از سایت -----------.net/index.php استفاده کن
البته بعضی مواقع شلوغه ولی بهتر از هیچی هستش
موفق باشید
از سایت -----------.net/index.php استفاده کن
البته بعضی مواقع شلوغه ولی بهتر از هیچی هستش
موفق باشید
برای پشت سر هم دانلود کردن همونطور که دوستان گفتن باید Start Queue رو بزنی و نه Resume
وقتی هم لینکی رو تازه میخوای دانلود کنی باید Download Later رو بزنی تابر ه توی صف و نه Download Now رو .
من یه پست زده بودم نمیدونم چرا سابمیت نشد .
کاش منم دختر بودم که همه جواب سوال هامو میدادن "دی"
یه سایت دیگه هم هست واسه دور زدن راپید ، RapidBaz.com البته فایلهاش بیشتر از 20 مگابایت رو نمیزاره دانلود کنی . بعضی وقتا هم ترافیکش بالاست .
ولی بازم میگم بهترین راه اینه که امنتش رو بخری و حالش رو ببیری .
یه چیزه دیگه تاپیکهات اکثرا تکراری، و در این ضمینه زیاد داری .
Last edited by jooya; 27-12-2007 at 16:18.
بابا کلافه شدم چرا این اینجوری میکنه یه فایلو تا 90 میره یدفه قطع میکنه میره سراغ اون یکی وقتی دوباره میاد که اینو دانلود کنه میره از صفر شروع میکنه میره رو اعصاب آدم اند حالگیریه.
اینم بگم که این فایل قابلیت رسیوم نداره ولی چرا اینجوری میشه این لامسب.
دوستان حالا که این تاپیک وجود داره، اجازه می خوام مشکلی که خیلی وقت هست اذیتم میکنه با شما در میون بذارم.
من موقعی که از IDM دانلود می کنم، خصوصا وقتی از اکانت rapidshare ام فایلی میگیرم، وقتی به حدود 99% می رسم سرعتم به شدت افت می کنه و بعضا 0 می شه. اگه در این حالت دانلود رو قطع و رسیوم کنم، هیچ ارتباطی برقرار نمی شه، و باید 4-5 دفعه قطع و رسیوم کنم تا بلکه اون 1% آخر هم دانلود بشه. این مورد مخصوصا در مورد فایل های کوچیک 10-20 مگی اصلا صرفه استفاده از IDM رو از بین می بره، یعین 20 دقیقه طول می کشه که فایلم برسه یبه 99 درصد، و 10 دقیقه هم طول می کشه تا اون 1% دانلود بشه.
یا مثلا IDM رو میذارم روی Scheduler که چند تا فایل دانلود کنه، میرم و میام بعد از چند ساعت میبینم سر یکی از فایل ها گیر کرده و تمام وقتم رو تلف کرده.
الان اکانت رپیدشرم همین جوری بی استفاده افتاده و الان من اکثر فایل ها رو با تورنت می گیرم که سرعتش به پای rapidshare و IDM نمی رسه.
من بارها این سوال رو جاهای مختلف مطرح کردم، ولی جواب درستی نگرفتم، یکی یک بار گفت توی optinos--->connections تعداد کانکشن ها رو به 1 کاهش بدی درست میشه، اینکارو کردم، اما هم سرعتم خیلی افت کرد، هم مشکلی برطرف نشد.
از منیجر های دیگه هم استفاده کردم، هیچ کدوم به پای IDM نمی رسه!
خواهش می کنم از دوستان اگه کسی برای حل این مساله راهی سراغ داره، من رو راهنمایی کنه! خیر دنیا و آخرت نصیبش بشه ایشاا..!![]()
منم همچین مشکلی رو با دانلو منیجر های دیگه داشتم ولی با IDM نه ، تعداد کانکشنهام هم روی 1 است .
شما هم یه امتحانی بکن و تعدا فایلهای که همزمان دانلود میشن رو بزار روی 2 یا بیشتر ، اینطوری شاید بهتر باشه ، چون اون 10 دقیقیه رو که میخواد اون 1% رو دانلود کنه بقیه پهنای باندت میره واسه دانلود فایل بعدی .
از FDM هم استفاده کنی بد نیستش ، البته سرعت IDM رو نداره یه 10% کمتره ولی خوب بهتر از ینی هست که میگی .
بهنازی جان شما از کدوم سایت دانلود میکنی ؟
مثلا اگه از لینک مستقیم راپید شیر استفاده کنی اینطوری هست نمی دونم 2 یا 3 ساعت بیشتر جواب نمیده .
بعضی از سایتها که قابلیت رسیوم ندارن ، فایلشون برای مدتی ولید هست و اگه پهنای باندتون کمه و مثلا توی 2 ساعت نتونی دانلود کنی اعتبار اون لینک از بین میره .
میتونی 2 کار کنی ، 1 اینکه با دانلودر خوده IE و یا Firefox دانلود کنی
2 - البته این شاید برای رسیوم دارها فقط جواب بده . ولی امتحانش ضرر نداره . فایل رو دوباره درخواست بده و اون لینک جدید رو بزار جای لینک قبلی تا دانلودت ادامه پیدا کنه .
وقتی دارم دانلود می کنم مثلا تا 20 درصد می ره وقتی کنسل می کنم و بعد دوباره می خوام دانلود کنم نمی تونم چرا؟
کی می تونه کمک کنه
خوب از کجا داری میگیر ، لابد رسیوم( امکان دانلود از ادامه فایل) رو اون سایتی که دارید ازش دانلود می کنید نداره .
خیلی ممنون از راهنماییتون. البته من این مورد که تعداد کانکشن ها رو بزارم روی 1 رو قبلا امتحان کرده بودم، اما سرعت رو خیلی کم می کنه. نه؟منم همچین مشکلی رو با دانلو منیجر های دیگه داشتم ولی با Idm نه ، تعداد کانکشنهام هم روی 1 است .
شما هم یه امتحانی بکن و تعدا فایلهای که همزمان دانلود میشن رو بزار روی 2 یا بیشتر ، اینطوری شاید بهتر باشه ، چون اون 10 دقیقیه رو که میخواد اون 1% رو دانلود کنه بقیه پهنای باندت میره واسه دانلود فایل بعدی .
از Fdm هم استفاده کنی بد نیستش ، البته سرعت Idm رو نداره یه 10% کمتره ولی خوب بهتر از ینی هست که میگی .
Last edited by seppeehr; 31-12-2007 at 18:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)