google رو خدا برای همین آفریده دیگه
توش دنبال "آپلود سنتر با asp" بگرد
پیدا می کنی
الان من باید برم
وقت ندارم
google رو خدا برای همین آفریده دیگه
توش دنبال "آپلود سنتر با asp" بگرد
پیدا می کنی
الان من باید برم
وقت ندارم
منظور از آماده ها در اصل CMSها یا سیستم های مدیریت محتوا هست
برنامه های رایگان CMSها زیاده و بهترین اون هم Joomla یا Joomfa(که فارسی جوملا هست)
این برنامه رو باید رو سرور خودت نصب کنی، CMS این امکان رو بهت میده که بتونی از همه لحاظ سایتت رو کنترل کنی
خیلی راحت منوی خاصی بسازی، فایل آپلود کنی، نظرسنجی کنی، و...
هرچیزی خواستی فقط لازمه تو گوگل کمی دربارش تحقیق کنی
برای دانلود بنویس دانلود جوملا (فارسی بنویس) یا جوملا چیست، یا آموزش نصب جوملا، قالی های جوملا، ماژول های جوملا، کامپونت ها پلاگین ها و....
جومفا نسخه فارسی شده جوملا هست
![]()
راستی یادم رفت بگم شایدم منظور dogtag از آماده ها اسکیپت های آماده و از پیش نوشته شده باشه
برای یا سایت داینامیک لازم نیست همه چیزو دستی خودت بنویسی
خیلی اسکریپت های آماده وجود داره
مثلاً واسه آپلود فقط لازمه تو گوگل سرچ کنی Upload Script
واسه پست کردن یا ادیت کردن نوشته ها که خودم خیلی دنبال یکی خوبش گشتم باید سرچ کنی Online html editor (ewebeditor4.8 خیلی توپه)
یا Login script
و....![]()
یه سوال هم من داشتم قربون هرکی که بجوابه
فرض میخوام یه سایت داینامیک بسازم، قالبی رو که واسه سایت میخوام استفاده کنم رو چه طور تعریف کنم؟
تقریبا مثل CMSها
(سوالم واضح بود؟
توضیح بیشتر: مثل بلاگ، تو یه صفحه هی پست میکنم، بعد تعداد مشخصی، پست ها به دو صفحه تقسیم میشه، یه صفحه اول و اصلی هست که هر پست من بالای اون صفحه . بعنوان تاپ ترین پست نشون داده میشه و اولین پست من میره به صفحه ی دوم با قالب مشابه
خوب شما باید یه صفحه ی html رو ورداری و save کنی (اون صفحه ای که طراحی اش رو دوست داری)
بعد از edit کردن و رسیدن به قالب دلخواه باید اون رو با پسوند php ذخیره کنی
حالا هر جا که خواستی مطلب نوشته بشه رو باید با php پرش کنی
و توضیح اون بدون کد خیلی مسخره اس
شما صفحه ی مطلوب html ت رو پیدا کن و هینجا کدش رو بنویس تا با هم پله پله پیش بریم و درستش کنیم![]()
صفحه من frameدار باشه مشکلی پیش نمیاد؟ من قالب رو خودم ساختم اما یه فریم داره تا سایت سریعتر بیاد بالا
قالب رو میتونی تو این سایت ببینی
البته سایت کامل نیست و فعلاً هم تغیراتی هم انجام نمیدم توش، چون واسه یه گروه دف دارم طراحی میکنم، میخوام تغیرات یهو بیاد بالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب حالا می خوای کجاش چجوری بشه؟ (خلاصه هدف کلی و جزئی ات رو بگو)
مثلاً قسمت اخبار مثل یه بلاگ باشه، متن خبر رو پست که کردم خودش بره تاپ فرار بگیره و خبر های قبلی زیرش
خبر ها بیشتر از 5 تا که شد برن تو صفحه دوم (خبرهای قدیمی)، صفحه دوم هم قالب صفحه اول رو داشته باشه (صفحه دوم بعد پست کردن خبر 6ام خود به خود ایجاد بشه و قدیمیترین خبر میره تو صفحه دوم)
راستی من یه اسکریپت باحا برای ادیت کردن دارم اگه خواستی برات لینک بدم
اینم آدرسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب. من یه چیزی نوشتم. ولی 1 مشکل دارم، mySQLم راه نمی ره
بنابر این نمی تونم تستش کنم و مطمئناً مشکل داره
توی 3 تا فایل به شرح زیر:
فایل show.php که خبرها رو نشون می ده:
فایل send.php که برای ارسال خبر استفاده می شه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل معروف jdate.php برای فارسی کردن تاریخ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و فایل config.php که تنظیمات مربوط به وصل شدن به mySQL توشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و خودت باید عوضشون کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه table هم با این ساختار می خوای:
برای راحتی کار:
1 فیلد به نام id که خودکار زیاد بشه و کلید اصلی هم باشه
3 فیلد با نام های `name`, `text`, `time` از نوع text
فکر کنم همه رو گفتم. اگر مشکلی بود باز هم هستم
Last edited by dogtag; 15-03-2008 at 01:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)