تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: Sony یا Cowon یا Creative

داره خودمونی میشه saedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تشکر!
    4- کیفیت باطریش چه جوریه؟ آیا میشه عوضش کرد؟
    5- گفتی به ضربه حساسه! تا چه حدی؟
    6 آیا قابلیت نمایش PDF داره؟
    7-این که line in نداره!؟ پاک منو ناامید کرد....
    بازم ممنونم!

حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟
    Last edited by saedy; 15-12-2007 at 13:52. دليل: line in نداره!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

4. باتری خوبی داره ... در حالت عادی قابل تعویض نیست ... ولی اگه به فرض محال باتری دچار مشکل شد ، می تونی ببری گارانتی تا واسه ات عوض کنن ... مطمئن باش قبل از اینکه باتری اش به مشکل بخوره (3-4 سال دیگه) ، خودت رفتی سراغ یه تکنولوژی بالاتر (عین موبایلت)

5. همه مدلهای هارد دار ... یعنی مدلهایی که 20 گیگ به بالا هستند ، بخاطر اینکه قطعات متحرک مکانیکی در ساختار حافظه شون وجود داره ، به تکان و ضربه حساس هستند ... بله ، ممکنه از دستت هم بیفته و هیچی اش نشه ... ولی بهرحال این خیلی مهمه که مواظب باشی ... یعنی عموما سعی کنی که در جایی باشه که ضربه شدید بهش وارد نشه ...

6. نه ... کلا مدلهای خیلی کمی این قابلیت رو دارن ...

7. درسته ، شاید اگه قرار باشه به زحمت یکی دونا نقطه ضعف واسه اش بتراشیم ، یکی اش این باشه ... هرچند حداقل واسه من که کاربرد نداشته ...

براساس نیازت خرید کن ... اگه اولویت واسه ات کیفیت تصویر و پخش فایل تصویریه / کیفیت صدا / امکانات جانبی / حافظه / قیمت مناسب هستش ، این گزینه خیلی خوبه ... اگه ضبط صدا و Line in واسه ات خیلی مهمه و از بقیه پارامترها مهمتره ، شاید بهتر باشه بری سراغ گزینه های دیگه

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دیروز رفتم دنبال Vision M گفتن 30 گیگش تو بازار نیست , باید 60 گیگش رو بخری 280 تومان. منم گفتم باشه, میام میخرم! منتظرم باش!
    8- شما جایی سراغ نداری 30 گیگشو داشته باشه؟

9-راستی فرق بین iriver مدل clix با clix gen2 چیه؟ کدوم بهتره؟ قیمت clix هم 235 تومان 8 گیگش بود.

10-در مورد iPod چی؟ شما چی رو پیشنهاد میکنی در حد و اندازه Vision M (قیمت و کارایی)؟

11-یه سوال مربوط به فرمت پخش. فیلمهای DVD رو هم اینجور دستگاهه میتونن پخش کنن؟ اگر نه چی کار باید کرد؟(ببخشید که یکم بی ربط بود!)

متشکرم.
    Last edited by saedy; 17-12-2007 at 00:00.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

8. شما کجا رفتی ؟ ... یه مغازه؟ ... یه پاساژ ؟ ... به حرف فروشنده ها که مطلقا اعتماد نکن ، یعنی واسه فروختن جنس خودش ، هر دروغی میگه ... بازار رضا رو چک کردی ؟ ... پاساژ ایران چطور؟ ...

9. فرق اصلی شون اینه که clix2 کمی نازکتره / صفحه نمایشش کیفیت بهتری داره / صداش رو میشه بلندتر کرد / و یه سری چیزا جزئی دیگه ...

10 . مارک Ipod هم خیلی خوبه ... البته نسل جدیدی که اومده یه ذره گرون محسوب میشه (300 به بالا) و شاید از نظر رابطه بین کیفیت / امکانات / قیمت خیلی بصرفه به نظر نیاد .. اما ipod video نسل قبلی (که خیلی هم قدیمی نیست و هنوزم جدید محسوب میشه) کیفیت خیلی خوبی داره ... تنها ضعفی که نسبت به zvm داره ، امکانات کمتر و پشتیبانی از فرمت های ویدئویی کمتره ... (به نظر میاد کیفیت صدا و تصویر zvm هم یه ذره بهتر باشه ... ولی در غوض ipod شیک تره و کنترلش راحت تره)

11 . نخیر ... معمولا بجز محدودیت در ساپورت فورمت ، دستگاه mp3 player در ساپورت کیفیت هم محدودیت دارن ... مثلا zvm می تونه mpeg2 رو پخش کنه (همه dvd ها از این فرمت تبعیت میکنن) ، اما مساله اینکه که وضوح تصویر فایل های dvd بالاتر از توانایی zvm هستش ... در نتیجه نمی تونه ساپورتش کنه ونیاز به تبدیل داره ... در نظر بگیر که مثلا zvm توی این زمینه سلطان محسوب میشه و خیلی از فرمت هایی که این می تونه رو بقیه نمی تونن ...

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

متشکرم از اطلاعات خوبتون.
    رفته بودم پاساز ایران. بالا, روبروی پله برقی! گارانتی شاب داشت. به هر حال اگه جایی سراغ داشتی بگو. ممنون.

12-درمورد تبدیل گفتی! نرم افزار خودش این کارو میکنه؟ فرمت رو تغییر میده یا کیفیت رو؟ (حجم رو کم میکنه؟)
    میتونه تمام فرمتها رو تبدیل کنه؟ نرم افزار خوش دستیه؟ کار کردن باهاش چه جوریه؟ همراه با خودش هست؟

13-یه امکان تو X5 دیدم برام جالب بود. هر فایلی که توش بریزی, تو پوشه خودش قرار میگیره!مثلا jpg میره تو پوشه photo .در مورد zvm هم اینجوریه؟

بازم ببخشید که وقت شمارو گرفتم.
    Last edited by saedy; 18-12-2007 at 00:28.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازار رضا هم یه نمایندگی داره ... پاساژ پایتخت هم 2-3 تا مغازه هستند ... اسم خاصی مدنظرم نیست اما اگه بری توی پاساژ زود پیدا می کنی شون ... چون پشت ویترین هستند ...

12. بله ، نرم افزار خوبیه ، با توجه به اینکه اکثر فرمت ها رو ساپورت می کنه ، معمولا تبدیل رو بخاطر کیفیت انجام میده ، یعنی محبوره از کیفیت بکاهه تا قابل پخش بشه ... ولی مشکلی نیست ، چون نرم افزار خوبیه و نتیجه نهایی اش هم خوبه ...

13. بله - این یه قابلیت استاندارد همه مدلهای mtp هستش ... یعنی هرچیزی میره سرجای خودش ... zvm هم همینطوره ...

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تشکر.
    14-یه نکته ای که تو سایت zencast دیدم در مورد فرمت m4v. بود. میشه در مورد این فرمت توضیح بدی؟ ممنون میشم.vision m میتونه پخش کنه؟

راستی آدرس نمایندگی های شاب رو پیدا کردم!

راستی شما خودتون با این همه اطلاعات چی دارین؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

14. یه فرمتیه شبیه mp4 ... نیاز به تبدیل داره ... خود organizer مربوط به قضیه zencast انجام میده این تبدیل رو ....

خوبه ...

یه zen vision:m ، یه ipod nano ، یه muvo slim ...

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام
    بابا جون من هر جا زنگ زدم به این نمایندگیهای شاب گفتن 30 گیگش رو نداریم. حتی چند تا شون گفتن دیگه وارد نمیشه! تولید نمیشه! نمی دونم والا. شما می تونی یه کمکی به من بکنی تو خرید؟ ممنون میشم!
    60 گیگشو هم از 285 قیمت دارم تا 270 تومن.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه والا ... ظاهرا الکی به اون فروشنده بنده خدا تهمت زدیم و واقعا 30 گیگ وجود نداره ...

می خوای مال خودم رو بهت بفروشم ؟ (شوخی) ... تازه نسل قبلیه و شارژر هم داره ! ..

بهرحال من شرمنده ام که ظاهرا توی این یه مورد کمکی از دستم برنمیاد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •