سلام
از جناب گل محمدی و علی جان عزیز بابت شرکت در بحث ممنونم امیدوارم سایرین هم در این بحث شرکت کنند
ببینید دوستان من به شخصه از مدیریت دانلود های گوناگونی استفاده کردم اولینش Gozilla!بود بعدا به تدریج که سایر نرم افزار های مدیریت دانلود را استفاده کردم
نظرات برای بهترین آنها تفاوت می کند و قرار نیست در مورد بهترین صحبت کنیم که تایپیک مجزایی برایش هست اما
چون در حال حاضر IDAوIDMرا روی سیستمم دارم در مورد این دو بحث می کنم.
بعضی دوستان از این که دائم IDMورژن های جدید و Buildهای جدید منتشر می کنه نا راضین اما این دلیل دلیل خوبی نیست هر چند شاید بعضی بپندارند ضعف های زیاد باعث این امر می شود
اما در IDMبرای استفاده کننده امکان تنظیم سرعت نیست هر چند امکان تنظیم محدودیت سرعت وجود دارد اما همانطور که علی جان گفتند در IDAما امکان انتخاب سرعت دستی،متوسط،خودکار و... را داریم و این یک حسن بزرگ محسوب می شود اما اگر دقت کنید در نسخه ی رجیستر نشده ی IDAبه طور خودکار برای سرعت محدودیت اعمال می شود تا تمایل کاربر به خرید افزایش یابد هر چند در میان کاربران ابرانی این مورد قابل چشم پوشی است اگر اشتباه نکنم قیمتش 39دالر است
IDAیک حسن دیگر هم دارد آن هم این است که می توانید محتوای فایلهای RAR و ZIP را قبل از دانلود کامل ملاحظه کنید از نظر من این یک حسن فوق العاده است البته محاسن دیگری دارد که فعلا چون دست درد گرفتم فقط به یکی از آنها بسنده می کنم IDAمی تونه به جستجو برای سرورهای دیگری که لینک برنامه شما بر روی آنهاست بپردازد به اصطلاح خودمان Mirorرا پیدا کنه در ضمن به خوبی با سایت های FTPسازگاره و می تونه ازشون دانلود کنه با همه ی مرورگر ها هم سازگاری داره
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب گل محمدی نرم افزارهای برای افزایش سرعت دانلود می تونید از نرم افزار شرکت گوگل استفاده کنید البته بیشتر برای دوستانی که از خطوط پر سرعت استفاده نمی کنند توصیه می کنم آن مقادیر هم تاثیر گذاره شما وقتی مقادیر کمند را با وقتی مقادیر زیاد می شون مقایسه کن البته تا جایی که یادم هست در بخش "کامپیوتر و موضاعات مرتبط"بحث شده
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خارج از بحث:علی جان تا جایی که یادم می یاد قبلا ی را بزرگ نمی نوشتن بعدا به دلیلی مثل این که شبیه 6 هست و... عوض شد در ضمن من فکر کنم سوال درسته حالا می شه بالای و همزه گذاشت ولی فکر کنم عربی بشه باز راستی اینتر من چیه دیگه ؟ همون اینترنت خودمونه دیگه پس درست بنویسید. راستی بابت سوالاتی که در تایپیک دیگر گفتی خیلی زیاده لطفا بگو کدومش برات مهمتره جواب بدم چون واقعا زیاده..