ifoedit 0.971
این برنامه برای مشاهده فایلهای ifo که اطلاعات دی وی دی از جمله ساب تایتلها داخل در اون قرار گرفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ifoedit 0.971
این برنامه برای مشاهده فایلهای ifo که اطلاعات دی وی دی از جمله ساب تایتلها داخل در اون قرار گرفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز مشکل شما با استخراج از dvd چی هست اگر هم می خواهید که زیر نویس رو به srt تبدیل کنید از آموزش زیر هم می تونید استفاده کنید که از مورد قبلی کامل تر هست همچنین اگر بعد از استخراج زیرنویس فایل شما که تبدیل به sub/idx شده و از نظر زمانی مشکل داره به این ادرس برو توسط برنامه ای که گذاشتم به همراه اموزش اون خیلی راحت می تونی فیلم رو از نظر زمانی تنظیم کنی.
لینک زیر مربوط به نرم افزار و آموزش sub rip می باشد
لینک زیر هم یک سری بزن آموزشی در رابطه برنامه sub2 sup رو هم حتما بخونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این برنامه رو گرفتم اجرا هم کردم ، حالا چیکارکنم؟؟؟
خوب این برنامه رو گرفتم اجرا هم کردم ، حالا چیکارکنم؟
بعضی از dvd ها رو وقتی میخوام زیر نویسشون را بردارم (به فرمت sub\idx تبدیل کنم) با بر نامه vobsub تا یه مقداری پیش میره ولی وقتی میخواد فایل idx رو بسازه ارور میده
خوب من هنوز فکر می کنم در انتخاب ifo اصلی اشتباه می کنی
سمت چپ برنامه پایینش open رو که زدی لیست ifo داخل دی وی دی میاد vts_01 اصلیترین انتخاب هستش الان ببین sub picture ها کجا هستند بعد با vob sub بقیه کارا بکن
ولی یه حدس می زنم احتمالا دی وی دی شما از show time گرفته شده و زیرنویس هارد ساب شده اگه که نه یه عکس از subresync بزار یا اون اروری که میده تا ببینم چی میشه ...
من دی وی دی نبوده که زیرنویس ازش نکشیده با شم
منم با 10 درصد dvd ها مشکل دارم
اینم عکس مراحل کار
![]()
Last edited by my comi; 11-04-2008 at 22:39.
خوب دوست عزيز من که با يه همچين مشکلي برخورد نکردم ولي...
اونجوري که من حدس مي زنم مشکل از دو جا منشاء مي گيره يا خود دي وي دي يا دي وي دي درايو تون
پس يا دي وي دي قفل سخت افزاريي داره (بعيده به نظر مي رسه چون زيرنويس فارسي داره)يا اينکه در يه جايي خش داره ويا دي وي دي درايو شما از نظر خوندن دي وي دي با دي وي دي تون هماهنگ نيست
تنها راهي که به نظر من ميرسه
برنامه ultraiso را نصب کن
بعد گزينه اپن سي دي ،دي وي دي رو بزن بعد دو تا فولدر داخل دي وي دي رو هردو رو اکستراکت کن بعد از چند دقيقه حالا با vobsub از جايي که اين دو تا فولدر پيست شده کار رو ادامه بده ببين کارت راه ميفته يا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بي خبرم نذار ببينيم ميشه اين راه رو ثبت کنيم
سلام
dvd قفل نداره چون رایت شدست
اگرم مشکل داشت با nero که image میگرفتم پیغام میاد، در ضمن همون جوری که گفتم تقریبا با 10 درصد dvd ها مشکل دارم
این برنامهای هم که گفتین میگیرم امتحان میکنم، خودم فکر میکنم مشکل از برنامه vobsub خودم باشه با این که ver 2.23 هستش اگه میشه برنامه vob sub تون را یه جا up کنید ببینم چی میشه
thanq
خوب دوست عزیز به احتمال 99.99 درصد مشکلتون با برنامه ای که میذازم حل میشه توی یک سایت روسی مطرح شده بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها اون تیک رو که گذاشتم توی عکس باقی بذارید و ifo اصلی که گفتم باز کنید فرمت زیرنویس بدست آمده با این روش sup هستش که با برنامه sup2sub می تونید فرمتش رو به راحتی آب خوردن تغییر بدید
حتما امتحان کن و حتما مارو هم بی جواب نذار
سعی و خطا بود دیگه مثل خیلی از کارای ما ایرانیها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)