تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: بحث و بررسی افزایش سرعت اینترنت و دانلود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    از جناب گل محمدی و علی جان عزیز بابت شرکت در بحث ممنونم امیدوارم سایرین هم در این بحث شرکت کنند
    ببینید دوستان من به شخصه از مدیریت دانلود های گوناگونی استفاده کردم اولینش Gozilla!بود بعدا به تدریج که سایر نرم افزار های مدیریت دانلود را استفاده کردم
    نظرات برای بهترین آنها تفاوت می کند و قرار نیست در مورد بهترین صحبت کنیم که تایپیک مجزایی برایش هست اما
    چون در حال حاضر IDAوIDMرا روی سیستمم دارم در مورد این دو بحث می کنم.
    بعضی دوستان از این که دائم IDMورژن های جدید و Buildهای جدید منتشر می کنه نا راضین اما این دلیل دلیل خوبی نیست هر چند شاید بعضی بپندارند ضعف های زیاد باعث این امر می شود
    اما در IDMبرای استفاده کننده امکان تنظیم سرعت نیست هر چند امکان تنظیم محدودیت سرعت وجود دارد اما همانطور که علی جان گفتند در IDAما امکان انتخاب سرعت دستی،متوسط،خودکار و... را داریم و این یک حسن بزرگ محسوب می شود اما اگر دقت کنید در نسخه ی رجیستر نشده ی IDAبه طور خودکار برای سرعت محدودیت اعمال می شود تا تمایل کاربر به خرید افزایش یابد هر چند در میان کاربران ابرانی این مورد قابل چشم پوشی است اگر اشتباه نکنم قیمتش 39دالر است
    IDAیک حسن دیگر هم دارد آن هم این است که می توانید محتوای فایلهای RAR و ZIP را قبل از دانلود کامل ملاحظه کنید از نظر من این یک حسن فوق العاده است البته محاسن دیگری دارد که فعلا چون دست درد گرفتم فقط به یکی از آنها بسنده می کنم IDAمی تونه به جستجو برای سرورهای دیگری که لینک برنامه شما بر روی آنهاست بپردازد به اصطلاح خودمان Mirorرا پیدا کنه در ضمن به خوبی با سایت های FTPسازگاره و می تونه ازشون دانلود کنه با همه ی مرورگر ها هم سازگاری داره
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    جناب گل محمدی نرم افزارهای برای افزایش سرعت دانلود می تونید از نرم افزار شرکت گوگل استفاده کنید البته بیشتر برای دوستانی که از خطوط پر سرعت استفاده نمی کنند توصیه می کنم آن مقادیر هم تاثیر گذاره شما وقتی مقادیر کمند را با وقتی مقادیر زیاد می شون مقایسه کن البته تا جایی که یادم هست در بخش "کامپیوتر و موضاعات مرتبط"بحث شده
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خارج از بحث:علی جان تا جایی که یادم می یاد قبلا ی را بزرگ نمی نوشتن بعدا به دلیلی مثل این که شبیه 6 هست و... عوض شد در ضمن من فکر کنم سوال درسته حالا می شه بالای و همزه گذاشت ولی فکر کنم عربی بشه باز راستی اینتر من چیه دیگه ؟ همون اینترنت خودمونه دیگه پس درست بنویسید. راستی بابت سوالاتی که در تایپیک دیگر گفتی خیلی زیاده لطفا بگو کدومش برات مهمتره جواب بدم چون واقعا زیاده..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض افزایش غیر قابل تصور سرعت در اینترنت با Speed Gear

برنامه را از لينكي كه در پايين هست دانلود كرده و از حالت فشرده دراوريد سپس آنرا نصب كنيد
    به همراه برنامه كرك نيز گذاشته ام اين كرك را نيز اجرا كنيد تا ازحالت 15 روزه دربياد
    برنامه دارای دو ولوم متفاوت است ، یکی برای افزایش سریع و یکی برای افزایش تدریجی. پس از تغيير دادن تنظيمات بايد Apply را بزنيد تا تغييرات اعمال بشه
    در هنگامی که آنلاین هستید ، اقدام به باز کردن برنامه و تغییر مجدد سرعت آن نکنید . سرعت را در حالت پیشفرض یا همان دیفالت ، انتخاب نمائید ، اما اگر از سرعت موجود راضی نبودید ، آنرا حداکثر تا 12000 انتخاب نمائید تا تعادل در اجزای سیستم حفظ گردد .
    به نظر شخصي من اين برنامه بهترين برنامه براي افزايش سرعت اينترنت مخصوصا در موقع باز كردن صفحات وب ميباشد . (البته ياد آور شوم كه در مرورگر اپرا بيشتر به چشم ميخوره)
    به همه دوستان توصيه ميكنم حتما اين برنامه را تست كرده و نتيجه را اينجا اعلام كنند
    يه چيز ديگه هم بگم با اجراي اين برنامه سرعت كل ويندوز چه اينترنت و چه ... همگي افزايش پيدا ميكنه حتي سرعت گيم نيز با اين برنامه قابل كنترل هست تغيير سرعت تصاوير متحرك و ...
    لينك دانلود Speed Gear v5.00 حجم 534 كيلو بايت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by golmohammadi; 25-01-2008 at 21:58.

3. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    با تشکر از جناب گل محمدی و توضیحی که بابت نرم افزار دادند توصیه می کنم register.exeرا حتما پاک کنند
    بعد از نصب نرم افزار

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سئوالی واسم ایجاد شده اونم اینه که وقتی یه فایل رو save میکنیم در مقع دانلود سرعت اولیه میاد رو 9.6 یا 8.6 کیلوبایت اما بعد کم کم کم میشه.
    حالا چرا کم کیشه. چرا از سرعت بالاتر 56k دانلود میشه؟!!!
    به علامت سئوال نگاه کنید!!!!!!!!!این که دیگه آخرشه 51.9kb !!!!!!!!!!! آخه همین قدم تو یه ثانیه دانلود زد فکر کردم ADSL شدم!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اره نميدونم چرا لحظه اول دانلود سرعت ميره بالا
    Last edited by golmohammadi; 27-01-2008 at 01:25.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من اکثرا در اواسط دانلود سرعتم کم می شه و در اوایل و اوخرش زیاده در پاسخ به سوال دوستان به نظر می رسه چون رفته رفته با گذشت زمان Packetهای رد و بدل شده افزایش پیدا می کنه این مشکل به وجود می یاد اما این را بگم درمورد اینترنت ماهواره این گفته درست نیست علی جان شما به چه سرعتی وصل می شی؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درمورد افزایش سرغت دانلود برنامه های متعددی هست که البته بعضی هاشون خیلی خوب عمل می کنند از جمله Full Speedو Internet Speed Upاما درمورد افزایش سرعت لود صفحات برنامه ی سرشناسی نمی شناسم که به خوبی عمل کنه البته با وب بروزر من هم سازگاری داشته باشه واقعا اپرا مظلوم واقع شده...

اما از دوستانی که همکاری می کنند خواهش می کنم نظر خودشون را راجع به این سوال بگن
    یک سایت تا چه میزان می تواند در سرعت دانلود و آپلود نقش داشته باشد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من اکثرا در اواسط دانلود سرعتم کم می شه و در اوایل و اوخرش زیاده در پاسخ به سوال دوستان به نظر می رسه چون رفته رفته با گذشت زمان Packetهای رد و بدل شده افزایش پیدا می کنه این مشکل به وجود می یاد اما این را بگم درمورد اینترنت ماهواره این گفته درست نیست علی جان شما به چه سرعتی وصل می شی؟
    من دایل آپ هستم.45.5, 52k اینا وصل میشم.

پروفشنال mm_yaghoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

من تا حالا خيلي برنامه براي افزايش سرعت اينترنت با كانكشن دايل اپ تست كردم ولي متاسفانه از هيچكدام نتيجه نگرفتم

اينرا هم تستش مي كنم
    خدا كنه اثر كنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درمورد افزایش سرغت دانلود برنامه های متعددی هست که البته بعضی هاشون خیلی خوب عمل می کنند از جمله Full Speedو Internet Speed Upاما درمورد افزایش سرعت لود صفحات برنامه ی سرشناسی نمی شناسم که به خوبی عمل کنه البته با وب بروزر من هم سازگاری داشته باشه واقعا اپرا مظلوم واقع شده...

اما از دوستانی که همکاری می کنند خواهش می کنم نظر خودشون را راجع به این سوال بگن
    یک سایت تا چه میزان می تواند در سرعت دانلود و آپلود نقش داشته باشد؟
    در مورد افزايش سرعت دانلود كه هيچي كاري ندارم اما در مورد افزايش سرعت لود صفحات همون برنامه اي كه معرفي كردم خيلي خوب عمل ميكنه
    اما در مورد موضوع دوم حقيقتش ما ايرانيا معمولا با سرعت پايين به اينترنت كانكت ميشيم پس واسه ما چندان تاثيري نميتونه داشته باشه . اما اگه با سرعت مثلا بيشتر از 512 كانكت بشيم و يا حداقل 384 اره تاثير داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •