تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: نرم افزاری برای کنترل کامل درایو سی دی و رایتر نیاز دارم

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

خب وقتی رو اتوران رمز می زاری اتوران بدون رمز اجرا نمی شه ولی می تونه اتوران رو ول کنه بره مستقیم داخل سیدی به نظر شما این کار رو نمی تونه بکنه؟
    اين درسته دوست عزيز اما بستگي داره كه اتوران شما براي چه قصد و نيتي ساخته بشه مثلا اموزش نرم افزار باشه .. نمايش فيلم باشه .. البوم عكس ...

عموما براي Cd هايي كه به صورت البوم ( بجز البوم نرم افزار مثل البوم عكس يا حتي موزيك و .. ) هستند با يك اتوران حرفه اي و حساب شده به راحتي ميشه كاري كرد كه كاربر با وارد شدن به داخل Cd به هيچ عنوان بهره لازم رو نبره براي مثال شما 2000 تصوير دسته بندي شده توي اتوران Cd رو توي يك پوشه اي كه تصاوير با شماره مشخص شدن رو چطوري ميخواي پيدا كني ! و همين طور براي كليپ و .. و ... كه اگر اتوران حرفه اي كار بشه حتي روي Cd نرم افزاري هم ميشه چنين كاري كرد ! اما باز هم رمز گزاري روي اتوران Cd نميتونه كاربر رو از كپي غير مجاز Cd منصرف كنه و هميشه اتوران حرفه اي با يك قفل نرم افزاري حساب شده تكميل ميشه ....

چرا سعی می کنم قوانین رو زیر پا نزارم رو نقل قول کردی؟منظورت از این کار چی بود؟الان که بحث مربوط به رمز گذاری هست برای همین اینجا این پست رو می نویسم اشکالی که نداره؟
    وليزاره جان من با شما خصومتي دارم ! خوب نقل قول براي همين امر هست ديگه ! مگه غير از اينه ؟ شما يه گفته اي رو ميگيد و من هم براي اينكه بگم جواب اين قسمت از گفته شما رو دادم از امكان نقل قول استفاده ميكنم ! ( وليزاده جان من و ديگر مديران - همكاران و كاربران اين انجمن هميشه سعي ميكنيم به شما وديگر كاربر ها كمك كنم و مشاوره بديم چه بسا ما ها هم چيز هاي زيادي از شما و ديگر كار بر ها ياد گرفته و ميگيريم اين رو مد هم نظر داشه باش )

اگر از اين نوع پاسخ گوي من نسبت به پست قبلت برداشت بد كردي و كدورتي پيش اومد من عذز خواهي ميكنم .

موفق و پيروز باشيد .

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقای مدیر
    ممنون از لطف شما و دیگران
    ولی من یک اتوران با برنامه ی auto menu builder ساختم و این برنامه خیلی ساده هست و این امکاناتی که شما گفتید رو نداره ولی روی اتوران می شه رمز گذاشت ولی همون طور که گفتم راحت می ره تو سی دی رام و برنامه اجرا می کنه پس از شما و همکاران عزیز برنامه ای مانند crypt cd می خوام اگر هست ممنون می شم اگر نیست یه راه دیگه غیر از این برام معرفی کنید

ممنون
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام آقای mpsjavad
    من همون کسی ام که اولین نامه این بخش رو فرستاد. مطالب دیگه رو هم کاری ندارم فقط یک سوال از همون نرم افزار
    (CD-DVD Lock) دارم شاید هم مربوط به این بخش نباشه اما گفتم چون شما معرفی کردید حتما می دونید که سریالش چنده
    (البته اون 0 هم امتحان کردم نبود) حالا اگه کرکش هم دارید ممنون می شوم که بگذارید.

با تشکر

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

دوست عزيز احمد جان من با اين نرم افزار زياد كار نكردم اما تا اونجا كه يادم مياد كلمه رجيستر كردن ميموند اما اختلالي در اجرا و كاررايي برنامه نداشت . اگر سريال يا كرك ميخواد در انجمن خودش درخواست بديد !

ممنون .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •