تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: هنگ کردن سیستم در زمان بازی و در محیط ویندوز !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بوشهر

13

ممنونم واقعا از همتون.

بعد از دو شبانه روز ورفتن و ویندوز عوض کردن و گرافیک رو رو 2تا سیستم دیگه امتحان کردن به این نتایج رسیدم

1- اولا داره درصد مشکلات و گیر ها هر روز بیستر میشه

2-گرافیک رو روی دو تا سیستم دیگه امتحان کردم همون مشکلات که رو سیستم خودم پیش میاره اونجا هم پیش میاد (در بازی یا اولش یا وسطاش هنگ می کنه و سیستم vpu کارت های گرافک ati که با برنامه catalist نصب میشه با یه کم زور زدن شرایط رو طوری فراهم می کنه که نیاز به ریست نباشه بعضی وقتا هم نمی تونه و باید ریست کرد و مشکل دوم هم که خود به خود توی ویندوز بدون هیچ کاری سیتم هنگ می کنه و مانیتور میره روی stand by یا همون safe off mode این دو تا شرایط تو هر دوتا کامپیوتر و هم کامپیوتر خودم پیش میاد )

3-یه چیز دیگه که هست با driver که توی cd گرافیک که نصب میکنم اولا بازی ها رو خیلی دیر و با تیک اجرا میکنه (حتی بازی مثل counter) و بازی مثل crysys رو هم اصلا این قد بد اجرا می کنه که لگوش و تبلیغات اول بازی هم بزور رد میشه چه برسه بیارم بازی کنم اما هنگ کردن تو ویندوز در این حالت کمتر اتفاق میوفته

4-وقتی میام درایور update و بروزی رو که از سایت خود گرافیک گرفتم نصب میکنم اولا بازی رو سری میاره (سرعت بهتر شده) اما از بازی می پره بیرون و اون مشکل هنگ ویندوز بطور خود به خودی هم فوقا العاده زیاد شده

4-اون مشکل نقطه های سفید رو صفحه و دور موس هم بگیر نگیر داره بعضی وقتا هستش بعضی وقتا نیست.

دوستان حالا نظرتون چیه شما هم با من هم عقیدهاید که مشکل از گرافیکه نه؟ منم متمئنم ولی ترسم از اینه که مثلا مشکل از مادربورد یا power باشه که این کارو سر گرافیک آورده باشه

راستی یادم رفت بگم من دوتا گرافیک رو رو سیستم انداختم و بدون هیچ مشکلی هم باشون بازی کردم و هیچ کدوم از دوتا مشکل بالا هم توشون اتفاق نیفتاده.

و سوال دیگه که دارم اینه که این مشکلات رو روزهای اول من نمی دیدم و هم در بازی و هم در ویندوز مشکلی نداشتم و بعد از 4 یا 5 روز این مشکلات پیدا شدن؟

دوستان می گید چی کار کنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه kamran agha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران دودی

پيش فرض

پس دوست عزیز با این اوصافی که گفتی کارتت علاوه بر این که خودش مشکل داره با مین هم نمی خونه.
    به نظر من ببر کارت رو عوض کن و خودت هم اونجا باش برات تست کنن با کارت دیگه و مطمئن شو سیستم رو بردار بیار خونه. چون میگی با کارتهای دیگه مشکلی نداشتی. در ضمن از دوستای من این مین رو داره با کارت انویدیا سی پو یو هم ضعیف تر از مال شماست ولی مشکل نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بوشهر

13

دوست عزیز من قطعات رو بصورت جدا و هر کدوم یه جا خریدم . و دیگه اینکه یه قطعه ممکنه با یه مادربورد مچ نشه اما من با یه asus , abit دیگه هم چک کردم و مشکل داشته .

والا دیگه دیونم کرده همین لان که دارم این پست رو میدم باش بازی کردم 15 دقیقه مشکلی نداشت اومدم بیرون از بازی یه کم گرافیک بازی (crisys) رو بردم بالا تو یه جای بازی هنگ کرد باز همون اش همون کاسه reset کردم اومد بالا کامپیوتر هنگ کرد باز ریست کردو این بار اومد بالا و دارم برا شما این پست رو میزنم والا من ساکن بوشهر هستم می ترسم بفرستم تهران دو دقیقه باش ور برن بگن ای که درسته و مشکلی نداره و حالا خر بیار باقال بار کن(همین الان که داشتن جمله آخر رو می نوشتم هنگ کرد ولی vpu recovery نذاشت شدید هنگ کنه و با یه پیغام سیستم رو برگردوند) .

اینم اروری که داد:
    VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands

اینم کارو بار ما.
    اساتید بزرگ چرا هیچکس به داد ما نمی رسد والا دستمون از همه جا کوتاست.این گرافیک رو من از سایت رایان صبا سفارش دادم آوردن برام .

تماس گرفتم باشون گفتن با نمایندگی تماس بگیری با نمایندگی تماس گرفتم(نمایندگیش اهتمام هستش) گفت مشکلاتش رو بنویسید بفرستینش برا ما مشکل داشته باشه تعویض می کنیم .

ترسم اینه که بهونه در بیارن بگن سالمه و یا بگن یه قطعه دیگه باعث این کار روی گرافیک شما شده.

مشکل از چی هستش ؟
    می گید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بوشهر

13

دوستان چرا درخواست کمکی که می شه رو جدی نمی گیرید بابا واقعا نمی دونم چیکار کنم

تو رو خدا یه حرفی بزنید دیگه .می دونم خیلی عجیبه ولی اگر کسی اینجا کارش سخت افزار باشه صد در صد می دونه چی کار باید بکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان این مشکلات اگه بخواهد از power باشد ممکن است به این دلیل باشه که پاور کم بیاره چون رو اون دوتا سیستمی که انداختم پاورشون ضعیف تر از پاور من بود .

ولی همون جور که لیست قطعات رو نوشتم براتون و اونجوری که من حساب کردم یه چیزی هرود 80 تا 100 وات هم بیشتر قدرت داره پاور برای سیستم. من اول با توجه به اینکه مصرفی در حدود 130 وات برای این گرافیک در نظر گرفته بودم این پاور رو انتخاب کردم و بعدا طی تحقیقاتی که کردم توی یه سایت خارجی دیدم نوشته بود گرافیک هایی که فیش برق اضاف از پاور نمی گیرند مصرفی بیشتر از75 وات ندارند و گرافیک منم برق اضاف نمی خوره(این حرف درسته).

نظرتون چیه ؟ خودم که بعید می دونم از کمبود پاور باشه .

یه سری مشکلات دیگه در مورد سیستم هم هست که براتون می نویسم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •