تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 51

نام تاپيک: معرفی استودیو های بازی سازی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به کاربران P30 world!
    چون خودم علاقه زیادی به بازیهای شرکت id دارم و با این بازیها, خاطره ها دارم با اجازه دوستان, بیوگرافی این شرکت رو من به عهده گرفتم. اگه نقصی در مطالب ارایه شده مشاهده میشه منو به بزرگی خودتون ببخشید.
    باتشکر... کاربر همیشگی P30 world

id Software

تاریخ تاسیس: 1 فوریه 1991
    محل شرکت: آمریکا - تگزاس
    افراد کلیدی:
    John Carmack, برنامه نویس اصلی - Todd Hollenshead, مدیرعامل - Kevin Cloud - Tim Willits
    موسسان:
    Adrian Carmack - John Carmack (نسبتی با John Carmack ندارد) - Tom Hall - John Romero
    تخصص: بازیهای کامپیوتری و ویدیویی
    تعداد کارکنان: 47 نفر
    وب سایت: idsoftware.com

سری بازیها:

Wolfenstein
    محصول انفجاری(!) شرکت در سال 1992 بازی Wolfenstein 3D در سبک شوتر اول شخص با گرافیک سه بعدی بی نظیر که طرفداران بسیاری رو برای خود جمع کرد و بر اساس همین بازی بود که سری بازیهای Doom و Quake از طرف شرکت ساخته شد که این بازیها هم به پر طرفدارترین بازیهای زمان خود تبدیل شدند.
    داستان بازی در مورد سرباز (آمریکایی یا انگلیسی) بود که قصد فرار از قلعه مخوف ولفشتاین رو در زمان نیروهای نازی(ناتزی) داشت و نیروهای نازی برای اولین بار به عنوان یکی از دشمنان قدرتمند بازیهای کامپیوتری مطرح شدند.
    قسمت دوم این بازی تحت عنوان Return to Castle Wolfenstein پس از 9 سال انتظار که بسی طولانی ولی شیرین بود در سال 2001 و توسط Gray Matter با استفاده از id Tech 3 engine ساخته شد و یکی از بهترین بازی اکشن سال شد.
    قرار است که قسمت سوم این بازی توسط Raven Software در آینده ساخته شود.

Doom
    پس از مدت کوتاهی از ساخت Wolfenstein 3D بازی دیگری بر همین اساس تحت نام Doom در سال 1993 ساخته شد که استانداردهای جدید و گرافیک جدید رو به معرض نمایش گذاشت. این بازی که به صورت sci-fi/horror ساخته شده بود دارای چنان کیفییتی بود که آن زمان در بازیهای کامپیوتری و ویدیویی نظیر آن دیده نشده بود.
    داستان بازی در مورد سربازی بود که در سیاره مریخ با هیولاها وشیاطین(!) مبارزه میکرد. قسمت دوم این بازی هم در سال 1994 تحت عنوان Doom II منتشر شد که نسبت به شماره اول تغییر چندانی نداشت.
    پس از یک مدت بسیار طولانی 10 ساله(!) قسمت سوم این بازی تحت عنوان Doom 3 در سال 2004 منتشر شد که رقیبان قدرتمندی از جمله Far Cry و Half-Life 2 رو درکنار خود میدید و سرانجام John Carmack درQuakeCon 2007 اعلام کرد که ساخت Doom 4 هم دور از انتظار نخواهد بود.

Quake
    در سال 1996 بازی پر طرفدار Quake عرضه شد. داستان بازی مانند Doom از حالت وحشت و تخیلی استفاده میکرد. داستان بازی در مورد شخصی بود که همچنان با هیولا ها و شیاطین در دوره قرون وسطی مانند با آنها مبارزه میکرد. این بازی عنوان بزرگترین و خونبارترین بازی سه بعدی سال رو به خود اختصاص داد و بهترین بازی اکشن سال شد. قسمت دوم این بازی تحت عنوان Quake II درسال 1997 منتشر شد که ادامه قسمت قبلی نبود بلکه داستان بازی در آینده اتفاق میفتاد و نبردهای خیالی میان بیگانگان با انسانها را نشان میداد. این بازی از گرافیکی خیره کننده و گیم پلی روان بهره میبرد. این بازی هم مانند شماره قبلی بهترین بازی اکشن سال شد. قسمت سوم بازی تحت عنوان Quake III Arena در سال 1999 منتشر شد که حریف قدرتمند Unreal Tournament رو پیش روی خود میدید و همین امر باعث شد که جوایز بازیهای سال بین این دو بازی تقسیم شود. این بازی هم ادامه شماره قبلی نبود و بازی تکنفره به صورت Death Match طراحی شده بود. قسمت چهارم این بازی که دنباله قسمت دوم بود تحت عنوان Quake 4 توسط شرکت Raven Software در سال2005 منتشر شد و Multi Player این بازی, بازسازی Quake III بود. همچنین در پایان, بازی Enemy Territory: Quake Wars براساس نبردهای خیالی بیگانگان و انسانها بر پایه بازی موفق Wolfenstein: Enemy Territory توسط شرکت Splash Damage در سال 2007 منتشر شد.

Rage
    در می 2007 اعلام شرکت اعلام کرد که بر روی سری بازی جدیدی که بعدا Rage نام گرفت کار میکند و این بازی با استفاده از id Tech 5 engine ساخته میشود. قرار است این بازی به صورت سبک ترکییبی ساخته شود.

لوگوشرکت در زمان ارایه Wolfenstein 3D (راست) لوگو شرکت در زمان ارایه Doom ,Doom II (چپ)

John Carmack
    جان کارمک یکی از بنیانگذاران شرکت id است که در ساخت تعدادی از موفق ترین بازیهای تاریخ نقش اصلی رو ایفا کرده است. کارمک در هر دوره سازنده قویترین موتور بازی سه بعدی بوده است. بازی Doom که یکی از مشهورترین کارهای اوست به عنوان دومین بازی پر فروش دهه نود شناخته شده است. همسر جان کارمک هم ریاست بخش id Mobile را بر عهده دارد.این بخش بعد از موفقیت بازی Doom RPG تاسیس شد که به تولید و عرضه بازیهای موبایل وکنسولهای قابل حمل بپردازد.

در پایان, Engine های ساخته شده توسط شرکت و بازیهایی که بر اساس آنها ساخته شده ذکر میشوند:
    (درجلوی نام بازیها, نام شرکت سازنده ذکر شده)
    Quake engine (id Tech)
    Quake - id Software
    Hexen 2 - Raven Software
    Half-Life - Valve Software

id Tech 2
    Quake 2 - id Software
    Heretic 2 - Raven Software
    SiN - Ritual Entertainment
    KingPin: Life of Crime - Xatrix Entertainment
    Soldier of Fortune - Raven Software
    Daikatana - Ion Storm
    Anachronox - Ion Storm

id Tech 3
    Quake III Arena — id Software
    Quake III: Team Arena — id Software
    Star Trek: Voyager Elite Force — Raven Software
    American McGee's Alice – Rogue Entertainment
    Return to Castle Wolfenstein — Gray Matter Interactive (Single Player) / Nerve Software (Multi Player)
    Wolfenstein: Enemy Territory — Splash Damage
    Soldier of Fortune II: Double Helix — Raven Software
    Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast — Raven Software
    Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy — Raven Software
    Medal of Honor: Allied Assault – 2015
    Medal of Honor: Allied Assault – Spearhead – EA Los Angeles
    Medal of Honor: Allied Assault – Breakthrough — TKO Software
    Call of Duty — Infinity Ward
    Call of Duty: United Offensive — Gray Matter Interactive
    Severity — Cyberathlete Professional League

id Tech 4
    Doom 3 - id Software
    Quake 4 - Raven Software
    Prey - Human Head Studios
    Enemy Territory: Quake Wars - Splash Damage

id Tech 5
    Rage - id Software
    Last edited by havas_1980; 12-02-2008 at 01:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هوس جان عالي بود.بازم اگه چيزي ميدوني بزارممنون ميشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Idsoftware
    همون استودیویی که به نظر من در حال حاضر بهترین استودیوی حال حاضر جهانه.
    (البته با تمام احترامی که به استودیوی هایی مثلBlizzard-NC-Valve-UBI Montreal-Infinity-Raven-Cyan من به شخصه قائلم.امکان داره در این لیست خیلی از دوستان اسم استودیوی محبوب خودشونو نبینن.ولی من دارم تنها نظر خودمو میگم.)
    که در حال حاضر هیچ استودیویی از نظر فکر، از نظر ایده، از نظر قدرت، و از نظر افراد خلاق به پای Id نمیرسه.
    البته میخوام همراه با معرفی استودیوی Id به معرفی استودیوی Raven هم بپردازم.چون معمولا کار های این دو استودیوی تو مایه های همه.
    خب شروع میکنم:
    استودیوی Id:
    این دو لوگو ،لوگوی معروف قلب مانند Id هستش.که اولی برای خیلی وقت پیشه ولی لوگوی جدید Id رو هم که همه میشناسن.همون ارمی که اسم Id بر روی یک قلب در حال تپیدنه.
    واقعا زیباس.

شروع کار استودیوی Id و فکر تشکیل این گروه خلاق در سپتامبر 1990 ریخته شد.
    در آن زمان 4 نفر اقدام به تشکیل یک گروه کردن.
    این افراد عبارتند از:
    John Carmack

Adrian Carmack(از این بابا بازم عکس دارم.ولی گذاشتم برا یه مطلب بهتر)

John Romero ( حالا در مورد این جان رومرو هم بهتون توضیح میدم.اینم الان دیگه توی Id نیست)

Tom Hall

این 4 نفر اقدام به تشکیل یک گروه کردن.
    اولین بازی این گروه 4 نفری بازی بود با نام:
    Commander Keen series, Invasion of the Vorticons
    از سری بازی های Commander keen بود.
    نکته جالب اینه که اسم استودیوی این 4 نفر Softdisk Publishing بوده است.
    یک ماه پس از ارائه این بازی توسط این 4 نفر
    ادریان کارمک-جان کارمک-جان رومرو از این استودیوی جدا شده و یک استودیوی جدید در اول فوریه 1991 باز کردند.
    اسم این استودیو IdSoftware بود.
    این لیست کل بازی هایی که این استودیوی توش دخیل بوده.
    که سعی میکنم بر حسب زمان و کارشون به ترتیب معرفیشون کنم .البته اینو بگم که چند تا از این بازی ها اصلا نمیشه ازش مطلبی گیر اورد.ولی تمام سعیمو دارم میکنم که مطلبمو کامل کنم.
    تا اینجا فعلا برای شروع کافیه.
    حالا بزارین یکم برم جلو بهتون میگم چه بلایی سر این استودیوی اومد.در زمان ساخت بازی دوم3.
    این استودیوی تا مرز انحلال هم پیش رفت.
    مطلب اون قسمت رو اول حاضر کردم.یعنی راستشو بخواین داشتمش.

Publisher:
    3DO
    Doom
    Wolfenstein 3-D

Amiga
    Doom

Macintosh
    Doom
    Doom II: Hell on Earth
    Final Doom
    Ultimate Doom

PC
    Chex Quest
    Chex Quest 2
    Commander Keen 2000
    Commander Keen: Keen Dreams
    Danger Dave
    Doom
    Final Doom
    Halloween Harry
    Heretic
    Hexen: Beyond Heretic
    Hovertank 3D
    Quake
    Quake II Netpack I: Extremities
    Quake/GL Quake
    QuakeWorld 2.0
    Rescue Rover
    Rescue Rover II
    Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory
    Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory (test demo)
    Shadow Knights
    Slordax
    Ultimate Doom

Super NES
    Wolfenstein 3-D

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Developer

3DO
    Doom
    Wolfenstein 3-D

Amiga
    Doom

Linux
    ZDoom

Macintosh
    DOOM 3
    Doom
    Doom II
    Final Doom
    Quake
    Quake III Gold Collector's Edition
    Quake III: Arena
    Wolf 3D
    Wolfenstein 3-D

PC
    Commander Keen 2000
    Commander Keen: Keen Dreams
    Corridor 7: Alien Invasion
    DOOM 3
    DOOM 3: Resurrection of Evil
    DOOM Collector's Edition
    Doom
    Doom II
    Final Doom
    Master Levels for Doom II
    QUAKE 4
    QUAKE 4 -- Special Edition
    Quake
    Quake II
    Quake II: Quad Damage
    Quake III Gold Collector's Edition
    Quake III: Arena
    Quake III: Team Arena
    Quake III: Team Arena (demo)
    Wolfenstein 3-D
    Wolfenstein 3D: Spear of Destiny
    ZDoom

PlayStation
    Final Doom

Sega 32X
    Doom

Super NES
    Wolfenstein 3-D

Wireless
    spvQuake

Xbox
    DOOM 3
    DOOM 3: Limited Collector's Edition
    DOOM 3: Resurrection of Evil

Xbox 360
    QUAKE 4
    QUAKE 4 -- Special Edition

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

HyboReal
    اسم بازی اول این استودیو:

StarFall

هستش که مقر این استودیوی در سان کارلوس در کالیفرنیا قرار داره.

اول در مورد اهداف این استودیوی براتون کمی توضیح بدم:

این استودیو این است که بازی آنها باید برای همه سرگرم کننده باشه.این تنها هدفی هست که افراد گروه بر روی آن تمرکز دارن و میخوان که مردم رو به بازی خودذشون معتاد کنن.

این استودیوی بر روی گیم پلی بازی تمرکز داره و کار هنری بازی و البته داستان که براشون خیلی مهمه.

گیم پلی چیزی هست که افراد رو به طرف بازی می کشونه.بازی بر روی دستگاه کامپیوتر عرضه خواهد شد .در مورد کیفیت بازی هم HyboReal تمام تمرکز خود رو متوجه آن کرده.

خب حالا در مورد 3 نفر هیئت موسس بازی اینجا براتون توضیح میدم:

Michio Okamura

نفر اول این استودیوی نام داره.این شخص سابقه 10 ساله در ساخت بازیهای کامپیوتری داره.در مورد تجربه کاری این شخص باید بگم که که 10 سال در استودیوی blizzard North کار کرده

در بازی دیابلو و به عنوان رهبر هنری و یا بهتر بگم رئیس هنری بازی دیابلو کار میکرده.و به عنوان یکی از اعضای اصلی در ساخت و طراحی هیولا ها و شخصیت های بازی دیابلو دست داشته.

او در بازی دیابلو 2 ارتقاء درجه گرفت و به عنوان سر دسته گروه هنری منصوب شد.

Eric ***ton

نفر دوم از این گروه.در هر دو بازی دیابلو 1 و دیابلو 2 همکاری داشته و اون صنعت بازی RPG رو متحول کرده و دارای سابقه 10 ساله داره.
    به عنوان طراح بازی در Blizzard North فعالیت داشته و به عنوان انیماتور و طراح هنری کار خود رو شروع کرد و به عنوان رئیس هنری در بازی دیابلو کار میکرده

و در سینماتیک ها بی نظیر دیابلو فعالیت داشته.و در طراحی کوئست ها هم کار میکرده.درطول بازی دیابلو 2،Eric نقش خود رو به عنوان طراح هنری ادامه داد و مدل سازی و انیماتور کار میکرد.

و در مورد Skill ها و هیولا ها هم کار میکرده (تقریبا آچار فرانسه بوده.هر کاری میکرده بنده خدا)

Steven Woo

ده سال سابقه کار در استودیو های ماکسی و بیلیزارد و Castaway (این استودیوی رو هم من معرفی کردم.
    توی همین تاپیک.باز هم اعضای سابق بیلیزارد هستن.انگار این طرف از استودیوی Castaway بیرون اومده)

او در سال 1997 به عنوان طراح موتور در ماکسیس کار میکرده.6 سال در بیلیزارد فعالیت داشته و در بازی های دیابلو 1 و 2 کارمیکرده.طراحی محیط ها و...

اینم سایت این استودیو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    حالا میخوام یه استودیوی جدید رو معفی کنم که هم طرفداران PC خوشحال بشن هم طرفداران Xbox.

اسم استودیو :

Giant Bite

هیئت موسس استودیوی مذکور سابقه ای 40 ساله در رهبری و هدایت گروه های بازی سازی دارن.

در بازی های Halo برای Xbox و Halo 2 برای Xbox.بازی هیلو حدود 13 میلیون نسخه فروش کرده.و چیزی بالغ بر 500 میلیون دلار سود داشته .بازی هیلو 2 بیشترن فروش رو در یک روز داشته.

این استودیو در حال کار بر روی یک پروزه جدید هست که البته این استودیو در نوامبر 2005 تشکیل شده و هنوز نو پا هستش.

Hamilton Chu

همیلتون دارای سابقه 12 ساله در زمینه بازی هستش.به عنوان Tester و رهبر گروه طراحی و مدیر تولید.

او به عنوان تولید کننده و رئیس تولید و مدیر تولید در حدود 6 سال در استودیوی Bungie در تولید بازی Oni برای PC/MAC کار کرده . هیلو برای Xbox/PC/MAC.و بازی هیلو 2 برای Xbox.

نقش هایی که او در این زمینه ایفا کرده به عنوان تولید کننده ارشد در EA و به عنوان تولید کننده و رئیس طراحی در استودیوی Red-Storm کار میکرده.

او در حال حاضر داره دوره مدیریت پیشرفته رو میبینه.

Michael Evans

مایکل حدود 10 سال سابقه این کار داره.او نقش برجسته ای در Bungie. او رهبر مهندسی و رئیس در نمایشگاه E3 برای بازی Oni برای PC/MAC . او بعد از این بازی برای بخش مولتی بازی Halo: Combat Evolved .

او نقش اصلی در رهبری مهندسی بازی هیلو2 داشته.او در بازی Perfect Dark Zero برای ورژن 360 در کار خود داره.

Andy Glaister

اندی در لندن به دنیا اومده و حدود 25 سال سابقه طراحی داره.شروع کار اون با Sinclair Spectrum games بوده و سپس برای خلق یک کمپانی جدید به نام Programmers Development Systems فعالیت کرد.او در اواسط دهه 1980 بیششتر طراحان بازی ها از برناه او برای کارشون استفاده میردن.البته در انگلستان.در دهه 90 اندی به امریکا مهاجرت کرد و به عنوان طراح ارشد در شرکت Viacom New Media کار کرد.

او در سال 1999 به استودیوی ماکروسافت پیوست و در این مدت او به عنوان مدیر تولید در ماکروسافت کار میکرده و البته به عنوان طراح در BIOWARE (استودیوی محبوب و قدرتمند در زمینه بازی های نقش افرینی ) Gas Powered Games ، DoubleFine، PipeWork ،Gearbox ، Turbine ، Climax ،Bungie کار میکرده .اندی به عنوان رئیس توسعه بازی در Bungie کار کرده و در زمبنه Xbox و 360 هم فعالیت داشته.او دو سال رو در ماکروسافت در زمینه رئیس توسعه برای گرافیک ویندوز و تیم گرافیکی اون کار کرده وو در DX10 و کار بر روی اون فعالیت داشته .

Steve Theodore

استیو کار خود رو با کار بر روی انیمیشن کامپیوتری شروع کرد در سال 1995 به صتعت بازی های کامپوتری پیوست و در باز Mech Commander به عنوان مدل ساز و انیماتور فعالیت کرده . در سال 1997 او به سییاتل رفت و به استودیوی VALVE پیوست.و در بازی HL و Team Fortess و کانتر و Team Fortess II و بسیاری از پروژه های Online کار کرده.در محدوده سال های 2002 تا 2004 او به تحقیق در زمینه توسعه بر روی سیستم the Granny animation system رو در کار خود داشته و او به عنوان رئیس هنری تکنیکی برای Zipper Interactive کار میکرده و به انها در زمینه تکنولوژی در قسمت کنسول های نسل بعد کمک میکرده.

اینم لینک سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by arnold_ab; 12-02-2008 at 09:29.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اتفاقا اينجاي جاي بسيار عالي هست واسه اين كار
    ببخشید آرنولد جان
    من فقط خواستم نظرم رو بگم
    اگه ناراحت شدی منو ببخش
    بازم میگم مطالب عالی و به درد بخوره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببخشید آرنولد جان
    من فقط خواستم نظرم رو بگم
    اگه ناراحت شدی منو ببخش
    بازم میگم مطالب عالی و به درد بخوره
    خواهش ميكنم دوست عزيز ببخشيد من هم تند رفتم.
    Last edited by arnold_ab; 12-02-2008 at 15:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض Rockstar North Studio

اولين Studio رو من از Rockstar North شروع ميکنم که مطمئن هستم خيلی طرف دار داره و ديگه همتون ميتونيد سازنده سری افتخار آميز GTA هستش ..
    اين Studio که پيشتر و در زمان تأسيس خودش اسم کاملی با نام "DMA Design Studio Limited" داشتش در سال 1988 يعنی 19 - 20 سال پيش کلنگش به زمين خورد (يعنی شروع به کار کرد و يک پيشينه قوی داره)
    اين Studio فردی به نام های David Jones راه اندازی کردش ، محل اين Studio در جا نيست به جز UK و کشور Scotland
    آدرس دقيقش هم Leith Street , Edinburgh , Scotland هستش (من خودم متأسفانه عظيمت نکردم به اينجا ولی يکی از دوستان که گلاسکو هستش ميگه با ماشين 40 دقيقه راه هست تا اينجا (يه روز ميرم)
    اين Studio بازيسازی که به جرات ميشه گفت قوی ترين استوديو هست که زير نظر Rockstar Games فعاليت ميکنه
    Rockstar Games هم خودش توسط Take Two Interactive پايه گزاری شده و مجموعا عوامل بر ميگردند به همون Take Wwo خودمان.. (پدر بازيسازان)
    اگه ما بخوايم اينجا به Studio های ديگری که زير نظر Rockstar Games فعاليت ميکنند نام ببريم ميتونيم به به صورت فهرست وار به استوديو های Rockstar Japan , Rockstar Leeds , Rockstar Lincoln , Rockstar London ,
    Rockstar San Diego
    Rockstar Toronto ,
    Rockstar Vancouver و Rockstar Vienna به جز Rockstar North اشاره بکنيم
    سری خارق العاده GTA هم از شاهکار های اين Studio به همراه سری افتخار آميز Lemmings و Manhunt نام برد و اين اواخر هم بازی GTA IV که در راه هست (بعداً در موردش بيشتر صحبت ميکنيم) در رابطه با ليسانس موتور ها فعلاً که داره با Engine که خود اونها روش کار کردند يعنی Rage روی GTA IV کار ميشه پس قضيه اين فعلاً مشخص شده ..
    RAGE = Rockstar Advance Game Engine
    بازيهايی که در اين Studio ساخته شده يعنی Grand Theft Auto 3 , Grand Theft Auto: Vice City و همينطور Grand Theft Auto: SanaAndreas جزو افتخارات اين استوديو بودند که تونستند به موفقيت بزرگی دست پيدا کنند و اين 3 بازی جزو بهترين فروش های تاريخ اين 6 نسل کنسول قرار بگيرند بدون اقراق
    نام کامل اين Studio که در ضمينه بازی سازی برای کنسول های بازی و کامپيوتر فعاليت اصليش رو ميکنه در حال حاضر Rockstar North Limited تغيير پيدا کرده از نام ابتدايی يعنی DMA Design Limited ،
    ضمناً همونطور که ميتونيد فقط با نام قبلی تا دوران GTA 2 که 2 بعدی هم بود و بعد ديگه يعنی از سال 2002 تبديل شد به همونی که گفتم و به دوران اوج خودش هم رسيد:

و اين هم يه
    لوگو نهايی از اون دوران:

اينم يه لوگو از وقتی که Rockstar North توی 2002 شروع به کار کرد:

واسه جذاب تر شدن موضوع هم الان اين هم تصويری از افرادی هستند که در سال 1988 اين استوديو رو راه اندازی کردند

خوب اين که فقط برگ ميگشت به History و آغاز اين موضوع .. فقط تاريخچه کوچکی از اين استوديو بود و اگه بخوايم تقسيم کنيم اين استوديو رو به تاريخچش در دهه 80 و بعد 90 و بعد هم کم کم ميرسيم به حال حاضر و امروز ..
    من سعی ميکنم در پست های بعديم به صورت خلاصه ، کامل و مفيد توضيح بدم در مورد اين استوديو تا بيشتر با کارها و مسائل که صورت گرفته آشنا بشيد
    الان هم به عنوان آخرين مطلب ليست کلی بازيهايی که اين استوديو ساخته چه توسط DMA Design Studio و چه Rockstar North براتون ميزارم

As DMA Design:
    • Menace (1988) (Amiga, ST and PC)
    • Ballistix (1989) (ports to MSDOS, C64, TG16)
    • Blood Money (1989) (Amiga, ST and C64)
    • Lemmings (1990) (Amiga, CDTV, MS-DOS, ST, Spectrum, CD-I, Lynx)
    • Oh No! More Lemmings (1991) (Amiga, ST, MS-DOS)
    • Walker (1993) (Amiga)
    • Hired Guns (1993) (Amiga, MS-DOS)
    • Holiday Lemmings 1993 (1993) (MS-DOS)
    • Lemmings 2: The Tribes (1993) (Amiga, MS-DOS, SNES)
    • All New World of Lemmings (1994) (Amiga, MS-DOS, 3DO) (published in the U.S. as The Lemmings Chronicles)
    • Holiday Lemmings 1994 (1994) (MS-DOS)
    • Unirally (1994) (SNES) (published in the U.S. as Uniracers)
    • Grand Theft Auto (1997) (PS1, GBC, PC)
    • Body Harvest (1998) (N64)
    • Space Station Silicon Valley (1998) (N64)
    • Grand Theft Auto: London, 1969 (1999) (PS1, PC) - Expansion Pack for GTA
    • Grand Theft Auto: London, 1961 (1999) (PC) - Free Expansion Pack for GTA: London 1969
    • Grand Theft Auto 2 (1999) (PS1, Dreamcast, GBC, PC)
    • Tanktics (1999)
    • Wild Metal Country (1999) (PC)
    • Wild Metal (1999) (Dreamcast)
    • Grand Theft Auto III (2001) (PS2, Xbox, PC)
    As Rockstar North:
    • Grand Theft Auto: Vice City (2002) (PS2, Xbox, PC)
    • Manhunt (2003) (PS2, Xbox, PC)
    • Grand Theft Auto: San Andreas (2004) (PS2, Xbox, PC)
    • Grand Theft Auto: Liberty City Stories (2005) (PSP, PS2) (with Rockstar Leeds)
    • Grand Theft Auto: Vice City Stories (2006) (PSP, PS2) (with Rockstar Leeds)
    • Manhunt 2 (2007) (PS2, PSP, Wii) (with Rockstar London, Rockstar Leeds and Rockstar Toronto)
    • Grand Theft Auto IV (2008) (PS3, Xbox 360)
    دهه 1980 و Rockstar North:

Blood Money:

خوب DMA Design در اين سال اولين بازيهای خودش رو عرضه کرد ، اولين کامپيوتر هايی که برای اونها بازی درست ميشه موسوم به Amiga بودند
    DMA شروع به ساخت کرد و اولين بازيهای خودش رو به نام های Menace و Blood Money که در ليست بالا هم ديديد رو در سال 1988 و 9 به روی Amiga عرضه کرد
    اين سر آغازی بود چون Amiga در اون زمان Lead Platform در تمام اروپا محسوب ميشد يعنی بين دهه 80 و 90 ..

تصوير Amiga:

خوب بعد از اين بازيها برای Commondore 64 هم پورت شد و بعد از اونها همينطور برای Dos و Atari ST ...
    اونها بعد از اين بازيها پروژه های زياد اختصاصی داشتند امّا در ميآنه اين پروژه ها برای اونها Cancel شد ..
    اگه بخوايم به تعدادی از اونها نام ببريم port بازی Wild Metal Country بوده و همينطور GTA ، Clan wars که يک بازی 3 بعدی در اون زمان بودش ، بازی Attack! که اين بازی هم برای Nintendo 64 بود و port بازی Unreal که اون زمان برای PC عرضه ميشد توسط Epic Games

تصوير Commendere 64:

C64 Blood Money:

و حالا ميرسيم به اوايل دهه 90:

DMA Design Old Logo 1991:

Lemmings:

اين بخش جزو پر کار ترين زمان های اين Studio بود ، DMA وارد ساخت بازی به نام Lemmings شد در سال 1990 که يک بازی پازل بود و در سراسر دنيا چيزی حدود 20 مليون کپی فروخت ..
    اين بازی ابتدا روی Amiga آغاز شد و بعد برای NES و Macintosh هم عرضه شد
    اونها در سالهای بعد Lemmings 2 رو هم ساختند .. و همينطور چند نسخه مخصوص از اين بازی که بری کريسمس ساخته ميشد
    در سال 1993 بازی Walker رو عرضه کردند و 1994 Hired Guns رو که يک بازی FPS بود
    از کارهای ديگه اونها ميتونيم به Lemmings Paintball و Lemmings 3D هم اشاره کرد..
    در سال 94 يک بازی Racing که 2 بعدی هم بود عرضه کردند به نام Uniracers ..
    اين آغازی بود برای کنسول Super Nintendo .. اين بازی رو خود Nintendo منتشر کردش
    اونها در سال 1998 عنوان انحصار برای کنسول Nintendo 64 ساختند که يک بازی سوم شخص 3 بعدی و اکشن بود به نام Body Harvest
    در سال های پايانی اونها بازی رو عرضه کردند که بعد ها تبديل به تاريخی ترين و يکی از شاهکار های اونها شد
    سال 1999 سالی بود که GTA اول که نامش GTA London 1969 بود برای PC و PlayStation 1 عرضه شد (اين يک بازی 2 بعدی بود)
    اونها تو همون سال بازی GTA 2 رو هم عرضه کردند که البته قبلش يک Free Expantion Pack برای شماره 1 و فقط نسخه PC بازی عرضه کردند
    GTA 2 همون سال عرضه شد برای PS1 , GBC , PC , و DreamCast

دهه 2000:

خوب اولی بازی در اين دهه ساخت GTA 3 بود ، بازی که همگان رو متاجب و هيرت زده کرد
    اين بازی نسبت به نسخه شماره قبليش چيز های بسيار بيشتر و جديدتری داشت
    اين آغازی بود برای بازيهای 3 بعدی که در اين استوديو ساخته ميشدند
    اين بازی توسط Engine به نام Middleware ساخته شده .. خوب وقايع مهم و سرنوشت ساز برای اين استوديو کم کم داره رقم ميخوره
    اونها با ساخت اين بازی به شهرتی چند برابر رسيدند و بازيشون رو برای کنسول تاريخی Sony که بيشترين فروش رو در بين کنسول ها داشت به صورت انحصار عرضه کردند
    بعد از عرضه اين بازی در سال 2001 اونهارو Rockstar Games خريد و نامش رو به Rockstar North تغيير داد ..
    تو همين سال ورژن PC بازی GTA 3 هم عرضه شد
    بازی GTA Vice City پروژه بعدی اونها بود که با Engine قبلی هم ساخته شد و در سال 2003 عرضه شد
    اين بازی بعد از عرضه به روی PS2 برای PC هم Port شد .. قدم بعدی هم port شدندو عنوان GTA 3 و Vice City برای کنسول XBOX بود که اين ديگه توسط استوديو Rockstar Vienna صورت گرفت و Rockstar North درش دخالتی نداشت ..
    بازی بعدی اونها Manhunt بود که برای PS2 تو همون سال 2003 عرضه شد (عجب پرکار بودند)
    اين بازی هم جزو بازيهای محبوب قرار گرفت به دليل خونريزی و کشت و کشتار بسيار زيادی که در بازی بود و همينطور دردسر هايی رو هم بهمراه داشت
    عنوان بعدی در اکتبر 2004 عرضه شد برای PS2 ، همچنين اين بازی برای XBOX و PC هم Port شد در سال بعد يعنی 2005
    و ميرسيم به زمان حال ، اين استوديو الان داره روی عنوان جديد GTA يعنی Grand Theft Auto IV کار ميکنه ، اين بازی ابتدا قرار بود باز هم در اکتبر امسال يعنی 2007 عرضه بشه
    امّا در تاريخ 2 اگوست امسال رسماً اين بازی تاخير خورد و تا سال 2008 به تعويق افتاد عرضه ش ، اين بازی برای ps3 و XBOX360 قرار هست همزمان عرضه بشه
    از بازيهای ديگر که برای کنسولای ديگه عرضه شد GTA Liberty City Stories بود که توی OCT سال 2005 برای کنسول دستی کمپانی Sony يعنی PSP عرضه هد
    اين بازی توسط Rockstar North ديگه ساخته نشد و حاصل کاری Rockstar Leeds هستش (البته زير سرپرستی و با نزارت Rockstar North) اونها اينکارو انجام دادند
    اين بازی برای PS2 هم Port شد .. عنوان بعدی هم از همين سری GTA Vice City Stories بود که باز هم با شرايط قبلی که برای Liberty City Stories وجو داشت ته شد امّا اين بازی 1 سال بعد و آخرين عنوان قبل از iv بود که در October سال 2005 عرضه و بعد هم از روی اين کنسول برای Ps2 پورت شد
    خوب اين بود مطالبی که ميشد در آورد و در کل تاريخچه کاری اين Studio بوده که اونها چيکار کردند

داره خودمونی میشه AMIRz27's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ارنولد جان..خسته نباشی...کارت خیلی عالیه...لطفا ادامه بده.. ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ارنولد جان..خسته نباشی...کارت خیلی عالیه...لطفا ادامه بده.. ممنون.
    خواهش ميكنم دوست عزيز
    جدول بازی های در دست ساخت استادیو های Ea :
    خوب EA امروز یه لیست رو منتشر کرده که در ان نشان میده در حال حاضر کدام شرکت در حال کار بر روی چه بازی ای است و اون لیست به شرح زیر می باشد:

که در این لیست چیزهای جالبی به چشم می خوره مثل عنوان Lord of The Rings در دست ساخت استادیو جدید EA یعنی Pandemic که بعد از کنسل شدن The White Council جالب به نظر میاد.

و....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •