تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: چطوري مي شه همه برنامه هاي غير ضروري ويندوز رو بنديم؟

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

مهدی جان من که مودمم روی لن وصل شده چی ؟
    میتونم اینا رو غیر فعال کنم ؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدی جان من که مودمم روی لن وصل شده چی ؟
    میتونم اینا رو غیر فعال کنم ؟
    سلام کریمی جان
    اگه از ADSL استفاده می کنی و به LAN وصل کردی نه این کار را نکن . چون احتمال بروز مشکل وجود داره .

موفق باشی .

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام کریمی جان
    اگه از ADSL استفاده می کنی و به LAN وصل کردی نه این کار را نکن . چون احتمال بروز مشکل وجود داره .

موفق باشی .
    سلام دوست من
    يك سوال شما خودتون اين كار ها رو مي كنيد؟؟
    بعد چند مدت اين كار رو مي كنيد؟
    100% مطمعان هستيد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست من
    يك سوال شما خودتون اين كار ها رو مي كنيد؟؟
    بعد چند مدت اين كار رو مي كنيد؟
    100% مطمعان هستيد ؟
    سلام سینا جان
    این تنظیمات مربوط به شبکه هستند . وقتی سیستم شما شبکه نیست می تونید این گزینه ها را غیر فعال کنید به خاطر این که موقعی که ویندوز لود می شه و بالا میاد زمانی صرف اجرا شدن این سرویس ها می شه . و برای لود شدن سریع سیستم بهتره اینا را برای سیستم های خونگی غیر فعال کنید .

خوب سینا جان بعد از تعویض ویندوز باید این کار را بکنید دیگه . چون با تعویض سیستم عامل تنظیمات مربوطه از بین خواهند رفت . البته هر وقت دلتون خواست می تونید این کار را بکنید .

اره این تنظیمات توی سیستم من که مشکلی به وجود نیاورد . می تونی دونه دونه امتحان کنی . اگه مشکلی پیش اومد می تونی بفهمی مال کدوم قسمت بود .
    اما اجرا کردن اونا با مسئولیت خودت هستش . چون من فقط راه را بهت می گم . اجرا کردن با خودت هستش .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام سینا جان
    این تنظیمات مربوط به شبکه هستند . وقتی سیستم شما شبکه نیست می تونید این گزینه ها را غیر فعال کنید به خاطر این که موقعی که ویندوز لود می شه و بالا میاد زمانی صرف اجرا شدن این سرویس ها می شه . و برای لود شدن سریع سیستم بهتره اینا را برای سیستم های خونگی غیر فعال کنید .

خوب سینا جان بعد از تعویض ویندوز باید این کار را بکنید دیگه . چون با تعویض سیستم عامل تنظیمات مربوطه از بین خواهند رفت . البته هر وقت دلتون خواست می تونید این کار را بکنید .

اره این تنظیمات توی سیستم من که مشکلی به وجود نیاورد . می تونی دونه دونه امتحان کنی . اگه مشکلی پیش اومد می تونی بفهمی مال کدوم قسمت بود .
    اما اجرا کردن اونا با مسئولیت خودت هستش . چون من فقط راه را بهت می گم . اجرا کردن با خودت هستش .

موفق باشی .
    سلام دوست من من قبلان هم اين كار ها رو كردم و بنظر خودم هم خيلي تاثير داشت ولي بعد از يك مدت خراب شد و بعضي موقعه ها هم يك اخطارهاي هم مي امد
    در كل بازم اين كار رو مي كنم
    يك سوال يك خورد بي ربط ايا اينها رو بايد در mscnfig انجام داد يا خودش به صورت اوتماتك بعد از ريستارت برداشته مي شه؟
    در كل خيلي خيلي ممنون
    دوست خوبم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

12 سلام

سلام دوست من من قبلان هم اين كار ها رو كردم و بنظر خودم هم خيلي تاثير داشت ولي بعد از يك مدت خراب شد و بعضي موقعه ها هم يك اخطارهاي هم مي امد
    در كل بازم اين كار رو مي كنم
    يك سوال يك خورد بي ربط ايا اينها رو بايد در mscnfig انجام داد يا خودش به صورت اوتماتك بعد از ريستارت برداشته مي شه؟
    در كل خيلي خيلي ممنون
    دوست خوبم
    سلام سینا جان
    شما عبارت Services.msc را توی run کپی کن و بعد هم ok را بزن تا پنجره Services باز بشه .
    روی هر کدوم که می خوای غیر فعال بشه دوبار کلیک کن از پنجره باز شده در قسمت startup type گزینه Disabled را انتخاب کن .
    از اینجا غیر فعال کنی یا از msconfig فرقی نمی کنه مهم اینه که غیر فعال بشه . وقتی هم که غیر فعال شد . چه ریستارت بکنی یا نکنی غیر فعال شده . برداشته نمی شه بلکه غیر فعال می شه و توی استارت سیستم دیگه اجرا نمی شه .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض يك سوال

من اگر بخوام يك برنامه رو توي كنترول +الت+دليت ببندم بايد چه جوري ببندم(منظوري براي هميشه)
    من يك برنامه نصب كردم وولي هر كاري ميكنم از ليست كنترول الت دليت نمي ره ؟اسمش توي mscnfig هم نيست ولي فقط فقط اسمش توي كنترول الت دليت هستش مي شه ببنديش ولي وقتي ويندو ريستارت شد دوباره ميايد بالا نمي دونم از دستش چي كار كنم
    ايا كسي راهي بلد است ؟

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام عزیزان

من هم یه سوال داشتم

ایا کسی مقاله ای در مورد سرویس های راه اندازی شده و کار اونها داره که مثلا بگه index service چه قد cpu اشغال میکنه و کارش چیه و از کجا اجرا میشه و چه جور cansel میشه

اگه داشته باشین یه دنیا ممنونتون میشم

موفق باشین

سلام جناب متخصص (Wndows)!

خوبی عزیزم!

اینم یه مقاله قشنگ در مورد Indexing Service ویندوز:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهروز جان چرا کم پیدایی؟

به آفلاین هم جواب نمیدی.

آقا دلمون برات تنگ شده.

تو یه بار بیا اینجا، من و تو یه تصفیه حساب با هم داریم!

مؤفق باشی عزیزم!
    فرهمنـــــــــــــــــــد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

13

سلام دوستان
    چطوري مي شه برنامه هاي غير ضروي ويندوز رو بست و اسم ان چي و چطوري مي شه همه انها رو با هم بست كسي راهي بلد است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    موقعی کهتازه ویندوز نصب کردی هیچ برنامه غیر ضروری فعال نیست (به غیر از firewall )
    مگه خودت برنامه غیر ضروری نصب کنی !

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •