با سلام ..
اين درسته دوست عزيز اما بستگي داره كه اتوران شما براي چه قصد و نيتي ساخته بشه مثلا اموزش نرم افزار باشه .. نمايش فيلم باشه .. البوم عكس ...خب وقتی رو اتوران رمز می زاری اتوران بدون رمز اجرا نمی شه ولی می تونه اتوران رو ول کنه بره مستقیم داخل سیدی به نظر شما این کار رو نمی تونه بکنه؟
عموما براي Cd هايي كه به صورت البوم ( بجز البوم نرم افزار مثل البوم عكس يا حتي موزيك و .. ) هستند با يك اتوران حرفه اي و حساب شده به راحتي ميشه كاري كرد كه كاربر با وارد شدن به داخل Cd به هيچ عنوان بهره لازم رو نبره براي مثال شما 2000 تصوير دسته بندي شده توي اتوران Cd رو توي يك پوشه اي كه تصاوير با شماره مشخص شدن رو چطوري ميخواي پيدا كني ! و همين طور براي كليپ و .. و ... كه اگر اتوران حرفه اي كار بشه حتي روي Cd نرم افزاري هم ميشه چنين كاري كرد ! اما باز هم رمز گزاري روي اتوران Cd نميتونه كاربر رو از كپي غير مجاز Cd منصرف كنه و هميشه اتوران حرفه اي با يك قفل نرم افزاري حساب شده تكميل ميشه ....
وليزاره جان من با شما خصومتي دارم ! خوب نقل قول براي همين امر هست ديگه ! مگه غير از اينه ؟ شما يه گفته اي رو ميگيد و من هم براي اينكه بگم جواب اين قسمت از گفته شما رو دادم از امكان نقل قول استفاده ميكنم ! ( وليزاده جان من و ديگر مديران - همكاران و كاربران اين انجمن هميشه سعي ميكنيم به شما وديگر كاربر ها كمك كنم و مشاوره بديم چه بسا ما ها هم چيز هاي زيادي از شما و ديگر كار بر ها ياد گرفته و ميگيريم اين رو مد هم نظر داشه باش )چرا سعی می کنم قوانین رو زیر پا نزارم رو نقل قول کردی؟منظورت از این کار چی بود؟الان که بحث مربوط به رمز گذاری هست برای همین اینجا این پست رو می نویسم اشکالی که نداره؟
اگر از اين نوع پاسخ گوي من نسبت به پست قبلت برداشت بد كردي و كدورتي پيش اومد من عذز خواهي ميكنم .
موفق و پيروز باشيد .