حواسم نبود رفت ورزشگاه مسابقه ببینه نارنجک خورد تو چشش دکترا قطغ امید کردن.....اواتار منم خوب رنگ کردیا!!.یه اموزش بده.
حواسم نبود رفت ورزشگاه مسابقه ببینه نارنجک خورد تو چشش دکترا قطغ امید کردن.....اواتار منم خوب رنگ کردیا!!.یه اموزش بده.
آره دیگه بخاطر ماه محرم سیاه پوشش کردم!
اگه خوشت اومده لب ترکنی....![]()
اقا پولم به 350 افزايش يافتش حالا چيز باحال تري هستش ولي خيلي بچه باحالي هستي ايول
اين پستتم بودش خدا كنه اينو باز نبره تراش اخه اون تاپيك چش بود عجب مديـــــــــــريه
براي چي اونو حذف كردش؟
سام جون چرا میخوای پولت رو دور بندازی برو 5700 بخر 100 هزار تومانش رو به من قرض بده تا من ان81 بخرم
چه جوری پست رو پیدا کردی بابا دمت گرم؟رفتی توی سطل زباله پیدا ش کردی؟
برو ان81 هشت گیگ بخر حالش رو ببر فقط باید یه 60تومنی روش بندازی.
همه جور 5700 رو میخوره.به نظرم خوشکلترین گوشی نوکیا هستش.صداش رو بچه ها میگن در حد ان73 هستش یعنی فجیع بلنده .کشویی خوشکل ال سی دی بزرگ.دوربینش همونی هست که روی5700ره.
هشت گیگ حافظه داخلی.فقط بگیر باهاش بازی کن اخه این گوشی مخوص سرگرمی و موزیک هستش.کلیدهای مخصوص بازی رو هم داره.
سیمباین جدید سی پی یو جدید سرعت بالا .
چند تا عکس هم برات میذارم.بی خیال سونی اریکسون شو.
![]()
اقا من رفتم نگاه كردم از اينا خوشم اومدش
توي نوكيا 6131 و 6133
توي سوني اريكسون w710 و z530
توي سامسونگ d900! و e870
توي ال جي p7200
بيشتر از همه اين نوكيا 6131 چشمو گرفت شما چي ميگين؟
جيگر گوشي هرچي كوچيك تر باشه به نظر من بهتره و بهتره كه براي من لمسي نباشه حالا بين اينا چي كار كنم اينا گوشي هاي خوبي هستن؟
عزیزه دل برادر مگه این n81 8گیگ چنده قیمتش؟410 تومن
بابا ما این همه جون کنیدیم رفتی این عتیقه ها رو پیدا کردی.
اگه به باریکی و کیفیت میخوای 6120 از همه بهتره.
دی900 سامسونگ هم خوبه.
جدیدترین قیمت که یکی گرفت 418 بوده ولی به نظرم ادم بگرده تا 410 هم پیدا میکنه.4-5 روز پیش هم من تهران به رفیقم زنگ زدم گفتش که پایتخت یه جا 425 تومان میداد.توی قم هم که موجود نمیباشد
پس فردا برم 5700 رو بخرم ديگه؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)