سلام
دوست من این setool unlock که من گفتم همون setool2 فرقش اینه که دیگه smart card نداره و با usb کار میکنه.و الته ورزن قدیمی اونه اما گوشی شما k750 رو ساپورت میکنه.
سلام
دوست من این setool unlock که من گفتم همون setool2 فرقش اینه که دیگه smart card نداره و با usb کار میکنه.و الته ورزن قدیمی اونه اما گوشی شما k750 رو ساپورت میکنه.
ببين اگه حوصله داري گوشي رو Update کن با اين کار سريال گوشي به سريال کيت اصلي بر ميگرده
توي انجمنها بگرد يک چيزي پيدا مي کني
درسته.منم این برنامه رو دارم. این ورژن کرک شدست ولی برای تعویض سریال نیاز به کابل سرویس داره.
نه اینکار رو نکن. حتما اید با باکس یا کابل سرویس سریال رو عوض کنی.
اگه یارو قبول نکرد ببر پیش یکی دیگه بگو فقط برات آنلاک یا سریال صلی کنند. اینجا که هزار تا دو هزار تومن می گیرند.
باشه همین کارو میکنمنقل قول:
نوشته شده توسط marn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
درسته.منم این برنامه رو دارم. این ورژن کرک شدست ولی برای تعویض سریال نیاز به کابل سرویس داره.
نقل قول:
نوشته شده توسط n_yaghmaei [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين اگه حوصله داري گوشي رو Update کن با اين کار سريال گوشي به سريال کيت اصلي بر ميگرده
توي انجمنها بگرد يک چيزي پيدا مي کني
نه اینکار رو نکن. حتما اید با باکس یا کابل سرویس سریال رو عوض کنی.
اگه یارو قبول نکرد ببر پیش یکی دیگه بگو فقط برات آنلاک یا سریال صلی کنند. اینجا که هزار تا دو هزار تومن می گیرند.
حالا پچ خوب برای این فریمور چی دارین؟
R1CA021
تو تاپیک پچ همه چی پیدا میشه. وایه این فریمور تا دلت بخواد پچ موجوده.
اونجا اینقدر شلوغه که آدم هیچی پیدا نمیکنه
تو تاپیک پچ همه چی پیدا میشه. وایه این فریمور تا دلت بخواد پچ موجوده.
یکی به دادم برسه![]()
برو تو سایت زیر بعد عضو شو بعد برو تو قسمت پچ بعدش مدل گوشیت با فریم ویرشو انتخاب کن حالا راحت پچا رو دانلود کن.مجانی.
کدوم سایت؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟برو تو سایت زیر بعد عضو شو بعد برو تو قسمت پچ بعدش مدل گوشیت با فریم ویرشو انتخاب کن حالا راحت پچا رو دانلود کن.مجانی.
گوشی رو بزن تو کلش بگو بابا اینطوری نیست........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)