Using Devexpress Grid منظورتون از این چی هست اینو باید کجا بنویسم چی هست اصلا.....
بدون این که اصلا error میده
سینتکسش چی هست؟
Using Devexpress Grid منظورتون از این چی هست اینو باید کجا بنویسم چی هست اصلا.....
بدون این که اصلا error میده
سینتکسش چی هست؟
سلام خواهشا اگه کسی می دونه بگه devexpress چی هست کجای برنامم باید اون رو بنویسم تا مشکلم حل شه حتما باید using رو بذارم؟کجا باید بذارم همین رو نوشتم using devexpress grid ولی انگار اینطوری نیست error میده خیلی فوریه تا امشب می خوام کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز جان DevExpress Xtra DataGrid یه کمپوننت خارجی هستش و تو خود دات نت نیست
یه سر به اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gxdev; 02-03-2008 at 23:04.
خواهش می کنم بیشتر توضیح بدهید تا من بتونم از datagridview پرینت بگیرم....
ضروریه...لطفا
این سایت چی هست؟ space وسطش چیه اسم دو تا سایت هست؟
سلام
من همون نمونه کدی را کاربر ultimator گفته بودند به c#.net هم تبدیل کردم.
یعنی پرینت با کریستال.
برای datagridview هم میتوانید نمونه کریستالش را بسازید و DataSource همان datagridview را به کریستال هم ارسال کنید.
سلام
اگه دنبال یه راه راحت برای پرینت اطلاعات میگردین یک report viewer از کنترل های DATA به فرم اظافه کنید
بعد از smart tag اون reportviewr که اظافه کردین design a new report رو انتخاب کنید
تو پنجره طراحی گزارش یک جدول اضافه کنید . بعد از منوی data گزینه show data source رو انتخاب کنید تا data source هاتونو نشون بده . اگه data source ندارین روی add new data source کلیک کنید و ویزارد باز شده رو دنبال کنید بعد هم جدولها رو به data setی که درست میشه اضافه کنید .
بعد باید فیلدها یی که میخواین اضافه بشن رو به داخل جدول به قسمت وسط اون ( details ) اضافه کنید . گزارش که کامل شد به report viewer برگردید و از smart tag اون گزارشی که ساختید رو به اون نسبت بدین .
خود report viewer گزینه پرینت داره ولی اگه میخواین توسط یه button این کارو انجام بدین تو رویداد کلیکش بنویسید :
همین
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه .![]()
Last edited by Ultimator; 03-03-2008 at 15:16.
من وقتی داشتم این راهنما رو مینوشتم پست کاربر h2 رو ندیدم ! همون خیلی بهتره !
نه دو تا سایت نیست بهم بچسبونش
Site:www.developercenter . ir/Forum/showthread.php?t=9104
سلام....
در مورد پرینت گرفتن از اطلاعات دیتاگرید ویو در C# من می خوام از کامپوننت DevExpress استفاده کنم؟
این کد رو واسش نوشتم :
try}
{
Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;
if (DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.IsPrintingAvailable)
DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.ShowPreview(dataGridView1);
else
MessageBox.Show("XtraPrinting Library is not found...", "Information", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
}
finally
{
Cursor.Current = Cursors.Default;
ولی این Error ها رو میده اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم این کدی که واسه پرینت نوشتم درسته یا اینکه اصلا درست نیست؟
Error1: The best overloaded method match for 'DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.ShowPreview(D evExpress.XtraPrinting.IPrintable)' has some invalid arguments
Error2: Argument '1': cannot convert from 'System.Windows.Forms.DataGridView' to 'DevExpress.XtraPrinting.IPrintable'
?????????????????????????????
جوابه من چی شد؟
شرمندم که دوباره جواب خواستم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)