دوست عزیز من قطعات رو بصورت جدا و هر کدوم یه جا خریدم . و دیگه اینکه یه قطعه ممکنه با یه مادربورد مچ نشه اما من با یه asus , abit دیگه هم چک کردم و مشکل داشته .
والا دیگه دیونم کرده همین لان که دارم این پست رو میدم باش بازی کردم 15 دقیقه مشکلی نداشت اومدم بیرون از بازی یه کم گرافیک بازی (crisys) رو بردم بالا تو یه جای بازی هنگ کرد باز همون اش همون کاسه reset کردم اومد بالا کامپیوتر هنگ کرد باز ریست کردو این بار اومد بالا و دارم برا شما این پست رو میزنم والا من ساکن بوشهر هستم می ترسم بفرستم تهران دو دقیقه باش ور برن بگن ای که درسته و مشکلی نداره و حالا خر بیار باقال بار کن(همین الان که داشتن جمله آخر رو می نوشتم هنگ کرد ولی vpu recovery نذاشت شدید هنگ کنه و با یه پیغام سیستم رو برگردوند) .
اینم اروری که داد:
VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands
اینم کارو بار ما.
اساتید بزرگ چرا هیچکس به داد ما نمی رسد والا دستمون از همه جا کوتاست.این گرافیک رو من از سایت رایان صبا سفارش دادم آوردن برام .
تماس گرفتم باشون گفتن با نمایندگی تماس بگیری با نمایندگی تماس گرفتم(نمایندگیش اهتمام هستش) گفت مشکلاتش رو بنویسید بفرستینش برا ما مشکل داشته باشه تعویض می کنیم .
ترسم اینه که بهونه در بیارن بگن سالمه و یا بگن یه قطعه دیگه باعث این کار روی گرافیک شما شده.
مشکل از چی هستش ؟
می گید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟