سلام
بحث در مورد سیاهچاله به قول دوستان "شبه علم است!"
همین الآن فرضیات جدید مطرح شده که اگر اثبات شوند شالوده فیزیک را در هم میریزند ولی ....
در مورد ورود به سیاه چاله، نظریه قدیمی تر و (موافقان بیشتر) آن است که در نزدیکی سیاه چاله که شوید به قول جناب بابک "کشیده میشوید=دراز!" و به قول من پودر میشوید!!! بعد هم که جزء ای از سیاه چاله، کوچک تر از سر سوزن ...!
چرا؟
قدرت سیاه چاله آنقدر زیاد است که حتی نور هم نمیتواند فرار کند، یعنی اگر من سالم باشم و یک چراغ قوه سالم هم داشته باشم (که امکان ندارد) و چراغ قوه را به سمت خارج سیاه چاله روشن کنم، نور چراغ قوه دورمیزند (180 درجه) و برمیگرد به سمت مرکز سیاه چاله !!!
این قدرت برحسب فاصله از سیاه چاله حالتی تصاعدی پیدا میکند، یعنی درست است که هر چیزی به سمت آن کشیده میشود و فشار وارد بر دو سمت یک چیز خیلی تفاوت دارد، مثلاً مدادی که به سمت سیاه چاله میرود یک سمتش با 1000 نیوتن و سر دیگرش با 100000 نیوتن کشیده میشود! در نتیجه مداد بخت برگشته با نیرو 99000 نیوتن از دو سمت کشیده میشود و نتیجه یا دراز شدن است یا پودر شدن ... برای هر تکه همین اتفاق می افتد (اعداد الکی هستند و فقط برای مثال هستند .)
در مورد عمر سیاه چاله هم نظر قالب قدیمی آن است که عمری متصور نیست و پایانی ندارد و خود پایان هر چیز است!
و اما نظرتان جدید (فرضیه) که صد البته دانشمندان قدری مثل هاوکینگ پشتش هستند.
در مورد شی ای که به سیاه چاله نزدیک شود، میگوید که بسته به دید ناظر دارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(با نسبیت انیشتن قاطی نکنید، قبول این مسئله وحشتناک است و هیچ طوری با عقل جور در نمی آید!)
قبول این مسئله مثل آن است که بگوییم جسمی میتواند همزمان در دونقطه باشد !!!!!!!!
ناظر خارج سیاه چاله میبیند که اون فرد که وارد شده با همان توصیفات قبلی از بین رفته، ولی فرد هنوز در نقطه ای دیگر دارد به سیاه چاله نزدیک میشود!!!!!)
نظر من نیست!
در مورد عمر سیاه چاله هم، همین نظرات جدید میگویید سیاه چاله در آخر از بین میرود و هیچی از آن باقی نمی ماند ..... !!!!! یعنی اطلاعات در سیه چاله از بین میروند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(این هم به شدت وحشتناک است و ناقص قوانین بنیادین نیوتن است، که ماده نه به وجود می آید و نه از بین میرود و فقط تبدیل میشود.)
باز هم باور کنید نظر من نیست.
--------------------------------------------------------------------------------
سیاه چاله با جاذبه عظیم خود محورهای فضا و زمان را تحت تأثیر قرار میدهد و همه مفاهیم آشنای ما را از بین میبرد، ولی در این بین نباید به خالی بندی فیلم ها در مورد سفر به گذشته دل بست! آینده شاید ولی گذشته ...! فقط از فیلم ها لذت ببرید!
به هر حال من که علاقه ندارم به یک سیاه چاله نزدیک شوم ....