my cuputer هم باز میشه و فقط یکی از دارایو هام تو صفحه جدید باز میشه

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

منم این ویروسو دارم من به جز دایکومنت ، my cuputer هم باز میشه و فقط یکی از دارایو هام تو صفحه جدید باز میشه
    شما هم ویروس autoran.inf دارید به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنید . سه روش برای از بین بردن این مشکل گفتم که شما از روش اول استفاده کنید .

آخر فروم باز Consul 141's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    BandarAbbas

11 ویروس explorer.exe

نه . فکر نکنم . آنتی ویروسم هم مال 2006 هست . تنها مشکلی که من دارم اینه که My Documents ام وقتی ویندوز میاد بالا باز میشه و تا 20-30 ثانیه نمیشه کاریش کرد . در ضمن به صورت درختی هم باز میشه . فکر کنم 2 تا explorer هم تو پروسس هام باشه . ولی فقط تا وقتی که اون بازه و نبستمش 2 تا هستن . خودم احتمال میدم که وقتی ویروس Explorer.exe رو پاک کردم اینجوری شده
    __________________________________________________ __________________________________
    سلام دوست عزیز شما درست حدث زدید سیستم شما ویروسexplorer.exe گرفته...
    این ویروس زیاد پیچیده و حرفه ای نیست و راحت میشه از بینش برد من خودم این ویروس رو
    با آنتی ویروسnod32 از بین بردم امتحان کن حتما مشکلت حل میشه...
    موفق باشی...

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

سلام اشکان جان

راه حل مشکل شما خیلی اسون بود .
    باز شدن درایوها توی یه صفحه جدید به خاطر ویروس autoran.inf بود که نحوه پاک کردنش را توی ادرسی که توی امضام هست گفتم .
    و برای اینکه به طور اتوماتیک بتونید وارد ویندوز خودتون بشید باید توی run می نوشتید control passwords2 و بعد هم اینتر را می زدید و از صفحه باز شده یه گزینه هست که تیک اونا باید بر می داشتید .

موفق باشید .
    مهدي جان من فكر كنم منظور شما اين بود كه مشكل از تنظيمات بوده، ولي هر چي بود ويروس بود چون بعد از نصب مجدد ويندوز و باز كردن درايوها دوباره همون طوري مي شد. البته اين چيزي رو كه گفتيد من نمي دونستم كه امتحان كنم ولي بعيد مي دونم كه عملي مي بود چون اين ويروس ها معمولا اين جور راه ها رو مي بندند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض تشکر فراوان از آقا مهدی با فایل pdf شون

با سلام به آقا مهدی که این فایل pdf رو در اختیار دوستان قرار داده . من تازه این فایل رو دیدم . شاید صد کامپیوتر رو با این ویروس ها دیده بودم و به روش تخصصی شما بلد نبودم اونت پاک کنم اما با رفتن تو داس و با برنامه dnاونا رو حذف می کردم . عمده مشکل من باز نشدن درایوها بهد از پاک کردن ویروس ها و open withشدن اونها بود که اون رو هم با cut past کردن به سختی حل می کردم . یه بارم اون ویروس که مثل ntdetect در درایو c هست رو اشتباهی پاک کردم ....
    خلاصه اینکه خیلی خیلی تشکر می کنم از این فایل و آنتی ویروس هایی که ساختید .
    فدای شما محسنmohsen200373@yahoo.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

يستم من هم ويروس ویروسexplorer.exe رو گرفته ايا راهي دستي هست كه بشه اونا رو پاك كرد
    من كه تو عمرم از ويروس كش استفاده نكردم هيچ كدام به درد نمي خورند و هي بايد اپديت بشن من كه هفته يكبار ويندوز عوض مي كنم چطوري با اين سرعت كم اينترنت هر بار اپديت كنم
    ممنون مي شم كمك كنيد از بين ببرم اين ويروس .. كش صاحب رو

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •