من مایا کار می کنم و تو بعضی قسمت ها شما باید معادلش رو در مکس پیدا کنین...
من مایا کار می کنم و تو بعضی قسمت ها شما باید معادلش رو در مکس پیدا کنین...
اوه!پس اصلا نمی تونیم که سیتم ها رو مقایسه کنیم چون منتال ری که روی مایا نصب می شه پیشرفته تر از نسخه مکس هستش.من بازم سی کردم نتونستم با دوربین این خاصیت رو تو نمای دوربین راه اندازی کنم.
اگه به مقایسه میکشید ، آره بستن داشت.
تا جایی که من میدونم ، منتال ری مایا و مکس هردوشون یکی هستن ... و هیچ فرقی ندارن .
پس اگه میشه نحوه ایجاد کردن این تکنیک رو در نمای دوربین در مکس رو توضیح دهید.
هنوز هم معتقدم که انجام خاصیت Caustics با منتال ری خیلی راحت است.یه سری به این لینک بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mental Ray مکس و مایا (تقریبا) هیچ تفاوتی با هم ندارن.
از یکی از دوستان مکس کار راجب این مسئله پرسیدم... اگه شما DOF رو از طریق render settings فعال کنی تنها در نمای persPective کار خواهد کرد اما اگه از توی تنظمیات خود دوربین فعال بشه ، در هر نمایی کار می کنه...
برای محاسبه ی فاصله ی دو جسم در مایا ابزاری هست بنام distance tool که از طریقش فاصله ی دوربین تا جسمی که می خوایم روش تمرکز کنیم رو تعیین می کنیم. مشابهش در مکس نمی دونم چی هست... شما می تونی از طریق target دوربین فاصله ی بین دوربین و جسم رو پیدا کنی.
سلام جناب آقاي animator_blred اون ايرادي كه شما از منتال ري ميگيريد به علت نداشتم دقت كافي شما هست چون اون دپ اپ فيلد كه شما فرمودين بله در قدسمت رندر ستينگ يني اف 10 فقط براي پرسپكتيوه ولي ولي ! وقتي به موديفا ير خود دوربين ميريد يك نوع دپ اف فيلد به جز دپ اف فيلد خود اسكن لاين داره كه اون چيزي كه شما مدر نظرتونه توي اون قسمت بهش مي رسيد يه ناد دپ اپ فيلد منتال ري هس كافيه كر كرشو باز كنين تا ببنين
البته كاش مشكل منتال ري فقط هميني كه ميگين بود چون خيلي ايرادهاي بهتري ميشه از ش گرفت ولي چيزي كه معلومه ار ويري بسيار قوتره براي مثال شيدر پوست يعني فست اسكين شيدر نداره والبته اگه مثل شما ادم فقط كار محيط ابجكت كنه اين مشكل براش زياد مهم نيست ولي براي كساني متل من و رضاي طيبي عزيز كه كار كاراكتر ميكنيم خيلي مهمه چيزي كه از تما م حرف هايي كه زدم مهم تره اين هست كه بزرگان رندر يعني كساني كه سطحشون در اين كار از من و به خصوص شما خيلي بالاتره بالاترين رتبه رو به render man ميدين يعني 5 و به mentalry 4 و موتور هاي رندر ديگه فاصلشون خيلي زياده اعداد گفته شده از 5 نمره بود يك مسئله مهم ديگه كه يادم رفت بگم زمان رندر يك فريم مكس ول (موتور رندر) از همه موتور هاي رندر ديگه محاسباتش دقيق تره ولي به خاطر زمان رندرش كه مثلا فلان صحنه اي كه با رندر من 10 دقيقه طول ميكشه با مكس ول يك ساعت طول ميكشه حالا شما حساب كن سن پرتقال فروش رو البته اگه كسي فقط بخواد يك فريم رندر بگير بره سراغ مكس ول يا همون ويري شما !![]()
Last edited by mayssamhallaj; 15-01-2008 at 13:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)