تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: همه چیز در مورد داستان Resident Evil

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حتما با دوستان یه تاپیک در این مورد خواهیم زد دوست من . برای گرفتن فیوز شما باید ابتدا تندیس رو از دست مجسمه شهردار برداری و جایی که دوتا آبشار داره قرار بدی ، بعد اونیکی تندیس که اونور آبشارهاست رو دوباره تو دست تندیس شهردار بذاری که به شما یه باطری میده . باطری رو باید یه جا اون بالا که اولین بار بعه یه مرده بر می خوری و بالای سرش یک جعبه آویزونه و بعد یه هیولای چهار دست میاد بذاری و با آسانسورش بری پائین .
    برق دستگاه رو روشن کن و بعد رمز اتاق فیوز اینه :
    قرمز - آبی - آبی -آبی
    رمز اونیکی اتاق : قرمز - قرمز - قرمز - آبی

ببخشید کلی توضیح دادم . حتما تاپیکی در این مورد زده میشه با دوستان . ولی اینجا سئوالهای پیرامون داستان اصلی مطرح بشه خیلی بهتره . ممنونم
    دوست من از لطفي كه كرديد بي نهايت ممنونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حتما با دوستان یه تاپیک در این مورد خواهیم زد دوست من . برای گرفتن فیوز شما باید ابتدا تندیس رو از دست مجسمه شهردار برداری و جایی که دوتا آبشار داره قرار بدی ، بعد اونیکی تندیس که اونور آبشارهاست رو دوباره تو دست تندیس شهردار بذاری که به شما یه باطری میده . باطری رو باید یه جا اون بالا که اولین بار بعه یه مرده بر می خوری و بالای سرش یک جعبه آویزونه و بعد یه هیولای چهار دست میاد بذاری و با آسانسورش بری پائین .
    برق دستگاه رو روشن کن و بعد رمز اتاق فیوز اینه :
    قرمز - آبی - آبی -آبی
    رمز اونیکی اتاق : قرمز - قرمز - قرمز - آبی

ببخشید کلی توضیح دادم . حتما تاپیکی در این مورد زده میشه با دوستان . ولی اینجا سئوالهای پیرامون داستان اصلی مطرح بشه خیلی بهتره . ممنونم
    سلام
    كمك بزرگي بود دوست عزيز .ممنونم .ولي حالا مشكل دو تا شد چون در مرحله ي بعدي تموم كارها روانجام دادم اون آهنگ رو هم ساختم وكليد رو گرفتم ولي دري كه بايد از اون رد شم و به اتاق بعدي برم رو ميگه كه توسط خداي زمان قفل شده.
    حالا اينو چيكارش كنم ؟كليدهاي موجود رو هم قبول نميكنه.
    آقا شرمنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

سلام
    كمك بزرگي بود دوست عزيز .ممنونم .ولي حالا مشكل دو تا شد چون در مرحله ي بعدي تموم كارها روانجام دادم اون آهنگ رو هم ساختم وكليد رو گرفتم ولي دري كه بايد از اون رد شم و به اتاق بعدي برم رو ميگه كه توسط خداي زمان قفل شده.
    حالا اينو چيكارش كنم ؟كليدهاي موجود رو هم قبول نميكنه.
    آقا شرمنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    خواهش می کنم دوست من ، راستش من از اینکه بتونم به طرفدارهای اویل کمک کوچیکی بکنم خیلی خوشحال میشم ، ولی ایکاش یه تاپیک مخصوص شماره 3 باز می کردید و اونجا مطرح می کردید .

اما خب ادامش اینه . شما یه کلید همون اول ورود به امارت ساعت گرفته بودید ، باید با این کلید جدید جفتش کنید تا اون در باز بشه . یه راهرو با چندتا عنکبوت هست که اونا رو رد می کنید ، بعد به یه جا می رسید که سه تا مجسمه و سه تابلو وجود داره . تو دسته سه تا مجسمه 3تا گوی هست ، هر سه تا رو بردارید و هر کدوم رو تو یکی از تابلوها بذارید ، اگر درست قرار بدید یه چرخدنده بهتون میده (جای گوی ها رو روی تابلوها چندبار عوض کنید درست میشه ) . برگردید و چرخدنده رو با اونیکی چرخدنده ادغام کنیدو در بالای برج ساعت کار بذارید . حالا مهمات کافی برای مبارزه با nemesis بردارید و بیاید پائین . از در که بیرون برید دمو نشونتون میده ( تو نسخه pc دمو نشون نمیده ) ... خواستم ادامش رو بگم تا آخر ، دلم نیومد ! آخه هیجانش به اینه که خودت ببینی چی میشه

اگر باز هم به مشکلی برخوردی دوست من ، یه تاپیک در مورد resident evil 3:nemesis بزن تا اونجا کمکت کنم ، شایدم اگه خدا خواست یه رهیافت تونستم آماده کنم . ممنونم

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من از ابتدا مطالب تاپیکتون رو خوندم و ممنونم از اینکه این تاپیک رو راه انداختین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من ، راستش من از اینکه بتونم به طرفدارهای اویل کمک کوچیکی بکنم خیلی خوشحال میشم ، ولی ایکاش یه تاپیک مخصوص شماره 3 باز می کردید و اونجا مطرح می کردید .

اما خب ادامش اینه . شما یه کلید همون اول ورود به امارت ساعت گرفته بودید ، باید با این کلید جدید جفتش کنید تا اون در باز بشه . یه راهرو با چندتا عنکبوت هست که اونا رو رد می کنید ، بعد به یه جا می رسید که سه تا مجسمه و سه تابلو وجود داره . تو دسته سه تا مجسمه 3تا گوی هست ، هر سه تا رو بردارید و هر کدوم رو تو یکی از تابلوها بذارید ، اگر درست قرار بدید یه چرخدنده بهتون میده (جای گوی ها رو روی تابلوها چندبار عوض کنید درست میشه ) . برگردید و چرخدنده رو با اونیکی چرخدنده ادغام کنیدو در بالای برج ساعت کار بذارید . حالا مهمات کافی برای مبارزه با nemesis بردارید و بیاید پائین . از در که بیرون برید دمو نشونتون میده ( تو نسخه pc دمو نشون نمیده ) ... خواستم ادامش رو بگم تا آخر ، دلم نیومد ! آخه هیجانش به اینه که خودت ببینی چی میشه

اگر باز هم به مشکلی برخوردی دوست من ، یه تاپیک در مورد resident evil 3:nemesis بزن تا اونجا کمکت کنم ، شایدم اگه خدا خواست یه رهیافت تونستم آماده کنم . ممنونم
    داداش خيلي ممنون

خيلي باحالي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام . دوست عزيز به اينجا هم يه سري بزنيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

آقا خیلی زحمت کشیدی.دستت درد نکنه.
    تاپیکو ادامه نمیدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

آقا خیلی زحمت کشیدی.دستت درد نکنه.
    تاپیکو ادامه نمیدی؟
    خواهش میکنم دوست من ، شما لطف دارید . راستش اینجا میخواستم به سوالات پیرامون بازی بپردازم ، ولی خب حلا میخوام داستان 1 تا 4 رو کاملا توضیح بدم . سعی می کنم هر هفته یه آپدیت واسه اینجا داشته باشم ، البته اگه وقت اجازه بده .

بازم ممنون

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

Redfild جان ممنون ميشيم اين كار رو انجام
    بدي

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين تاپيك كي باز شد من نديدم!!!!!!

منم ميتونم در زمينه ي داستانها كمك كنم ها
    اگه بشه امروز يا فردا تايپش ميكنم ولي دست ميخواد براي تايپ ها :دي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •