سلام داش
حالا چرا ميخاي ك800 رو بدي ؟؟؟
بنظر من نگهش دار و بعد كه دبليو 960 اومد بخرش
چون اگه الان ردش كني دوبار مجبوري ضرر كني (يه بار هم دبليو 950 يا ام600 رو بدي) !!!!
سلام داش
حالا چرا ميخاي ك800 رو بدي ؟؟؟
بنظر من نگهش دار و بعد كه دبليو 960 اومد بخرش
چون اگه الان ردش كني دوبار مجبوري ضرر كني (يه بار هم دبليو 950 يا ام600 رو بدي) !!!!
بهراد جان عزیز خیلی ممنون که به فکر جیبم هستیراستش رو بخوای چون من زیاد اس ام اس روان میکنم به فکر فروشش افتادم انصفا دل کندن از کا800 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخته. چون واقعا گوشی هستش.من خیلی اس ام اس زیاد میفرستم و دبلوی 950 میتونه خیلی کمکم کنه.عوضش یه واکمن توپ هم داره.دوری دوربین رو هم میتونم تا حدودی تحمل کنم با اینکه خیلی سخته این سایبرشات رو ترکش کرد
بعد از کلی ضررهایی که توی خرید گوشیای قبلی کردم تصمیم گرفتم که دیگه ضرر نکنم.
از طرفی یه نفر هست که کا800من رو احتمالا 215 یا حداقل210 میخره که توی اون مایه ها هم میتونم یه دبلوی 950 دست دوم بگیرم و اگه یه ماه صب کنم میتونم نوی اون رو بخرم.
من به اون شماره هم زنگ زدم ولی کسی گوشی رو برنداشت.
امروز توی بازار الزهرا قم که منبع موبایل فروشی هست شاید یه سر بزنم اونجا دست کمی از علاالدین شما ندارهتازه فروشنده ها هش هم تا حدودی منصف ترند تا اون گرگهای درنده که توی خیابون جمهوری هستن
![]()
Last edited by zimka_14162; 01-12-2007 at 15:47.
ّببین داداش اگر پیدا کردی به منم خبر بده ! سریعا می ام
همه كه ميخان دبليو 950 بگيرن
خاهش دادا وظيفستهراد جان عزیز خیلی ممنون که به فکر جیبم هستیراستش رو بخوای چون من زیاد اس ام اس روان میکنم به فکر فروشش افتادم انصفا دل کندن از کا800 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخته. چون واقعا گوشی هستش.من خیلی اس ام اس زیاد میفرستم و دبلوی 950 میتونه خیلی کمکم کنه.عوضش یه واکمن توپ هم داره.دوری دوربین رو هم میتونم تا حدودی تحمل کنم با اینکه خیلی سخته این سایبرشات رو ترکش کردبعد از کلی ضررهایی که توی خرید گوشیای قبلی کردم تصمیم گرفتم که دیگه ضرر نکنم. از طرفی یه نفر هست که کا800من رو احتمالا 215 یا حداقل210 میخره که توی اون مایه ها هم میتونم یه دبلوی 950 دست دوم بگیرم و اگه یه ماه صب کنم میتونم نوی اون رو بخرم.
من به اون شماره هم زنگ زدم ولی کسی گوشی رو برنداشت.امروز توی بازار الزهرا قم که منبع موبایل فروشی هست شاید یه سر بزنم اونجا دست کمی از علاالدین شما ندارهتازه فروشنده ها هش هم تا حدودی منصف ترند تا اون گرگهای درنده که توی خیابون جمهوری هستن
ولي خاب اگه ضرر نميكني عوض كن
شايد دبليو 950 هم عينه پ910 بشه و تازه كلي سودم بكني
ولي خاب واسه اس ام اس زدن ميتوني گوشي رو به كامپيوتر وصل كني و .... :دي
ولي خاب هر جور مايلي
یعنی چی w950 مثل p910 بشه ؟ یعنی کاملا نایاب بشه ؟
خوب ببينيد.اينه نتيجه ي صبر كردن زيادي براي پائين اومدن قيمت كه بجاي اينكه ارزون بشه ديگه گير نمياد.همين بلا داره سره پي 1 مياد كه هي ميگيد نخر تا ارزون بشه نخر تا ارزون بشه بعد ميبيني كه اصلا ديگه نيست تو بازار .اينها دليل داره.فروشنده هائي كه مدلهاي مختلف خريد و فروش ميكنند وقتي مدلي فروش نكنه ديگه انگيزه اي براي واردات اون مدلهاي كم فروش ندارن و اينطور ميشه كه تعدادي كه از قبل دارند بفروش ميره و ديگه توي بازار نيست.اون فروشنده نميدونه كه مردم گزاشتن تا ارزون بشه بعد بخرن.فكر ميكنه خريدار نداره.كمك كنيد كه اين بلا سر پي 1 و تي 650 و از اين دست نياد كه بعدا خودمون ضرر ميكنيم.كسي كه ميخواد پي 1 بخره نگين بهش صبر كن ارزون بشه.گوشي به اين توپي واقعا 380 كه شيراز هست حتي گيريم 400-420 توي هر شهر ديگه واقعا به صرفه ست.مدلي كه از ان 95 (با 100-200 تومن گرونتر )چيزي كم نداره
Last edited by Dr.Afzali; 02-12-2007 at 03:55.
پیواندکس عزیز اصلا نگران نباش زود به بازار میاد
و اما در ادامه ی فرمایشات دکتر باید بگم که این گوشی به خاطر این کمیاب نشده چون اصلا توی دبی هم نیستش و اونجا هم کمه.این گوشی وقتی ارزون شد همه رفتن خریدن صبر نکردن تا پایین تر بیاد. چون همش فکر میکردن دیگه به این قیمت می ارزه منظورم زمانی بود که 300-280 شده بود .
من با چند نفر صحبت کردن گفتن که تا آخرهای اذر ماه دوباره میاد و زیاد هم میشه و به همون قیمت سابق یعنی 220 حالا هر کی میخواد دو هفته صبر کنه تا 220 تومان بخره یا الان بره بگرده نهایتا 260 پیدا کنه.
من ميگم صبر كن و 1 ماه با همين ك800 بساز (البته واسه اس ام اس)
من يه جا خوندم دبليو 960 3 دسامبر يعني فردا يا پس فردا ريليز ميشه (البته شايدم نشه ها) ولي اگه تا فردا پس فردا نشه حتمآ تا اواخر دسامبر (حدود 1 ماه ديگه) ريليز ميشه و اونموقع ميتوني بگيريش
فردا ریلیز میشه؟ آخ جون. منتظر ارزون شدن p1 باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)