تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام

بازی دیشب تمام شد ... اول از همه بگم که بازی به احتمال 99 درصد ادامه داره!! ( آخر بازی میفهمید خودتون ).
    واقعا از قدرت این موتور گرافیکی Frostbite متعجب شدم تا حدودی. امیدوارم باز هم در بازیهای آینده از این موتور در بازیهای مختلف استفاده بشه. جزییات شخصیت های بازی به حدی بالاست که با انسانهای واقعی اشتباه گرفته میشند! اصلا بازی Call of Duty 4 در این فاکتور نمیتونه حتی به این بازی نزدیک بشه!! ( باور نمیکنید ؟ خودتون باید تار و پود لباس ها و جزییات چهره ی جوخه رو ببینید! )
    بازی چند تا باگ کوچیک داره که میشه ازشون چشم پوشی کرد . نکته ی جالب بعدی موسیقی بازی هست ... درست نمیتونم موسیقی زیبای بازی رو توضیح بدم، چون واقعا یه چیز تازه هست و ندیدم تا حالا در بازیهای اول شخص... حماسی، زیبا، دلنشین و ... اینها تنها کلماتی هستن که میتونم به کار ببرم.
    در آخر تعجب میکنم این تاپیک اینقدر خلوته ... این بازی رو کنسول بازان از دست ندن ... تجربه ی نابی هست. باور کنید!
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

bazio 4 / 5 roozi mishe kharidam vali asan vaght nakarde boodam bazi konam ba in tarifi ke peyman jan kardan hatman hartor shode mishinam bazi mikonam

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

بازی دیشب تمام شد ... اول از همه بگم که بازی به احتمال 99 درصد ادامه داره!! ( آخر بازی میفهمید خودتون ).
    واقعا از قدرت این موتور گرافیکی Frostbite متعجب شدم تا حدودی. امیدوارم باز هم در بازیهای آینده از این موتور در بازیهای مختلف استفاده بشه. جزییات شخصیت های بازی به حدی بالاست که با انسانهای واقعی اشتباه گرفته میشند! اصلا بازی Call of Duty 4 در این فاکتور نمیتونه حتی به این بازی نزدیک بشه!! ( باور نمیکنید ؟ خودتون باید تار و پود لباس ها و جزییات چهره ی جوخه رو ببینید! )
    بازی چند تا باگ کوچیک داره که میشه ازشون چشم پوشی کرد . نکته ی جالب بعدی موسیقی بازی هست ... درست نمیتونم موسیقی زیبای بازی رو توضیح بدم، چون واقعا یه چیز تازه هست و ندیدم تا حالا در بازیهای اول شخص... حماسی، زیبا، دلنشین و ... اینها تنها کلماتی هستن که میتونم به کار ببرم.
    در آخر تعجب میکنم این تاپیک اینقدر خلوته ... این بازی رو کنسول بازان از دست ندن ... تجربه ی نابی هست. باور کنید!
    موفق باشید
    سلام شما با چه کنسولی بازی کردید ؟ میشه یکم بیشتر ازش بگین ؟این قضیه اخرش چیه که تموم نمیشه ؟
    اخه من خیلی دوست دارم بازیش کنم(دارم میمیرم) اما کنسول ندارم

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

12

سلام شما با چه کنسولی بازی کردید ؟ میشه یکم بیشتر ازش بگین ؟این قضیه اخرش چیه که تموم نمیشه ؟
    پس هم دردیم.( غصه میخوریم...) راستی هیچ خبری از عرضه ی بازی بر رو PC نیست؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    من با xbox360 بازی میکنم.... بازی 8 مرحله داره که هر کدومشون حدودا 45 دقیقه الی 1 ساعت طول میکشند. در بازی وسائل نقلیه ای اعم از تانک، جیپ، هلیکوپتر، قایق و ... وجود داره که در زمان خودش به شما داده میشه. بازیکن در نقش Preston Marlowe قرار میگیره که باید با سایر افراد جوخه با اسامی Haggard ، Sweetwater و Redford به جنگ با روس ها بروند. داستان واقعا زنجیر وار به هم وصله و اگه بخوام آخر رو توضیح بدم باید از اول همه رو بگم ... که به نظرم برای دوستانی که بازی نکردن گفته نشه بهتره.
    پس هم دردیم.( غصه میخوریم...) راستی هیچ خبری از عرضه ی بازی بر رو PC نیست؟
    فعلا که خبری نیست ... باید منتظر بمونیم.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی نامردیه. باید برای پی سی هم منتشر می کردن.

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

11

اصولآ این Ea با Pc لجه! الهی هر چی زودتر حلوای مور رو توی P30 پخش کنن.( همگی با هم : آمین...)

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •