تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: پيشنهاد شما چه مدل mp3 player هست؟ (لطفا کمک کنید.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nazari
    دوست عزیز من قیمت این محصولات رو در ایران دارم و بیشتر دنبال قیمت اونها در کشورهایی که ذکر کردم هستم تا اگر شد از اونجاها سفارش بدم و برام بیارن.
    کسی از دوستان اطلاعاتی درباره قیمت این مدلهایی که ذکر کردم در دوبی و سوریه داره؟

(حسام جان شما هم کلیه اطلاعاتی که درباره ی mp3 player های کریتیو می خوای در این سایت می تونی پیدا کنی از جمله مدلهای MoVo )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Pedram_IR; 10-11-2005 at 00:26.

داره خودمونی میشه pishy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14

من دقيقا همين مشكل رو دارم از اسپانيا مي خوان برام بفرستن قيمت muvo 2 دويست و ده دلار ظرفيت 5 گيگ ..... موندم بگم بفرستن يا نه ....چون مي خوام حتما چيني نباشه .... راستي اصلا كريتيو اصل كجاييه؟؟؟

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Pishy عزیز من قبلا هم تو این تاپیک اشاره کردم ولی مثل اینکه کسی گوش نکرد . شمکا می خوای 210 دلار بدی یه چیزی بخری که تو ایران 155 تومنه وتازه تو ایران 1 یا 2 سال گارانتی داره ولی چیزی که می خوای از کشور دیگه بخری گارانتیش غیر قابل استفاده است. به نظر خودتون این منطقیه؟
    من احساس می کنم شما فکر می کنی که جنس چینی تقلبیه ولی این طور نیست. اکثر شرکت ها در چین هم یه شعبه زدن و اونجا تولید می کنن به این خاطر که قیمت کارگر در اونجا خیلی پایین تر از سایر نقاط جهانه. پس تقلبی نیست. در ضمن شما اطمینان داشته باش حتی در همون کشور های اروپایی هم خیلی از قطعات چینی هستن به خاطر قیمت پایین ترشون. اگر جنس رو براتون از اسپانیا آوردن و دیدی چینیه تعجب نکن.

پدرام عزیز شما هم اگر دنبال قیمت قطعات تو کانادا هستی یه سر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن و قیمت ها رو ببین. البته باید وارد بخش کاناداش بشی. می تونی از تو سایت خود Creative هم وارد بشی و به بخش فروشش بری و اسم و سایت فروشگاههایی که در کانادا این قطعه رو می فروشن پیدا کنی و قیمت ها رو در بیاری.

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Rashidahwazian

پدرام عزیز شما هم اگر دنبال قیمت قطعات تو کانادا هستی یه سر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن و قیمت ها رو ببین. البته باید وارد بخش کاناداش بشی. می تونی از تو سایت خود Creative هم وارد بشی و به بخش فروشش بری و اسم و سایت فروشگاههایی که در کانادا این قطعه رو می فروشن پیدا کنی و قیمت ها رو در بیاری.

موفق باشید.
    دوست عزیز از جوابتون ممنونم ولی بعد از صحبتهایی که شد دیدم قیمتها در کانادا و ایران با هم تفاوت زیادی ندارن ولی اینطور که شنیدم قیمت این اجناس در کشورهای عربی پایینتره ، حالا اگر کسی از دوستان قیمت این اجناس رو در سوریه یا دوبی داره ازش ممنون میشم که بگه قیمت این اجناس در این کشورها چقدره؟

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

Creative zen micro تهشِ من اول تابستون 190 هزار تومان گرفتم کاملا هم راضیم اون امکاناتی رو که می خواستی هم داره .
    از همین ایران بگیری خیلی بهتره، هم گارانتی داره هم تفاوت قیمتش از 10 تومن بیشتر نیست.

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پدرام عزيز فكر مي كني چقدر ارزون تره؟ 100 هزار تومن. آخه تو قيمت هاي حدود 200 هزار تومن انتظار چقدر سود داري كه مي خواي از گارانتي قطعه صرف نظر كني. تو قطعات ديجيتال احتمال اينكه به گارانتي نياز پيدا كني خيلي زياده. من اگر جاي شما بودم هيچ وقت حتي به خاطر 30 هزار تومن سود هم گارانتي رو بي خيال نمي شدم. فرض كن به جاي 200 هزار تومن تونستي از كشورهاي عربي 170 هزار تومن بخري. خداي نكرده اوردي اينجا بعد از 1 ماه سوخت مگه مي شه كاريش كرد؟؟ 170 هزار تومنت پريده ولي اگر از ايران بخري بعد از 1 سال هم بسوزه مي ري يه نوش رو مي گيري.

البته من نمي خوام عقيدم رو تحميل كنم. شما خودت بهتر مي دوني چه كار بايد بكني. موفق باشي ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من عضو جديد هستم
    يه شركت به اسم رهپويان داره زير قيمت بازار mp3 va mp4 player مي فروشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من عضو جديد هستم
    يه شركت به اسم رهپويان داره زير قيمت بازار mp3 va mp4 player مي فروشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض بهترين مارك

خودمن انواع واقسام ام پي تري هاراامتحان كردم بهترين آن هاi-riverهستش كه پرفروشترين وباكيفيت ترين مارك دنيا هستش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جمهوری اسلامی ایران(کشور امام عصر(عج))

پيش فرض

سونی و کرتیو بهترین هستند...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •