تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: سیاهچاله

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    بحث در مورد سیاهچاله به قول دوستان "شبه علم است!"
    همین الآن فرضیات جدید مطرح شده که اگر اثبات شوند شالوده فیزیک را در هم میریزند ولی ....

در مورد ورود به سیاه چاله، نظریه قدیمی تر و (موافقان بیشتر) آن است که در نزدیکی سیاه چاله که شوید به قول جناب بابک "کشیده میشوید=دراز!" و به قول من پودر میشوید!!! بعد هم که جزء ای از سیاه چاله، کوچک تر از سر سوزن ...!

چرا؟
    قدرت سیاه چاله آنقدر زیاد است که حتی نور هم نمیتواند فرار کند، یعنی اگر من سالم باشم و یک چراغ قوه سالم هم داشته باشم (که امکان ندارد) و چراغ قوه را به سمت خارج سیاه چاله روشن کنم، نور چراغ قوه دورمیزند (180 درجه) و برمیگرد به سمت مرکز سیاه چاله !!!

این قدرت برحسب فاصله از سیاه چاله حالتی تصاعدی پیدا میکند، یعنی درست است که هر چیزی به سمت آن کشیده میشود و فشار وارد بر دو سمت یک چیز خیلی تفاوت دارد، مثلاً مدادی که به سمت سیاه چاله میرود یک سمتش با 1000 نیوتن و سر دیگرش با 100000 نیوتن کشیده میشود! در نتیجه مداد بخت برگشته با نیرو 99000 نیوتن از دو سمت کشیده میشود و نتیجه یا دراز شدن است یا پودر شدن ... برای هر تکه همین اتفاق می افتد (اعداد الکی هستند و فقط برای مثال هستند .)

در مورد عمر سیاه چاله هم نظر قالب قدیمی آن است که عمری متصور نیست و پایانی ندارد و خود پایان هر چیز است!

و اما نظرتان جدید (فرضیه) که صد البته دانشمندان قدری مثل هاوکینگ پشتش هستند.
    در مورد شی ای که به سیاه چاله نزدیک شود، میگوید که بسته به دید ناظر دارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (با نسبیت انیشتن قاطی نکنید، قبول این مسئله وحشتناک است و هیچ طوری با عقل جور در نمی آید!)
    قبول این مسئله مثل آن است که بگوییم جسمی میتواند همزمان در دونقطه باشد !!!!!!!!
    ناظر خارج سیاه چاله میبیند که اون فرد که وارد شده با همان توصیفات قبلی از بین رفته، ولی فرد هنوز در نقطه ای دیگر دارد به سیاه چاله نزدیک میشود!!!!!)
    نظر من نیست!

در مورد عمر سیاه چاله هم، همین نظرات جدید میگویید سیاه چاله در آخر از بین میرود و هیچی از آن باقی نمی ماند ..... !!!!! یعنی اطلاعات در سیه چاله از بین میروند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (این هم به شدت وحشتناک است و ناقص قوانین بنیادین نیوتن است، که ماده نه به وجود می آید و نه از بین میرود و فقط تبدیل میشود.)
    باز هم باور کنید نظر من نیست.

--------------------------------------------------------------------------------
    سیاه چاله با جاذبه عظیم خود محورهای فضا و زمان را تحت تأثیر قرار میدهد و همه مفاهیم آشنای ما را از بین میبرد، ولی در این بین نباید به خالی بندی فیلم ها در مورد سفر به گذشته دل بست! آینده شاید ولی گذشته ...! فقط از فیلم ها لذت ببرید!

به هر حال من که علاقه ندارم به یک سیاه چاله نزدیک شوم ....
    Last edited by _H2_; 18-02-2008 at 16:14.

داره خودمونی میشه elc_tabriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه ی شمسی

پيش فرض با سلام خدمت دوستان...

خیلی ممنون از راهنمایتون از بعضی قسمتهای مطلبتون هم خلی خوشم اومد و هم استفاده کردم...ولی...

اون قضیه ی زمان در سیاهچالها رو هم تو یک برنامه ی علمی دیده بودم.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    همین الآن فرضیات جدید مطرح شده که اگر اثبات شوند شالوده فیزیک را در هم میریزند ولی ....

در مورد ورود به سیاه چاله، نظریه قدیمی تر و (موافقان بیشتر) آن است که در نزدیکی سیاه چاله که شوید به قول جناب بابک "کشیده میشوید=دراز!" و به قول من پودر میشوید!!! بعد هم که جزء ای از سیاه چاله، کوچک تر از سر سوزن ...!

چرا؟
    قدرت سیاه چاله آنقدر زیاد است که حتی نور هم نمیتواند فرار کند، یعنی اگر من سالم باشم و یک چراغ قوه سالم هم داشته باشم (که امکان ندارد) و چراغ قوه را به سمت خارج سیاه چاله روشن کنم، نور چراغ قوه دورمیزند (180 درجه) و برمیگرد به سمت مرکز سیاه چاله !!!

این قدرت برحسب فاصله از سیاه چاله حالتی تصاعدی پیدا میکند، یعنی درست است که هر چیزی به سمت آن کشیده میشود و فشار وارد بر دو سمت یک چیز خیلی تفاوت دارد، مثلاً مدادی که به سمت سیاه چاله میرود یک سمتش با 1000 نیوتن و سر دیگرش با 100000 نیوتن کشیده میشود! در نتیجه مداد بخت برگشته با نیرو 99000 نیوتن از دو سمت کشیده میشود و نتیجه یا دراز شدن است یا پودر شدن ... برای هر تکه همین اتفاق می افتد (اعداد الکی هستند و فقط برای مثال هستند .)

در مورد عمر سیاه چاله هم نظر قالب قدیمی آن است که عمری متصور نیست و پایانی ندارد و خود پایان هر چیز است!

و اما نظرتان جدید (فرضیه) که صد البته دانشمندان قدری مثل هاوکینگ پشتش هستند.
    در مورد شی ای که به سیاه چاله نزدیک شود، میگوید که بسته به دید ناظر دارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (با نسبیت انیشتن قاطی نکنید، قبول این مسئله وحشتناک است و هیچ طوری با عقل جور در نمی آید!)
    قبول این مسئله مثل آن است که بگوییم جسمی میتواند همزمان در دونقطه باشد !!!!!!!!
    ناظر خارج سیاه چاله میبیند که اون فرد که وارد شده با همان توصیفات قبلی از بین رفته، ولی فرد هنوز در نقطه ای دیگر دارد به سیاه چاله نزدیک میشود!!!!!)
    نظر من نیست!

در مورد عمر سیاه چاله هم، همین نظرات جدید میگویید سیاه چاله در آخر از بین میرود و هیچی از آن باقی نمی ماند ..... !!!!! یعنی اطلاعات در سیه چاله از بین میروند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (این هم به شدت وحشتناک است و ناقص قوانین بنیادین نیوتن است، که ماده نه به وجود می آید و نه از بین میرود و فقط تبدیل میشود.)
    باز هم باور کنید نظر من نیست.

--------------------------------------------------------------------------------
    سیاه چاله با جاذبه عظیم خود محورهای فضا و زمان را تحت تأثیر قرار میدهد و همه مفاهیم آشنای ما را از بین میبرد، ولی در این بین نباید به خالی بندی فیلم ها در مورد سفر به گذشته دل بست! آینده شاید ولی گذشته ...! فقط از فیلم ها لذت ببرید!

به هر حال من که علاقه ندارم به یک سیاه چاله نزدیک شوم ....
    در مورد مطلب بالا من هم همین ها رو میدونم از جمله عمر سیاهچاله که روزی به پایان میرسه
    دو مورد که یاد آوری کنم . درون مرز سیاهچاله کلیه قوانین شناخته شده علمی از کار می افتند . نسبیت و ... . یعنی ما با محیطی مواجه هستیم که با ادرام شناخته شده ما همسان نیست .
    ناظر بیرونی میبینه که من دارم هی سیاهچاله رو دور میزنم . خودم شدم طناب ( یا پودر شاید )

البته بحث درباره سیاهچاله اصلا شبه یا ضد علم نیست . دقیقا علمه .
    منظور از اشاره به شبه علم عبور از سیاهچاله و خروج از سفید چاله و حضور در فضا زمانی متفاوت از فضا زمان ورودی است .

داره خودمونی میشه cyrus3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

همیشه برای من این سوال بود که چطور جرم می تونه اونقدر متراکم و تبدیل به سیاه چاله بشه که به نیروی بسیار شدید هسته ای که به علت نزدیک شدن اتم ها تاحتی کمتر از شعاع هسته ای بوجود بیاد غلبه کنه

چطور ممکنه ساختار اتمی در این حالت به حالت پایدار دربیاد و یک توده جرمی روو تشکیل بده؟
    اگر کسی می دونه لطفا بگه
    Last edited by cyrus3000; 20-02-2008 at 05:46.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    در مورد ماهیت درون سیاه چاله فکر نکنم بتوان نظر درستی دارد ولی یک پله قبل از آن را میتوان بررسی کرد!
    سیاره یا ستاره نوترونی!

میشه گفت جوونیه های سیاه چاله است!
    ساختار هسته را که میدانید، چند پروتن و نوترون سنگین و با شخصیت در مرکز و چند الکترون وروجک در اطراف!

ولی نکته جالب چیز دیگری است!
    در یک کتاب علمی بچه گانه مثال جالب و زیبایی دیدم!
    نصبت وسعت هسته اتم به کل اتم، مثل یک دانه گیلاس است که در وسط یک زمین فوتبال باشد!
    یعنی دانه گیلاس، هسته است و بقیه زمین فوتبال فضای آزاد حرکت الکترون ها است، و جالب اینجا است که کل جرم هسته فقط به خاطر همان هسته است.
    مثل این است که ماگیلاس هایی را با فاصله یک زمین فوتبال از هم قرار داده باشیم و سطح وسیعی ساخته باشیم.... (جرم چه قدر کم میشود؟؟؟؟ فضای خالی بسیار بسیار بسیار بسیار ... بیش از گیلاسها است)
    این میشود ماده عادی که ما میشناسیم .... که بسیار هم مستحکم است!

حال در سیاره/ستاره نوترونی جاذبه به جایی میرسد، که ساختار اتمی فرو میریزد، چیزی نه از جنس واکنش های شیمایی و نه فیزیکی و نه اتمی و نه ....
    اتم در خودش فرومیرود، الکترون ها با پروتن ها پرس شده و تشکیل نوترون میدهند!
    این اتفاق حتی در سطح خورشید ما هم نمی افتد،چون دافعه بارها بسیار شدید و قوی است ولی نه قوی تر از قدرت جاذبه سیاره/ستاره نوترونی.
    در نتیجه چیزی جدید حاصل میشود (ماده نیست!) یک پارچه و بقل به بقل نوترون، عنی هسته های گیلاس که یک زمانی یک زمین فوتبال با هم فاصله داشتند، حالا پشت به پشت هم پرس میشوند.

جرم به طرز وحشتناکی بالا میرود و خود افزایش جرم (طبق قانون جاذبه نیوتن) افزایش جاذبه را به دنبال دارد و افزایش جاذبه باعث میشود تا اجرام بیشتری در تله جاذبه سیاره/ستاره نوترونی گرفتار شوند و بلعیده شوند، یک دور بی نهایت و سعودی .... افزایش جرم -> افزایش جاذبه -> بلعیده شدن جرم بیشتر و افزایش جرم -> جاذبه بیشتر ....

تا جاییی این افزایش جاذبه ادامه پیدا میکند که سیاره/ستاره نوترونی با شخصیت ما تبدیل به یک سیاه چاله با جاذبه غیر قابل تصور میشود و دیگر نور با سرعت ماکسیموم و جرم مینیموم خود هم توان گریختن از این جاذبه را ندارد.

جالب تر آن است که این افزایش جرم، نه تنها جرم های دیگر را میبلعد (جاذبه) بلکه در محورهای فضا و زمان هم تاثیر میگذاردف مثل یک گوی آهنی که روی پارچه ای گذاشته میشود و پارچه را منحنی میکند !!!!!!

واقعاً برای خود من عجیب است! همین جاذبه که به راحتی از ان میگذریم ....
    زمین وسیب را فراموش کنید ... یک فضای سیاه لایتناهی ... دو تکه سنگ در فاصله یک متری هم قرار دارند وسط و زیر و بالا و... خالی است، پوچ، خلإ .... چطور این دو سنگ به سمت هم کشیده میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیزی آن وسط نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کش نامرئی جاذبه از کجا می آید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که هنوز نتوانسته ام حلاجی اش کنم!!! نمیدانم نیوتن چطور این را فهمید!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

من هم يه سوال دارم...
    قدرت كشش سياه چاله بر اجسان اطرافش چجوريه ...يعني تا چه فاصله اي اگر جسمي (مادي) وجود داشته باشد سياه چاله انرا به طرف خود ميكشد....؟؟؟؟؟؟

يه سوال ديگه كه خيلي فكرمو مشغول كرده....
    اگه دوتا سياه چاله به هم برسند چه اتفاقي مي افته؟؟؟؟؟؟؟واقعا اگر كسي از اين اتفاق مهم فيلم بگيره يه شاهكاره.....

داره خودمونی میشه rosemaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    باغ ملکوت

پيش فرض

من هم يه سوال دارم...
    قدرت كشش سياه چاله بر اجسان اطرافش چجوريه ...يعني تا چه فاصله اي اگر جسمي (مادي) وجود داشته باشد سياه چاله انرا به طرف خود ميكشد....؟؟؟؟؟؟
    بستگی داره به افق رویداد یا همون شعاع شوارتز شیلد سیاهچاله. هر جسمی وقتی به فاصله ی شعاع شوارتز شیلد برسه، به درون سیاهچاله میره.این شعاع به جرم و شعاع سیاهچاله بستگی داره.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من هم يه سوال دارم...

يه سوال ديگه كه خيلي فكرمو مشغول كرده....
    اگه دوتا سياه چاله به هم برسند چه اتفاقي مي افته؟؟؟؟؟؟؟واقعا اگر كسي از اين اتفاق مهم فيلم بگيره يه شاهكاره.....
    سوال اول :
    مثل باقي اجرام .
    تا فاصله اي که جرم ديگري اثر گرنشي بيشتري نداشته باشه . کاملا تابع گرانش نيوتوني .

دو تا سياهچاله بهم برسن باز هم مثل باقي اجرام در هم ادغام ميشن . اين واقعه بطور مستقيم قابل تصوير برداري ( ديدن ) نيست .
    شايد اگر سياه چاله ها قرصي از مواد گردشون داشته باشن اين قرص دچار تحول قابل ديدار بشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بستگی داره به افق رویداد یا همون شعاع شوارتز شیلد سیاهچاله. هر جسمی وقتی به فاصله ی شعاع شوارتز شیلد برسه، به درون سیاهچاله میره.این شعاع به جرم و شعاع سیاهچاله بستگی داره.

اين شعاع مربوط به نور ميشه . ن.ر در اين فاصله نميتونه از گزانش فرار کنه . اما اجرام در فاصله بيشتر تابع قوانين نيوتون هستند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اجرام در فاصله بیشتر تابع قوانین نیوتون هستن یعنی چی؟ میشه توضیح بدید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •