با تشکر از دوستان
که راهنمایی کردن
یه سوال دیگه واریکوسل نوع دوم و سوم چه فرقی دارن ؟اخه تو همه ی سایتها نوشتن که نوع سوم معاف دایم هست ولی دوم معافیت از رزم دارد ولی چیزی در مورد فرقشون ننوشته
ممنون
با تشکر از دوستان
که راهنمایی کردن
یه سوال دیگه واریکوسل نوع دوم و سوم چه فرقی دارن ؟اخه تو همه ی سایتها نوشتن که نوع سوم معاف دایم هست ولی دوم معافیت از رزم دارد ولی چیزی در مورد فرقشون ننوشته
ممنون
اول پیش اورولوژیست برو اگر تائید کرد در صورتیکه درجه 3 باشه معاف میشی.اما قبل از انجام کارهای خدمتت عمل جراحی نکنی و دیگه اینکه اصلا این بیماری کوچکترین اثری از حالات زنانه نداره و اگر قبل از درمان انزال زیادی داشته باشی باعث از بین رفتن اسپرمها میشه و خدای نکرده عقیم میشینوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه سوال تخضضی داشتم، من به دکتر مراجعه کردم، دکتر گفت احتمال واریکوسل داری سونوگرافی داد، در جواب سونوگرافیم نوشته :
"... علائم واریکوسل گرید3 با انجام مانور والسالوا و بدون آن در اسکروتوم چپ وچود دارد... "
میخوام بدونم این یعنی من واریکوسل درجه سه دارم ؟؟؟؟؟؟؟ کمک فوری بدین تا قلبم نیومده تو دهنم))))
![]()
من فک کنم واریکوسل دارم خجالت می کشم برم دکترراسه می گن امکان ناباروری میاره؟من یه رگ توی بیضم هست بزرگه فک کنم واریکوسل باشه
ترو خدا راهنمایی کنین چه مشکلاتی ممکن بیاره؟
برم دکتر؟
چه دکتری؟
چی بهش بگم؟
خجالت می کشم.
حتی خجالت می کشم به پدرم بگم
راهنمایی کنین ممنون![]()
باید بری پیش متخصص اورولوژیست، واریکوسل سه نوعه، بسته به اینکه نوع A یا B یا C باشه احتمال ناباروری هست. و بزرگ بودن رگ هم نشونه 100% نیست، در حالت عادی یکی از بیضه ها کمی بزرگتره، اما بیماری خیلی ساده ایه و با یه عمل خیلی خیلی ساده مشکل رو هر وقت که بخوای حل میکنی.
شما برو پیش متخصص اورولوژیست و بگو فکر میکنم واریکوسل داشته باشم، اون خودش بقیه کارا رو میکنه! خجالت هم ماله بچه هاس!![]()
دوست عزیز با توجه به نظر بالینی پزشکتون و تائید سونوگرافی شما واریکوسل دارید . ولی اصلا نگران نباشید چون به سادگی قابل درمان می باشد .
همانطور که دوستان اشاره کردند شما باید به متخصص اورولوژی مراجعه کنید .
بیماری خجالت و ترس نداره و از عوارض آن هم نترسید . واریکوسل درمان نشده باعث افزایش احتمال ناباروری در مردان می شود ولی جای نگرانی نیست و درمان راحتی دارد
این رگ کذایی دقیقا کجا میفته؟///
برا من از کنار تخمبزرگه
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
البته یه طرف تخم داره اون ور رگ نداره.![]()
منظورتون از بزرگه چیه؟ همون چپیه؟
یعنی رگش قشنگ مشهوده؟مثل رگ دست دیده میشه؟
یکی میتونه قشنگ توضیح بده ///
Last edited by Last Night; 15-10-2010 at 16:44.
کسی معنی این جمله رو فهمید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)