بعد از این که موتور رندر منتال ری رو انتخاب کردی متریال ادیتور رو باز کن و بعد رو ی standard کلیک کن و بعد Arch design رو انتخاب کن.
بعد از این که موتور رندر منتال ری رو انتخاب کردی متریال ادیتور رو باز کن و بعد رو ی standard کلیک کن و بعد Arch design رو انتخاب کن.
راستی یادم رفت بگم که Skylight میتونه یه سایه روشن کلی به کارت بده که با تنظیمات مناسب نورپردازی پایه محیط رو برات انجام میده.
مهام جان در مورد rpc یک کم توضیح می دی...یا یک تاپیکی که راجع بهش نوشته باشین؟؟؟
میتونی نو نرم افزار تری دی مکس فایلهای اتوکد دو بعدی و سه بعدی را ایمپورت کنی...مشکلی نداره ...با خود کد هم میشه ساختمان مدل کرد
عزيز جون از قديم گقتن :
خشت اول گر نهد معمار كج
تا سريا ميرود ديوار كج
مشكل از طرحته. از ريشه كارت اشكال داره بعدشم اين آدماشو كه به احتمال زياد با poser ساختي رو عوض كن
اگه كمك خاستي خبر بده
همونجوری که دوستان گفتن باید روی رندرش بیشتر کار بشه. ضمنا مسائلی مانند اینکه درخت ها همگی به یک اندازه و ... باعث خشک شدن کار شده.
راستی چرا اینقدر رندر ها طول کشیده؟
منظورت چیه از ریشه مشکل داره ؟! این فقط رندرش خوب نیست که اونم درست میشه ...
اگه اشکالی میگیری از کار کسی حتما بگو اشکالش چیه ... فقط نگو اشکال داره !![]()
Titan boy عزیز شما که اینقدر ادعات میشه از کارت تو مسابقه معلومه چقدر حالیته !!!
rpc یه سری عکس یا فیلم به صورت سه بعدیه که چون حجمشم زیاده لاقل من نمی تونم برات آپ کنم ..... یه پلاگینم داره که اول باید اونو رو مکس نصب کنی بعد فایل های rpc رو با اون تو مکس load کنی......
منظورم از سه بعدی بودنش اینه که مثلا اگه دور یه ماشین rpc بچرخی با دوربین می تونی اطرافشو ببینی و از فیلم این بود که بعضی از rpc ها متحرک هم هستند مثل وقتی داری دور یه آدم می چرخی غیر از این که اونورش رو هم می تونی ببینی آدمه حرکتم می کنه ......... در ضمن وقتی خواستی بخریش حواست باشه خوبشو بخری ......... من خودم یه سری آدمشو خریدم بعدا کلی یارو رو نفرین کردن آدماش نشستن بعد بلند می شن دست می زنن می شینن........ آخه یکی نیست بگه مثل بچه آدم وایسین سر جاتون دیگه
مرسی
ممنون از راهنماییت ..دوباره کارم را رندر می گیرم و می ذارم
مرسی
شما دقیقا چه تخصصی دارید که طرح را مورد دار تشخیص دادین؟؟؟؟ اشکالش را هم می فرمودید ممنون می شدم و اینکه شما که ریشه طرح را تشخیص دادین ...چه جوری نمی دونید که سریا را این جوری می نویسن ----> ثریا
در ضمن کمک خواستم دیگه..دوستان لطف کردن دارن کمکم می کنند
به درخت ها توجه نکرده بودم ..ممنون
ممنون مهام جان حتما می رم دنبالش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)