من که اصلا سیستم نکشیدکاش منم بازی میکردم
MAX PAYNE 1&2
HITMAN series
PINCE OF PERSIA series
SPLINTER CELL series
MAFIA
CALL OF JUAREZ
NFS MW&CARBON
TRUE CRIME
CALL OF DUTY series
MEDAL OF HONOR series
FAR CRY
HALF LIFE series
GTA series
DESPERADOS 1&2
FEAR series
TIME SHIFT
BIOSHOCK
LOST PLANET
DRIVER series
CRYSIS
SILENT HILL series
RESIDENT EVIL series
من که اصلا سیستم نکشیدکاش منم بازی میکردم
از اینکه به همین راحتی میتونید بازی های بزرگی مثل prince of persia و assassinse و nfs mw و cod و...
نقد کنید هم جای تعجب داره هم تامل که اگه شما در gamespot بودید نمیدونم چه امتیازی رو برای این بازی های بزرگ که همشون در زمان خودش در لیست پرفروش های جهان قرار داشت در نظر میگرفتید.
دوست عزیز من بازی هایی رو گفتم که اطمینان داشتم عمومیت داره و فکر میکردم اکثرا این ها رو بازی کردند و بهتر میتونند راجع بهشون نظر بدند.
در مورد بازی nfs mw و کربن باید بگم این بازی ها نه تنها پایه ی racing بود بلکه حالت داستانی بازی اون رو جذاب تر کرده بود شما فکر میکنی چرا در نسخه جدید prostreet این جذابیت احساس نمیشه من که میگم به خاطر نداشتن داستان و موضوع میتونید این رو از بقیه هم بپرسید .
و در مورد بازی هایی که بهشون اشاره کردید باید بگم اگه پست اول رو عنایت بفرمایید یه نگاه بندازید میبینید که گفتم خیلی ها از قلم افتادن و شما باید یاد آوری کنید چون اگه قرار باشه همه بازی ها اینجا نوشته بشه و در لیست باشه باید 10 صفحه لیست نظر سنجی بذاریم . و به نظر من اینها عمومیت داشت و همه میتونستن راجع بهش نظر بدن.
در نهایت اینکه شما یه نگاهی به پستت بنداز ببین هیچکدوم از بازی ها رو قبول نداری خوب این یه نظر شخصیه و مربوط به شماست اما من فکر نمیکنم بقیه باشما موافق باشن واسه همینم نظر سنجی گذاشتیم.
در هر صورت اگه بازم میگم چیزی از قلم افتاده باشه در پست هاتون بگید تا یاد آوری بشه چون به نظر من یه بازیه زیبا هیچوقت از ذهن گیمر پاک نمیشه.
با اون نوشته بالا هم کاملا مخالفم . یکی از جذابیت های این بازی همین بود. من و شما که در زمان جنگ های جهانی در جبهه های مختلف که نبودیم؟ بودیم؟
اما این قدرت یه داستان پردازی به روایت از واقعیت هستش که ما رو واقعا در اون شرایط قرار میداد. درست نمیگم؟
Last edited by chaos theory; 25-12-2007 at 01:50.
اي بابا بازم سايلنت هيل ، رزيدنت اويل و دويل مي كراي رو نزاشتين تو ليست كه. در شخصيت پردازي اين سه تا بازي به خصوص دوتاي اولي نبايد كوچيكترين شكي كرد.همين كه براي سايلنت هيل دو قسمت فيلم(نسخه جديدش قراره به زودي بياد) و براي رزيدنت اويل 3 قسمت فيلم سينمايي ساختن فكر كنم كافي باشه.
البته يه بازي ديگه هم بود كه فكر نكنم كسي اينجا بازي كرده باشه.چون رو كنسول دريم كست بود و اين كنسول سريع از دور خارج شد. اسم بازي شنميو بود.كه به نظرم و به نظر هر كس كه اونو بازي كرده بود بهترين و قويترين داستان و شخصيت پردازي رو داشت.طوري كه آخر بازي اشك آدم رو در مي اورد.ميگفتم نسخه 2 هم امده ولي من نديدم.
اه ببخشيد يه بازي ديگه هم هست به نام متال گير اونم شخصيت پردازيش حرف نداره و همچنين داستانش كه طبق معمول تو ليست نيست.
هیچ چیز اسپلینترنمیشه![]()
واقعا جای سایلنت هیل خالیه
لطفا اون رو هم در لیست بذارید
دوستان عزیز من عرض کردم خیلی از بازی ها از قلم افتادن اما چیز هایی رو گذاشتم که عمومیت داره تا همه بتونن شرکت کنن و نظر بدن .
در ضمن بازی رزیدنت و سایلت هیل فوق العاده هستند و از قلم افتادند ببینیم چی میشه یه جا واسه اینا باز میکنیم . در مورد متال گیر هم باید این بازی واسه کنسوله و واسه pc نیستش ما در مورد pc داریم نظر میدیم.
دوستان عزیز به علت تقاضای زیاد با کمک مدیر عزیز انجمن دو بازیه Silent Hill و Residet Evil به لیست نظر سنجی اضافه شدند.
حرف شما درست COD و .... برامون خیلی چیزا رو زنده کردند درست ولی به این که نمیگن داستان پردازی ....
به این میگن زنده کردن داستانی قدیمی.... یعنی اینکه اون سازنده تونسته با قدرت تیم برنامه نویسی و گرافیکی خودش داستان اون بازی رو برامون زنده کنه .... توی این بازیهایی که گفته شد آیا کسی نشسته داستان بنویسه ؟؟؟
نه ...فقط داستان هایی رو که از بازماندگان شنیدن رو زنده کردن ... اینو میتونین توی لیست اخر بازی ببیند در قسمت Special Thanks ....
بعدش هم دلیل نمیشه که چون یک نفر یک گیم رو بازی نکرده اونو توی لیست نذاره ... پس اگه با این فکر بخاهیم عمل کنیم که باید یک درخت رو باید به خاطر یک دونه مورسانه اتیش بزنیم که ...
پس چرا Gamespot که منبع Review هاست چرا میاد حتی Super Mario رو هم نقد میکنه ؟؟؟
برای Bioshock ;که من گفتم یک تیم از نویسندگان دنیا نشستن داستانشو جوری تنظیم کردند که بریم توی اون حال وهوا نه که بیان یک داستان رو زنده کنن ... اونا داستان رو ایجاد کردند ...
درسته توی این انجمن کمتر کسانی هستند که به صورت حرفه ای بازی میکنند ولی دلیل نمیشه که شما به اکثریت توجه کنید ...
داستان پردازی یعنی ایجاد یک داستان و زنده کردن ان تا حد ممکن ....
در حالی که بازیهایی که من مخالف داستان اونا بودم فقط خواستن با گرافیک و جلوه های سمعی بصری خودشون توجه گیمر رو جلب کنن ... درسته که من NFS رو از نظر داستان قبول نکردم ولی اضافه هم کرده بودم که داستان باید یک قسمتی باشه ... مثل Bioshock ..
مثلا Syberia که تونست با ورودش یک سبک جدید رو ایجاد کنه ... (یعنی کامل کنه..)
Syberia ..... Syberia Im here ... oh my god ....
you can get Mine for him ....
اینا بهترین جمله های این گیم بودن اولی هنگام ورود به سایبریا و دومی هنگام پیوند قلب ربات به صاحبش ...
یک بازی با صحنه های از قبل رندر شده که توانست انقلابی در صنعت بازیهای فکری-داستانی را ایجاد کند .
من با نظرات شما موافقم ولی روی حرفای خودم هم هستم تا آخر ...بعدش هم اگر من یکی از نقاد (Critic) های Gamesopt بودم مطمئنا برای داستان پردازی گیم ها همین افکار رو پیاده میکردم ...
تازه Gamespot به داستان پردازی امتیاز نمیده به چگونگی زنده شدن داستان و القای مخاطب امتیاز میده ... که میتونید تحقیق کنید راجع به این ...
در کل برای حرف اخر بگم که شما میتونستید یا لیست خودتون را با بهترین های داستانی تاریخ پر کنید که کارتون سخت میشد یا میتونستید بازیهای سال 2007 رو توی لیست بذارید تا کارتون اسون میشد ...
حرفای شما کاملا متین.
من به نظرات شما احترام میذارم و از اینکه میبینم یکی هم مثل من پیدا شده که به داستان بازی ها بیشتر اهمییت میده تا گرافیک بازی و غیره.. خیلی خیلی خوشحالم.
اما ببین دوست عزیز من این تاپیک رو تنها و تنها برای شما و خودم نذاشتم هزاران نفر میان و این تاپیک رو میبینند و من برای همین به این تاپیک عمومیت دادم و بازی هایی رو که فکر میکردم بین خیلی هاا معروف هستش و اکثرا بازی کردند رو تو لیست گذاشتم در صورتی که به نظر خودم بازی های زیادی بودن که باید تو لیست قرار میگرفتن.
ببینید یه بازی مثی سایبریا من منکرش نیستم که واقعا از لحاظ داستانی کامله اما باید قبول کنیم که هزاران نفر دیگه وقتی سبک بازی رو میبینند که با ماوس هستش و گرافیک پایینی داره و اصلا اکشن نیست همونجا بازی رو REMOVE میکنن و واسشون جذابیت نداره .
اما این تاپیک جایی برای بحث و تبادل نظر راجع به همین بازی هاست بیشتر خوب من فکر میکنم دارم به هدفم هم میرسم. چون شما اولین نفری هستی که این بازی رو یاد آوری کردی و این خیلی خوبه.
در ادامه من به بازی هایی مثل : رمز داوینچی . PARADISE هم اشاره میکنم تا در رابطه با این ها هم بتونیم صحبت کنیم.
نظرتون چیه؟
دیگه چه فایده داره. من رایم رو دادم رفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)