تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: مشکل در مراحل نصب windows xp

داره خودمونی میشه krypton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند تا مورد دیگه که بهم پیشنهاد شده بود رو امتحان کردم
    اولا به مشکلات هارد و نحوه فرمت و بد سکتورهاش خیلی گیر دادید که باید بگم با کلی مشکل از یک هارد دیگه هم برام نصب ویندوز استفاده کردم و نتیجه نگرفتم فقط زمان هنگ کردن یکی دو ثانیه عقب رفت . ؟؟؟!!!
    چند ورژن دیگه ویندوز هم گیر آوردم و نصب کردم ولی .... هیچ که هیچ

خواهشم از دوستانی که این تاپیک رو می بینن اینه که اگه پشنهاد دیگه ای دارند مطرح کنند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

منم خیلی وقته مشکل شما رو دارم ولی هیچکس نتونسته حلش کنه فکر کنم شما در نصب ویندوز Xp با سرویس پک 2 فقط این مشکل رو داشته باشید میشه سیستم سخت افزاری تو برام بنویسی تا با مال خودم چک کنم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

منم خیلی وقته مشکل شما رو دارم ولی هیچکس نتونسته حلش کنه فکر کنم شما در نصب ویندوز Xp با سرویس پک 2 فقط این مشکل رو داشته باشید میشه سیستم سخت افزاری تو برام بنویسی تا با مال خودم چک کنم .
    مشخصات سیستم اینه
    cpu : intel celeron 2.66
    RAM : ddr 256 اسمشو تا حالا ندیدم باید vdata باشه ولی دقیقا نمیدونم
    AGP : ati 7000 64M
    main board: soltex هرچی روش گشتم یه شماره ای ببینم چیزی پیدا نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

هر چی به مخم میرسید یا خودتون انجام دادین یا دوستان گفتن ولی اگه شرایطش وجود داره یه سیستم دیگه بزار بغل کامپیوترت و سخت افزار هاش رو دونه رونه با مال خودت عوض کن
    همین امروز یکی همین جوری پیشم آوردن که روش ویندوز me و 98 نصب میشد ولی xp نه مال اون تو صفحه لود ریست میکرد اشکال سیستمش از هارد بود و چون اطلاعات رو می خواست با لینوکس و کلی بد بختی واسش اطلاعات رو برگردوندم ولی هارد نه اشکال از سیلندر هاش بود شما هم رو هارد دیگه امتحان کن که مطمئن بشی
    راستی از لینوکس ببین فایلی با اسم xsx.exe یا sxs.exe رو سیستمت وجود نداره؟ تو صفحه اول یکی از پارتیشن هات فقط هم با لینوکس میشه دیدش

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با هارد دیگه هم امتحان کردم و به نتیجه نرسیدم
    درمورد فایل های xsx.exe و sxs.exe توضیح بیشتری بده

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشكل شما به احتمال زياد ممكنه از مادر برد و يا نتظيمات IRQ خودكاري باشه كه شايد به علت اضافه شدن سخت افزار جديد به وجود اومده باشه . كه البته اين امكان با اين مشكل كه شما ميگيد هنگ ميكنه منتفي ميشه.
    به احتمال قوي مشكل بايد از مادربرد باشه شما در صورت امكان مادربرد رو با قطعات ديگه اي تست كنيد.
    اشكال به هيچ وجه از رم نميتونه باشه.
    تو تجربه اي كه در اين زمينه كسب كردم به شما ميگم كه كابل فلاپي درايو رو هم چك كنيد. چون خود من يه لپتاپ داشتم كه دقيقا همين ارور رو ميداد و اشكال هم از Conflict فلاپي بود و با غير فعال كردن اون مشكل حل شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سخت افزار های دیگه رو امتحان کن بالاخره باید با عوض کردن یکیشون نصب بشه
    خیلی عجیب شد
    اون فایل هم یه ویروسه تو کامپیوتر قبلی دیدم فکر های عجیب غریب سرم زد اگه از هاردت نیست کار اون نمیتونه باشه ولی حالا یه نیگا بنداز چون خودش رو تو تموم درایو ها جز ویندوز میندازه

در آغاز فعالیت reza-norway's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز من فکر میکنم که شما یک پارتیشن پنهانی داشته باشید که ظرفیت کامل نصب ویندوز را ندارد و به احتمال زیاد این پارتیشن اکتیو است . مرحله بعدی شما اگر از سلامت رم های خود مطمئن هستی در قسمت BIOS رفته و video chache خود را disable کنید . همه چیز را به حداقل تنظیم کنید. در آخر اگر اینها جواب مشکل شما را نداد برای اطمینان خاطر که سخت افزار شما همگی خوب کار میکنند میبایست کاتالوگ i386 را از سی دی ویندوز به داخل هادر خود کپی کرده و سپس کامپیوتر را با یک دسکت ویندوز 98 استارت کنی و در DOS وارد کاتالوگ i386 که از قبل کپی کرده ای بشوی و از آنجا فایل winnt را run کرده و اقدام به نصب ویندوز نمائی که مطمئن هستم اگر سخت افزار شما سالم باشد بدونه مشکل نصب خواهد شد . حال اگر کار بدونه مشکل جلو رفت شما یا مشکل هارد دارید یا رم و یا در آخر video card شما مشکل دارد. جواب را به من اطلاع بدهید.

داره خودمونی میشه mohamad2998's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هم قبلا اين مشكلو داشتم .رم رو عوض كردم مشكلم حل شد. اينو هم بگم كه فقط xp نصب نمي شد ولي me براحتي نصب ميشد.

10. این کاربر از mohamad2998 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نگفتی ویندوز XP سرویس پک 1 نصب میشه یا نه آخه تو سیستم من فقط XP با سرویس پک 2 نصب نمیشه
    مشخصات سیستم من هم اینه
    بورد Iwill p4se ، رم 256 DDR و گرافیک هم ATI 128m هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •