تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: نظر خواهی: نمای خارجی ساختمان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض

بعد از این که موتور رندر منتال ری رو انتخاب کردی متریال ادیتور رو باز کن و بعد رو ی standard کلیک کن و بعد Arch design رو انتخاب کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninja573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم که Skylight میتونه یه سایه روشن کلی به کارت بده که با تنظیمات مناسب نورپردازی پایه محیط رو برات انجام میده.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

خوبه این کارها رو بکنی بهتر می شه ..........
    با ویری رندر بگیر
    بجای آدم هایی که احتمالا از پوزر اوردی از rpc استفاده کن
    رو متریالهاش بیشتر کار کن
    برای درختهاشم از rpc استفاده کن .... کلا تو کارهای معماری rpc خوب جواب می ده
    مهام جان در مورد rpc یک کم توضیح می دی...یا یک تاپیکی که راجع بهش نوشته باشین؟؟؟

میشه نرم افزاری برای این کار معرفی کنید که از اتوکد یا ایتبس ایمپورت بکنه و بشه باهاش ساختمان مدل کرد
    میتونی نو نرم افزار تری دی مکس فایلهای اتوکد دو بعدی و سه بعدی را ایمپورت کنی...مشکلی نداره ...با خود کد هم میشه ساختمان مدل کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزيز جون از قديم گقتن :
    خشت اول گر نهد معمار كج
    تا سريا ميرود ديوار كج

مشكل از طرحته. از ريشه كارت اشكال داره بعدشم اين آدماشو كه به احتمال زياد با poser ساختي رو عوض كن
    اگه كمك خاستي خبر بده

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همونجوری که دوستان گفتن باید روی رندرش بیشتر کار بشه. ضمنا مسائلی مانند اینکه درخت ها همگی به یک اندازه و ... باعث خشک شدن کار شده.
    راستی چرا اینقدر رندر ها طول کشیده؟

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيز جون از قديم گقتن :
    خشت اول گر نهد معمار كج
    تا سريا ميرود ديوار كج

مشكل از طرحته. از ريشه كارت اشكال داره بعدشم اين آدماشو كه به احتمال زياد با poser ساختي رو عوض كن
    اگه كمك خاستي خبر بده
    منظورت چیه از ریشه مشکل داره ؟! این فقط رندرش خوب نیست که اونم درست میشه ...
    اگه اشکالی میگیری از کار کسی حتما بگو اشکالش چیه ... فقط نگو اشکال داره !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض

Titan boy عزیز شما که اینقدر ادعات میشه از کارت تو مسابقه معلومه چقدر حالیته !!!

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

مهام جان در مورد rpc یک کم توضیح می دی...یا یک تاپیکی که راجع بهش نوشته باشین؟؟؟
    rpc یه سری عکس یا فیلم به صورت سه بعدیه که چون حجمشم زیاده لاقل من نمی تونم برات آپ کنم ..... یه پلاگینم داره که اول باید اونو رو مکس نصب کنی بعد فایل های rpc رو با اون تو مکس load کنی......
    منظورم از سه بعدی بودنش اینه که مثلا اگه دور یه ماشین rpc بچرخی با دوربین می تونی اطرافشو ببینی و از فیلم این بود که بعضی از rpc ها متحرک هم هستند مثل وقتی داری دور یه آدم می چرخی غیر از این که اونورش رو هم می تونی ببینی آدمه حرکتم می کنه ......... در ضمن وقتی خواستی بخریش حواست باشه خوبشو بخری ......... من خودم یه سری آدمشو خریدم بعدا کلی یارو رو نفرین کردن آدماش نشستن بعد بلند می شن دست می زنن می شینن ........ آخه یکی نیست بگه مثل بچه آدم وایسین سر جاتون دیگه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

منظور من اینه که یه متریال خاکستری رو به همه اشیا بده. بعد از نورپردازی متریالهای اصلی رو بده.
    برای Arch and Design Material هم Help خود 3ds max کامل توضیح داده.
    اگه از اون استفاده کنی که دیگه کارت ده برابر طبیعی میشه.
    مرسی

بعد از این که موتور رندر منتال ری رو انتخاب کردی متریال ادیتور رو باز کن و بعد رو ی standard کلیک کن و بعد Arch design رو انتخاب کن.
    ممنون از راهنماییت ..دوباره کارم را رندر می گیرم و می ذارم

راستی یادم رفت بگم که Skylight میتونه یه سایه روشن کلی به کارت بده که با تنظیمات مناسب نورپردازی پایه محیط رو برات انجام میده.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

عزيز جون از قديم گقتن :
    خشت اول گر نهد معمار كج
    تا سريا ميرود ديوار كج

اگه كمك خاستي خبر بده
    شما دقیقا چه تخصصی دارید که طرح را مورد دار تشخیص دادین؟؟؟؟ اشکالش را هم می فرمودید ممنون می شدم و اینکه شما که ریشه طرح را تشخیص دادین ...چه جوری نمی دونید که سریا را این جوری می نویسن ----> ثریا
    در ضمن کمک خواستم دیگه..دوستان لطف کردن دارن کمکم می کنند

همونجوری که دوستان گفتن باید روی رندرش بیشتر کار بشه. ضمنا مسائلی مانند اینکه درخت ها همگی به یک اندازه و ... باعث خشک شدن کار شده.
    راستی چرا اینقدر رندر ها طول کشیده؟
    به درخت ها توجه نکرده بودم ..ممنون

rpc یه سری عکس یا فیلم به صورت سه بعدیه که چون حجمشم زیاده لاقل من نمی تونم برات آپ کنم ..... یه پلاگینم داره که اول باید اونو رو مکس نصب کنی بعد فایل های rpc رو با اون تو مکس load کنی......
    ممنون مهام جان حتما می رم دنبالش

منظورم از سه بعدی بودنش اینه که مثلا اگه دور یه ماشین rpc بچرخی با دوربین می تونی اطرافشو ببینی و از فیلم این بود که بعضی از rpc ها متحرک هم هستند مثل وقتی داری دور یه آدم می چرخی غیر از این که اونورش رو هم می تونی ببینی آدمه حرکتم می کنه ......... در ضمن وقتی خواستی بخریش حواست باشه خوبشو بخری ......... من خودم یه سری آدمشو خریدم بعدا کلی یارو رو نفرین کردن آدماش نشستن بعد بلند می شن دست می زنن می شینن ........ آخه یکی نیست بگه مثل بچه آدم وایسین سر جاتون دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •