با تشکر بسیار.....آخرین سوالم این است که آیا این دستورات را ابتدا باید تو داس بنویسم و سپس تحت Xp کامپیوتر رو بوت کنم ؟
با تشکر بسیار.....آخرین سوالم این است که آیا این دستورات را ابتدا باید تو داس بنویسم و سپس تحت Xp کامپیوتر رو بوت کنم ؟
این فرمانی که ایشون گفتن فقط زمانی جواب میده که شما با یخ یوزر ادمین توی سیستم لاگین کرده باشید بعد از توی CMD اینا رو بنویسی .
وگرنه فرضآ اگه بخوای سیستم رو با یه فلاپی بالابیاری و اینا رو اونجا بزنی که کار نمیکنه این فرمانهای ویندوز هست نه داس .
کاش یه نگاهی به پستی که زده بودم میکردی ، فکر نکنم از دوستان کسی راهی بهت نشون بده که به دردت بخوره . یه مقاله ای هم بود که بهاره نوشته بود، در مورد بدست آوردن پسورد ادمین بگردی می تونی پیداش کنی .
توی این موضوع هم تاپیک زیاد ولی بری توشون آخرش مبیفهمی که هیچ کدوم کارایی نداره . این تاپیک n صفحه هم بشه باز همین اشه و همین کاسه . جز
1- ریست پسورد که لینکش رو توی پست 3 دادم .
2- بدست آوردن پسورد با همون روش بهاره خانم
موفق باشی
ایشون گفتن با استفاده از داس وارد سیستم بشن و بقیه دوستان هم طبق حرف ایشون راهنمایش کردن
غیر از این میتونن از برنامه های samcracker که میتونن اونو روی فلاپی یا سیدی رایت کنن و سیستم رو با اون بوت کنند (این برنامه ها فایلهای sam ویندوز رو دستکاری میکنند) میتونه اسم کاربری و رمز عبور رو دربیاره یا یکی بسازه)فایلهای sam مخفی و غیر قابل دسترسی در ویندوزن و از طریق سیستم عاملهای غیر ویندوزی میشه به اونها دسترسی پیدا کرد
مرسی همینو بگو
تایید میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)