تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: ساختن فایل exe برای فقط form2

داره خودمونی میشه skmkh6056's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب شما میتونین کارهایی که روی فرم دو انجام میدین را به صورت یک برنامه دیگه درآورین.موفق باشین

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یعنی دستمو روی shift+f11 نگه دارم و از گزینه new یه form دیگه انتخاب کنم؟
    خير. اين فقط shortcut منوي project -> add to project هست كه ميتونيد فرمي رو كه قبلا طراحي كرديد به صورت جداگانه در يك پروژه ديگه فراخواني و كامپايل كنيد. البته قبل از اين كار حتما فرم اصلي برنامه رو از project -> remove from project از پروژه حذف كنيد.
    من میخام یه چیزی بنویسم و بعد فایل exe رو روش کلیک کنم و برنامه که اجرا شد این توانایی ها رو داشته باشه
    با اون بتونم یه form یا یه همچین چیزی بسازم و روی اون هر تغیری خاستم با برنامه بدم و سپس اون رو به صورت exe سیو کنم یه چیزی مثل برنامه های auto run نویسی ولی خیلی ساده تر
    نكنه ميخوايد بازار borland و code gear رو كساد كنيد؟
    بيشتر توضيح بديد (خيلي بيشتر)

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نكنه ميخوايد بازار borland و code gear رو كساد كنيد؟
    بيشتر توضيح بديد (خيلي بيشتر)
    بیشتر یعنی این
    من میخام برنامه ای مثل برنامه های AUTO RUN بنویسم ولی نه دقیقا همون
    میخام وقتی که فایل EXE برنامم رو روش کلیک میکنی (نه برنامه رو با delphi اجرا کنی فرض کنید من مخام برنامه رو روی سیستمی که delphi نداره اجراکنم) یه صفحه ای باز بشه که من بتونم با اون یه صفحه ایجاد کنم و مثلا یه عکس رو بزارم توی این صفحه (صفحه درست شده توسط برنامم )و این صفحه رو باپسوند exe سیو کنم
    حالا اینکه چه جوری عکس رو میزارم مثلا با یه opendiag که برنامه من داره ادرس عکس رو میدم ولی عکس روی صفحه ای که برنامه من ایجاد کرده نشون داده بشه (که این فکر کنم اسون هست)
    حالا مشکل درست کردن خود صفحه هست و save به صورت exe وگرنه تغییر دادن صفحه به دلخاه مرحله اسون کار هست
    Last edited by djsystem; 25-02-2008 at 16:17.

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته همان طور که معلومه من تازه کارم و بیشتر برای تمرین و یادگیری delphi این برنامه رو مینویسم
    چيزي كه شما ميخواهيد يك پروژه واقعا سنگين هست و كمي بيشتر از تمرين براي يادگيري!
    درست كردن صفحه جديد و قرار دادن كنترل هاي مختلف روي اون رو ميتونيد خيلي راحت با استفاده از مفاهيم OOP (شيء گرايي) پياده سازي كنيد و در پايان كار ذخيره كنيد. اما كامپايل به صورت exe زماني كه حتي دلفي هم نصب باشه كار مشكلي هست (brcc32 به فايل اصلي پروژه نياز داره).
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چيزي كه شما ميخواهيد يك پروژه واقعا سنگين هست و كمي بيشتر از تمرين براي يادگيري!
    درست كردن صفحه جديد و قرار دادن كنترل هاي مختلف روي اون رو ميتونيد خيلي راحت با استفاده از مفاهيم OOP (شيء گرايي) پياده سازي كنيد و در پايان كار ذخيره كنيد. اما كامپايل به صورت exe زماني كه حتي دلفي هم نصب باشه كار مشكلي هست (brcc32 به فايل اصلي پروژه نياز داره).
    موفق باشي
    اگه این واقعا اینقدر سخته پس بی خیال اما یه سئال دیگه فکر کنم این در حد من باشه
    چه جوری میشه فقط برای form2 فایل exe درست کرد یعنی وقتی روی فایل exe کلیک میکنی فقط form2 اجرا بشه و خبری از form1 نباشه

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

اگه این واقعا اینقدر سخته پس بی خیال اما یه سئال دیگه فکر کنم این در حد من باشه
    چه جوری میشه فقط برای form2 فایل exe درست کرد یعنی وقتی روی فایل exe کلیک میکنی فقط form2 اجرا بشه و خبری از form1 نباشه
    سلام
    ببينم جدي جدي اين سوال را مطرح مي كنيد يا ...؟!
    خب فرم 1 را از پروژه حذف كنيد. اينطوري برنامه شما فقط شامل فرم 2 خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    ببينم جدي جدي اين سوال را مطرح مي كنيد يا ...؟!
    خب فرم 1 را از پروژه حذف كنيد. اينطوري برنامه شما فقط شامل فرم 2 خواهد بود.
    منظور شما چیه ؟
    من میخام یه سری تنظیمات بر روی form2 از روی کنترلهای موجود در form1 انجام بدم و در اخر فقط از form2 فایل exe بسازم مثلا با زدن یه button در form1 یه عکس بر روی form 2 ظاهر بشه
    حالا شما میگی form1 پاک کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من میخام یه سری تنظیمات بر روی form2 از روی کنترلهای موجود در form1 انجام بدم و در اخر فقط از form2 فایل exe بسازم مثلا با زدن یه button در form1 یه عکس بر روی form 2 ظاهر بشه
    راه حلش یک کتاب ساده آموزش دلفی هست. چون کاملا مشخصه که هنوز درک درستی از پروژه های دلفی ندارید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

یعنی چی؟!
    خيلي جالبه كه در مورد چيزي كه نفهميديد ، اينقدر قاطع و صريح ، نظرات احمقانه ميديد ...
    اگه كمي فكر ميكرديد ميفهميديد كه اين دوستمون نميخواد با دلفي فايلش رو كامپايل كنه ، ميخواد با برنامش يك فايل Exe بسازه كه اطلاعات خاصي توش قرار بده ، فكر كنم تا حالا حتما يك برنامه Trojan يا يا برنامه اي شبيه Sub7 رو ديده باشيد كه سرور مي سازه !!

زدن كليدهاي Ctrl + F9 فرآيند خاصي نيست كه كاربر بياد در موردش سئوال بپرسه ...
    این چه ربطی به سوال این بنده خدا داشت؟! این کاربر می خواد به ازاء هر کدوم از دو فرمی که داره، یک فایل EXE داشته باشه.
    اين برداشتتون خنده دار هست ، خوب چرا دو تا برنامه جدا درست نكنه ، بدترين برداشت ممكن رو كرديد ...

ساخت فایل EXE = ساخت کامپایلر. می خواید نمونه یک کامپایلر دلفی رو بزارید؟!
    توسيه ميكنم در اين مورد مطالعه زيادي بكنيد ، نمي دونم كدوم احمقي اين رو بهتون گفته ولي اين حرف كاملا غلطه ...

برای نوشتن یه برنامه نیاز دارم
    البته همان طور که معلومه من تازه کارم و بیشتر برای تمرین و یادگیری delphi این برنامه رو مینویسم
    براي تمرين كردن بهتره با برنامه هاي كوچكتر شروع كنيد تا با برخي مفاهيم در اين مورد بيشتر آشنا بشيد ، مثلا براي اين كاري كه ميخوايد انجام بديد ، نياز به شناخت كلاس TStream و ... داريد ...

بهتره از برنامه هاي ساده تر شروع كنيد ...

موفق باشيد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

توسيه ميكنم در اين مورد مطالعه زيادي بكنيد ، نمي دونم كدوم احمقي اين رو بهتون گفته ولي اين حرف كاملا غلطه ...
    توسیه نکنید، توصیه کنید. پسر گلم، یه لطفی کن و اولا مودب باش. من حداقل دو تا پیراهن از تو بیشتر پاره کردم، ثانیا، اون روشی که جنابعالی بهش فکر کردی، هیچوقت منجر به تولید دینامیک یک فایل EXE نمیشه. در فرایند ایجاد یک تروجان برنامه ایی نسخه ایی از یک فایل EXE از قبل آماده شده رو روی دیسک مینویسه، نه اینکه کاربری بیاد به دلخواه خودش فرم و کنترل های مختلفی بسازه و بعد برنامه اونها رو براش تبدیل به EXE بکنه! اگه دقت کنی، این کاربر در پست های بعدی خودش گفته که میخواسته چیزی مثل Multimedia Builder بسازه.

اين برداشتتون خنده دار هست ، خوب چرا دو تا برنامه جدا درست نكنه ، بدترين برداشت ممكن رو كرديد ...
    می تونی بفهمی فرق بین دو برنامه جدا درست کردن و دو فایل EXE درست کردن چیه؟! اگه فهمیدی، برو بخند!

زدن كليدهاي Ctrl + F9 فرآيند خاصي نيست كه كاربر بياد در موردش سئوال بپرسه ...
    اگه نبود، کاربر سوالاتی مثل این رو نمی پرسید (!!!):
    یعنی دستمو روی shift+f11 نگه دارم و از گزینه new یه form دیگه انتخاب کنم؟
    موفق باشی،
    VclDeveloper

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •