میخوام بپرم وسط....!
ولی اینو بدونید شاید بشه گفت iPhone یه جور Pocket PC هست! بهتره با همرده های خودش قیاس بشه مثل HTC ، Imate و...
البته از بعضی از ایرادات سادش نمیشه گذشت...!
میخوام بپرم وسط....!
ولی اینو بدونید شاید بشه گفت iPhone یه جور Pocket PC هست! بهتره با همرده های خودش قیاس بشه مثل HTC ، Imate و...
البته از بعضی از ایرادات سادش نمیشه گذشت...!
اگه تو ایران کسی از آیفون خوشش نیاد، طبیعیه. چون آیفون با سلیقه ایرانی ها خیلی سازگار نیست؛ دوربین فلان و صدای آنچنانی و ... ولی اگه کسی آیفون خریده و ازش راضیه، خوش سلیقه است، چون معیارهای اکثر ایرانیها برای خرید گوشی مواردیه که منجر به خرید n95 و n73 میشه. اون دوستی هم که به قول خودشون ریویو نوشتن، صرفا سلیقه شخصی خودشون رو بر اساس معیارهای یک کشور جهان سومی بیان کردن و وقتی اکثریت منتقدین بی طرف و با طرف از آیفون تعریف کردن، نباید این گونه انتقادها رو خیلی جدی گرفت، البته اینجا یه محل عمومی برای بیان نظرات هست و نمیشون به ایشون خرده گرفت. ولی خوب خواننده باید درایت داشته باشه تا اطلاعات صحیح رو از نادرست تشخیص بده.
این مطلبو نوشتم تا از حساسیت بعضی دوستان کم کرده باشم و اینکه این بحث به جاهای نامربوط کشیده نشه.
تایید میشه .من با ایفون کار نکردم ولی به نظرم خیلی توپه!!!
اصلا بحث سلیقه نیست
به نظر من ایفون یه کاره تک ولی پر ایراده!!
و اصلا به نسبت قیمت به امکانات نمیارزه البته اینم نظر شخصیه منه
ضمنا ان95 و ان73 فقط تو ایران پرفروش نبودن که میگین سلیقه مردم جهان سوم هستش
اپل اگه 3 ساله دیگه هم گوشی بفروشه اندازه یه سال ان95 نمیتونه گوشی فروخته باشه !
ای کاش این بحث ها اصلا شروع نمی شدن ... آی فون فعلا تنها در ۴ کشور بطور رسمی وارد بازار شده. در آمریکا بعد از BlackBerry دومین برند پرفروش و در سه تا کشور دیگه فعلا پرفروش ترین گوشیه...
کاملا موافقم ...اصلا بحث سلیقه نیست
به نظر من ایفون یه کاره تک ولی پر ایراده!!
و اصلا به نسبت قیمت به امکانات نمیارزه البته اینم نظر شخصیه منه
ضمنا ان95 و ان73 فقط تو ایران پرفروش نبودن که میگین سلیقه مردم جهان سوم هستش
اپل اگه 3 ساله دیگه هم گوشی بفروشه اندازه یه سال ان95 نمیتونه گوشی فروخته باشه !
دوستمون حاصل کار 2 ساعته با گوشی رو نوشته حالا ایرادم داره طبیعیه چون تو 2 ساعت قطعا نمیشه قضاوت 100% درستی داشت ! ولی خوب آیفون هم مثه همه گوشی ها ضعف هایی داره ...!
در مورد سلیقه هم موافقم ... خدا وکیلی مگه N95 تو کشورای جهان سوم فروش داره فقط ؟ اتفاقا تو لیستایه فروش گوشیا تو کشورایه اروپایی که گاها هم تو این فروم میاد همیشه جزو پر فروشتریناس !
نمیدونم چرا دوس داریم بر اساس گوشی افراد بگیم افرادی که مثلا از برند سونی اریکسون یا نوکیا یا ... خرید کنن عام هستن و جهان سومی و کسانی که مثلا از اپل خرید کنن فهمیده هستن ... یا کسایی که گوشی های پر فروش رو میخرن هیچی حالیشون نیست و جهان سومین و... !
منظورم از معیارهای جهان سومی ایناست: دوربین n مگاپیکسلی، صدای بلند، نصب برنامه، فیلمبرداری با کیفیت آنچنانی و... و بر اساس همین معیارها هم هست که گوشیهای چینی تو بازار از اقبال نسبتا خوبی برخوردار شدن. اتفاقا انتخاب یه گوشی دقیقا به سلیقه بر میگرده. یکی ظاهر براش مهمه، یکی صدا و به همین ترتیب. حالا اگه ایشون از آیفون خوشش نیومده، معنیش این نیست که لزوما آیفون مزخرفه، بلکه با معیارها و سلیقه ایشون جور در نیومده و صرفا نظر شخصیش رو بر اساس معیارهای خودش بیان کرده. تو چند ماه اخیر، n95 تو انگلیس پرفروشترین گوشی بود. حدود 3 هقته بعد از عرضه آیفون، رکورد فروش اونو شکست و آیفون همچنان پرفروش ترینه.
جالبه... از اونور مجله تایم آیفون رو به عنوان محصول سال انتخاب میکنه، اونوقت ایشون میگه بدترین گوشی سال! فکر میکنم مشخصه که کدوم معتبر ترند. پس میبینید که قضیه به سلیقه برمیگرده و کسی که ادعای نوشتن ریویو داره، تا حد امکان نباید احساسات و نظر شخصیش رو در بررسی دخیل کنه. در ضمن به هر دلیلی که نتونستین یا نخواستین آیفون بخرین، لازم نیست اونو نفی کنید، دیگه الان کسی از آیفون بد نمیگه، علاوه بر اینکه داره روز به روز بهتر هم میشه. این نفی کردن غیر عادی، خدای نکرده ناخواسته آدمو به یاد گربه و گوشت و دست و بو میندازه!(منظورم یک نفر خاص نیست)
به به داش بهزاد
خیلی وقته نیستی
کجایی داداش !!!
راستش با دوستان موافقم همچنین با خودت
آیفون کلآ به درد ایرانی جماعت نمیخوره !!!
من الان با بیشتر از صد تا کاربر آی فون در ارتباط هستم... فعلا که همه کاملا راضی یا بطور نسبی راضی هستن...
Last edited by RezaTayebiJ; 03-01-2008 at 16:19.
ایرانی جماعت بیسواد است فقط میشینه پشت ویترین به زیبایی گوشی و صدا و دوربینش توجه میکنه
هرکسی که از چراغ قرمز رد شد دلیل نمیشه تو هم از چراغ قرمز رد بشی
آیفون بهترین گوشی سیستم عامل دار مولتی مدیا+ رابط کابری را داراست
ایرانی جماعت هروقت معنی جدائی دین از سیاست را فهمید فرهنگ ارتباط با موبایل رو هم پیدا میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)