تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: کدام زبان برنامه نویسی بهتر است؟

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اما زبون ای تحت دات نت پشتیبانی خوبی از محیط های گرافیکی مثلا برای ساخت گیم ندارند در ضمن نمیشه از این زبون ها در برنامه نویسی های غیر کامپیوتری مثلا در ربات ها استفاده کرد درست نمیگم؟
    اگه میخوای تو تمام محیطها برنامه ات اجرا بشه برو جاوا یاد بگیر ، ولی یاد گیری این زبون واقعا کار سختی هست ، حتی برای دانشجویان و افرادی که برنامه نویسی های پایه ای چون C رو هم یاد دارن .
    دات نت فریم ورک اول کارشه و در حال توسعه است فعلا در محیط ماشینهای IBM و تو سیستم عامل ویندوز پشتیبانی میشه و تو محیط وب تحت هر ماشین و سیستم عاملی و در محیطهای موبایل هم میشه باهاش کد نوشت از جمله برای PDA یا همون پاکت پی سی مثل گوشی های P990i و . . . که دارن جای گوشی های ساده فعلی رو میگیرن و بطور کلی برای هر محیط دیگه ای که CLR یا همون موتور داخلی دات نت فریم ورک براش تهیه بشه .
    زبون جاوا بسیار قوی هست و تقریبا تو هر پلت فرمی که به فکرت برسه کار میکنه از وب و برنامه های ویندوز و لینوکس و . . . بگیر تا چیپ ستهایی مثل ماشین ظرف شویی و . . .
    ولی برای شروع به هیچ عنوان توصیه نمیشه
    در ضمن زبون دیگه ای هم هست با نام پایتون یا پیتون !! به فارسی برگردونهای مختلفی واسش در آوردن (Pyton) تا الان من باهاش کار نکردم ولی میگن جایگزین خوبی واسه دات نت فریم ورک و جاوا میتونه باشه (ولی خیلی بعید میدونم) یکم که دنبالش رفتم مزایای زیادی داره از جمله اینکه میتونی باهاش از برنامه های وب و ویندوز و . . . بنویسی ولی محیط برنامه نویسی جالبی نداره .

در ضمن واسه بازی نوشتن گفته بودی اگه میخوای حرفه ای بازی بنویسی برو با Mad - Sad (A7) کار کن ولی اگه این کار واست خیلی حیاتی نیست تو دات نت فریم ورک ابزارهایی هست که میتونی مستقیما با DirectX3D یا OpenGL کار کنی . کلاسهای دات نت فریم ورک آنقدر وسیع هست که خیلی خیلی بعید میدونم کاری بخوای بکنی که به راحتی نتونی تو این محیط انجام ندی . از برنامه نویسی به شیوه های چند ریسمانی (MultyTreading) گرفته که شاید یکی از دلایل عمده محبوبیت جاوا هم این بود که جزو معدود زبانهایی بود که میتونستی توش چندین ریسمان داشته باشی گرفته تا هرچی که دلت بخواد .

ورود به دات نت خیلی ساده نیست ولی اونقدر هم سخت نیست خلاصه کلام به دردسر یاد گرفتنش می ارزه .
    من خودم طرفدار VB.Net هستم و در مباحث مطرح شده هم همیشه میگم که VB با C# (نسخه های دات نت) از لحاظ قدرتی تفاوت ندارن ولی اگه دنبال اینی که استخدام بشی C#.Net یا Delphi.Net رو عموما (بنا به یک طرز تفکر غلط) قوی تر از VB.Net میدونن هر چند که اینا واسه اکثریت اهمیت چندانی نداره ولی فکر کنم اگه از یکی از این 2 تا شروع کنی بهتره ، برنامه نویسی هنر خیلی بزرگی نیست اصل اینه که الگوریتم نویسی خوبی باشی که الگوریتمت در عین حال که نقص ندانشه باشی سریع هم باشه .
    Last edited by bad_boy_2007; 06-01-2008 at 22:11.

داره خودمونی میشه djelyas2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

پيش فرض

می خوام c++ یاد بگیرم از تک تک کسایی که کمک کردنند ممنون و مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

خب من هم به عنوان یه JAVA man نظر خودم رو بگم.
    بدیهیه که جاوا زبون به شدت جالبیه. امنه و به محیط و سخت افزار وابسته نیست. زبونه شیرینیه و یاد گیریش آسونه ولی به شرط اینکه برنامه نویسی رو از قبل بلد باشی.

شما که تازه کاری باید بری دنبال یه زبون ساده و اصول برنامه نویسی رو یاد بگیری٬ بعد تشیف بیاری و زبونی مثل C++ یا JAVA رو یاد بگیری.
    من برای شرو سی یا پاسکال یا کیو بیسیک رو پیشنهاد می کنم تا توی اون بتونی دید نرم افزاری رو بدست بیاری بعد به محیط های ویژوال بری.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

پيش فرض

البته دوستان در پست های قبلی گفتند هر چی می خوای یاد بگیری بهتره از پایه شروع کنی نیاز نیست بری سراغ زبون های آسون تر به نظر خودم هم همینه

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

البته دوستان در پست های قبلی گفتند هر چی می خوای یاد بگیری بهتره از پایه شروع کنی نیاز نیست بری سراغ زبون های آسون تر به نظر خودم هم همینه
    سلام دوست عزيز
    من هم هنوز تازه كارم و نميتونم خودمو برنامه نويس بدونم ولي چند تا تجربه شخصي دارم كه بهت ارائه ميدم:
    1 اصلا سراغ زبان هاي قديمي نرو كه فقط عمرت رو حروم كردي
    2 از هيچ زبان برنامه نويسي نترس و فكر نكن كه سخته و نميفهمي چون حتي براي سخت ترين زبان ها هم چنان آموزش هاي مقدماتي وجود داره كه هر بچه اي هم ميتونه ياد بگيره .
    ولي اينكه قبلا گفتي نتونستي مقدمات c# رو ياد بگيري شايد به اين خاطر بوده كه چندان هم مقدماتي بهت ياد ندادند
    3 به هيچ آموزشگاهي نرو
    4 از يه زبان كارت رو شروع كن و توانايي هاش چندان برات مهم نباشه چون فقط بايد مقدمات و مفهوم برنامه نويسي رو بفهمي بعد خودت تشخيص ميدي كه به چه زباني علاقه داري
    5 حتما يه كتاب خوب براي شروع كار مطالعه كن كه ميتوني براي اينكه متوجه بشي چه كتابي براي ياد گيري زبان مورد علاقت مناسبه توي همين سايت سوال كني
    6 از كار خسته نشو و پيوسته كار كن و هيچ وقت يه خط در ميون دنبال ياد گيري نرو كه هيچي ياد نميگيري
    7 هر وقت ديدي خيلي سخته نا اميد نشو و بيشتر تلاش كن
    8 به تدريج شروع كن و فكر نكن كه يك ماه ميشه برنامه نويسي مثلا هوش مصنوعي رو ياد گرفت
    9 هيچ وقت فكر نكن كه برنامه نويس شدي!!
    ** از همه مهم تر اينكه به خدا توكل كن

اميد وارم توي هر زباني كه كارت رو شروع ميكني موفق باشي

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز که کمک کردید حالا از دوستان خواهش می کنم اگه ممکنه یک مر جع خوب برای آموزش مقدماتیه مقدماتی برای c++ معرفی کنند
    مرسی

داره خودمونی میشه KhepeleSibilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ظاهرا شما تصميمتون رو گرفتين و من هم دير رسيدم!
    اما فقط يك پيشنهاد كه هميشه همه جا ميگم:
    مهم اينه كه برنامه نويسي بلد باشين، نه اين كه كدوم زبان برنامه نويسي!
    زبان، ابزاره، برنامه نويسي، حرفه و معلومات
    به يك نجار ماهر، سوهان بدين!!!!! از يك درخت خونه ميسازه، اما اگه به يك غير وارد يك كارگاه مجهز بدين، 4پايه هم نمي تونه بسازه!

چرا هميشه خودم Vb6 رو پيشنهاد مي دم !؟
    چون بهتره وقتي مي خواين چيزي رو ياد بگيرين، اول تمركزتون روي كسب مهارت توو خود اون مطلب باشه! بعدا خودتون رو درگير پيچ و خم مشكلات اون زبان و يادگيري رفع خطا و ... كنين ...

باز هم تصميم با خودتون

راجع به مرجع هم،‌خوب هيچ چيزي كه بخوايم بگيم واقعا خوب پيدا نمي شه، شروع به كار كن، دچار نياز شو،‌اينترنت رو جستجو كن، از روي مثال آماده،‌جوابت رو پيدا كن

در آغاز فعالیت اوهام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام، من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم( یعنی هیچ ذهنیتی برای شروع برنامه نویسی نداشتم) که با خوندن این تاپیک به یک جمع بندی کلی رسیدم، اما سوالی که دارم اینه که کار با کدهای Html برای ساختن سایتهای استاتیک هم نوعی برنامه نویسی هست یا برنامه نویسی کار متفاوتی هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    in PC

پيش فرض

من فکر کنم اون هم برای خودش یک برنامه نویسی باشه چون کد های مخصوص خودش رو داره می خوای Html یاد بگیری؟

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام، من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم( یعنی هیچ ذهنیتی برای شروع برنامه نویسی نداشتم) که با خوندن این تاپیک به یک جمع بندی کلی رسیدم، اما سوالی که دارم اینه که کار با کدهای Html برای ساختن سایتهای استاتیک هم نوعی برنامه نویسی هست یا برنامه نویسی کار متفاوتی هست؟
    این زبونها زبونهای اسکریپت نویسی هست نه برنامه نویسی ، این زبونها عموما ابزار لازم برای کار با دیسک و حافظه رو که زبونهای برنامه نویسی در اختیارتون قرار میدن رو در اختیارتون قرار نمیدن و یک سری محدودیتهای دیگه هم اعمال میکنن . مثالهای دیگه ای از زبونهای اسکریپت نویسی :
    اکشن اسکریپت - > زبون اسکریپت نویسی در فلش
    VB و Java اسکریپت که نسخه های خلاصه شده ویژوال بیسیک و جاوا برای وب
    و . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •