تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: مشکل با Media Player

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام . راستش مدیاپلیر 11 برای ویندوز xp سرویس پک 2 طراحی شده . اما برای نصب بر روی windows xp media center شما احتیاج به یک پلاگین دراید که باید ابتدا اونا نصب کنید . الان یادم نیست که چی بود . اگه پیدا کردم حتما می گم .

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا مهدي فكر كنم پلاگيني كه مي گي Windows Genuine باشه.منم ويندوزم XP Media Center هست و الان از مديا پلير 11 استفاده مي كنم.
    آخه Windows Media Plyer 11 قبل از نصب اصل بودن ويندوز روچك ميكنه و در صورت ok‌بودن ادامه پيدا مي كنه.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا مهدي فكر كنم پلاگيني كه مي گي Windows Genuine باشه.منم ويندوزم XP Media Center هست و الان از مديا پلير 11 استفاده مي كنم.
    آخه Windows Media Plyer 11 قبل از نصب اصل بودن ويندوز روچك ميكنه و در صورت ok‌بودن ادامه پيدا مي كنه.
    میشه این پلاگین رو بزاری
    ویندوز من اصله ولی مدیا پلیر نصب نمیشه
    حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

حرف اقا مجید درسته .
    ماکروسافت اول قرار بود این برنامه را فقط برا ویندوز ویستا بده بیرون . اما چون انتشار ویندوز ویستا طول کشید مجبور شد اونا برای ویندوز xp سرویس پک 2 بیرون بده .
    توی مدیا پلیر 11 یک سیستم حفاظتی در برابر اصل بودن نرم افزارها به کار رفته . بنابراین اگه مدیا سنتر شما اورجینال باشه نباید مشکلی برای نصب داشته باشید .
    البته روی مدیا سنتر نصبش به کم دنگ و فنگ داره . نمی دونم اقا مجید شما چه طور راحت نصبش کردید . چون روی مدیا سنتر راحت نصب نمی شه . یه کم قلق داره .
    توی یه سایت این سه روش را گفته بود .
    روش اول:
    با کمک نرم افزار WinRar فایل mpsetup.exe را باز کن. (دکمه ی راست موس را بر روی mpsetup.exe کلیک کنید گزینه ی Extract to mpsetup را انتخاب کنید)
    فایل legitlib.dll را با فایل مشابه ی آن که از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود می کنی ، جایگزین کن . ( من چیزی توی این سایت پیدا نکردم )
    فایل setup_wm.exe را اجرا کنید.
    روش دوم:
    - با استفاده از نرم افزار WinRar فایل mpsetup.exe را در یک فولدر باز (Extract) کنید
    - اکنون بر روی فایل wmp11.exe کلیک کنید تا برنامه نصب شود
    - سیستم خود را یکبار ریست کنید
    - همچنان سه فایل با پسوند exe در این فولدر وجود دارند، آنها را نیز به ترتیب نصب کنید
    [ توجه ] از کلیک بر روی فایل setup_wm.exe در هر یک از مراحل بالا خودداری کنید.

روش سوم:
    - نام فایل wmplayer.exe را تغییر دهید، این فایل در فولدر C:Program FilesWindows Media Player وجود دارد
    - فایل wmp11.exe را که در روش اول درون فولدر بدست آورده اید -- بجای نصب -- با کمک WinRar باز (Extract) کنید
    - پس از Extrac کردن فایل wmp11.exe به یک فایل جدید به نام wmplayer.exe دست خواهید یافت، این فایل را به فولدر اصلی کپی کنید
    -Extract installer (mpsetup.exe)
    -run wmp11.exe in folder (not setup_wm.exe)
    -restart your pc,
    -run three other exe's in extracted folder (not setup_wm.exe)
    Test if it works, if not: do this:
    -Rename wmplayer.exe in C:Program FilesWindows Media Player to something else,
    -Extract wmp11.exe (already in your first extracted folder), and
    -copy wmplayer.exe from that folder to your program files fold

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حرف اقا مجید درسته .
    ماکروسافت اول قرار بود این برنامه را فقط برا ویندوز ویستا بده بیرون . اما چون انتشار ویندوز ویستا طول کشید مجبور شد اونا برای ویندوز xp سرویس پک 2 بیرون بده .
    توی مدیا پلیر 11 یک سیستم حفاظتی در برابر اصل بودن نرم افزارها به کار رفته . بنابراین اگه مدیا سنتر شما اورجینال باشه نباید مشکلی برای نصب داشته باشید .
    البته روی مدیا سنتر نصبش به کم دنگ و فنگ داره . نمی دونم اقا مجید شما چه طور راحت نصبش کردید . چون روی مدیا سنتر راحت نصب نمی شه . یه کم قلق داره .
    توی یه سایت این سه روش را گفته بود .
    روش اول:
    با کمک نرم افزار WinRar فایل mpsetup.exe را باز کن. (دکمه ی راست موس را بر روی mpsetup.exe کلیک کنید گزینه ی Extract to mpsetup را انتخاب کنید)
    فایل legitlib.dll را با فایل مشابه ی آن که از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود می کنی ، جایگزین کن . ( من چیزی توی این سایت پیدا نکردم )
    فایل setup_wm.exe را اجرا کنید.
    روش دوم:
    - با استفاده از نرم افزار WinRar فایل mpsetup.exe را در یک فولدر باز (Extract) کنید
    - اکنون بر روی فایل wmp11.exe کلیک کنید تا برنامه نصب شود
    - سیستم خود را یکبار ریست کنید
    - همچنان سه فایل با پسوند exe در این فولدر وجود دارند، آنها را نیز به ترتیب نصب کنید
    [ توجه ] از کلیک بر روی فایل setup_wm.exe در هر یک از مراحل بالا خودداری کنید.

روش سوم:
    - نام فایل wmplayer.exe را تغییر دهید، این فایل در فولدر C:Program FilesWindows Media Player وجود دارد
    - فایل wmp11.exe را که در روش اول درون فولدر بدست آورده اید -- بجای نصب -- با کمک WinRar باز (Extract) کنید
    - پس از Extrac کردن فایل wmp11.exe به یک فایل جدید به نام wmplayer.exe دست خواهید یافت، این فایل را به فولدر اصلی کپی کنید
    -Extract installer (mpsetup.exe)
    -run wmp11.exe in folder (not setup_wm.exe)
    -restart your pc,
    -run three other exe's in extracted folder (not setup_wm.exe)
    Test if it works, if not: do this:
    -Rename wmplayer.exe in C:Program FilesWindows Media Player to something else,
    -Extract wmp11.exe (already in your first extracted folder), and
    -copy wmplayer.exe from that folder to your program files fold
    دوست عزیز من فایل mpsetup.exe رو پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من wmp11-windowsxp-x86-enu.exe رو از سايت خود مايكروسافت دانلود كردم هيچ مشكلي براي نصب نداشتم.البته خيلي وقته ويندوزم رو اورجينال كردم و آپديت هم مي كنم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور كه تو مستنداتش نوشته براي همه نسخه هاي xp sp2‌طراحي شده.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

http://i29.tinypic.com/2i8zkb9.jpg
    .

http://i26.tinypic.com/w058cw.jpg
    .

http://i31.tinypic.com/2m5h6gz.jpg
    .

http://i28.tinypic.com/r8zdcj.jpg
    .

http://i25.tinypic.com/2501rwh.jpg
    .

http://i25.tinypic.com/6j0rap.jpg

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من wmp11-windowsxp-x86-enu.exe رو از سايت خود مايكروسافت دانلود كردم هيچ مشكلي براي نصب نداشتم.البته خيلي وقته ويندوزم رو اورجينال كردم و آپديت هم مي كنم.
    کد:
    همونطور كه تو مستنداتش نوشته براي همه نسخه هاي xp sp2‌طراحي شده.
    دوستان ویندوز من آپ تو دیت میشه
    الان تقریبآ کل پوشه ی ویندوز در درایو c آپ تو دیت شده
    در ضمن من به این ویندوز 5 هزار تومن پول دادم و دو تا سی دی هست که اورجینال هستند با چاپ رنگی که روی پکش هم هولوگرام داره
    فکر نمیکنم اصل نباشه

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان ویندوز من آپ تو دیت میشه
    الان تقریبآ کل پوشه ی ویندوز در درایو c آپ تو دیت شده
    در ضمن من به این ویندوز 5 هزار تومن پول دادم و دو تا سی دی هست که اورجینال هستند با چاپ رنگی که روی پکش هم هولوگرام داره
    فکر نمیکنم اصل نباشه
    قيمت ويندوز اورجينال 149 دلاره نه 5 هزار تومن.تقريبا همه ويندوزاي موجود تو ايران غير اصله .چاپ رنگي و ظاهر سي دي يا دي وي دي ويندوز اصل بودنشو تاييد نميكنه.
    ميگي ويندوزت آپ ميشه پس احتمالا اصله.البته آخرين دفعه كي آپديتش كردي؟براي اينكه بدوني ويندوزت اصل هست يا نه به اينجا برو
    کد:
    بايد پيغام زير رو بگيري:
    کد:

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قيمت ويندوز اورجينال 149 دلاره نه 5 هزار تومن.تقريبا همه ويندوزاي موجود تو ايران غير اصله .چاپ رنگي و ظاهر سي دي يا دي وي دي ويندوز اصل بودنشو تاييد نميكنه.
    ميگي ويندوزت آپ ميشه پس احتمالا اصله.البته آخرين دفعه كي آپديتش كردي؟براي اينكه بدوني ويندوزت اصل هست يا نه به اينجا برو
    کد:
    بايد پيغام زير رو بگيري:
    کد:
    ویندوز من اورجیناله
    به خاطر این نصب نمیشد که لازم بود یه آپ تو دیت مخصوص که 29 مگابایت است روش نصب بشه
    فهمیدم
    تازه شما مگه به ویندوزتون149 دلار پول دادین؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •