تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: m600 or W650?

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام داش
    حالا چرا ميخاي ك800 رو بدي ؟؟؟
    بنظر من نگهش دار و بعد كه دبليو 960 اومد بخرش
    چون اگه الان ردش كني دوبار مجبوري ضرر كني (يه بار هم دبليو 950 يا ام600 رو بدي) !!!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام داش
    حالا چرا ميخاي ك800 رو بدي ؟؟؟
    بنظر من نگهش دار و بعد كه دبليو 960 اومد بخرش
    چون اگه الان ردش كني دوبار مجبوري ضرر كني (يه بار هم دبليو 950 يا ام600 رو بدي) !!!!
    بهراد جان عزیز خیلی ممنون که به فکر جیبم هستیراستش رو بخوای چون من زیاد اس ام اس روان میکنم به فکر فروشش افتادم انصفا دل کندن از کا800 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخته. چون واقعا گوشی هستش.من خیلی اس ام اس زیاد میفرستم و دبلوی 950 میتونه خیلی کمکم کنه.عوضش یه واکمن توپ هم داره.دوری دوربین رو هم میتونم تا حدودی تحمل کنم با اینکه خیلی سخته این سایبرشات رو ترکش کرد
    بعد از کلی ضررهایی که توی خرید گوشیای قبلی کردم تصمیم گرفتم که دیگه ضرر نکنم.
    از طرفی یه نفر هست که کا800من رو احتمالا 215 یا حداقل210 میخره که توی اون مایه ها هم میتونم یه دبلوی 950 دست دوم بگیرم و اگه یه ماه صب کنم میتونم نوی اون رو بخرم.

من به اون شماره هم زنگ زدم ولی کسی گوشی رو برنداشت.
    امروز توی بازار الزهرا قم که منبع موبایل فروشی هست شاید یه سر بزنم اونجا دست کمی از علاالدین شما ندارهتازه فروشنده ها هش هم تا حدودی منصف ترند تا اون گرگهای درنده که توی خیابون جمهوری هستن
    Last edited by zimka_14162; 01-12-2007 at 15:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyvandxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Hamin Tarafa

پيش فرض

ّببین داداش اگر پیدا کردی به منم خبر بده ! سریعا می ام

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

منم شاید بگیرم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

همه كه ميخان دبليو 950 بگيرن
    هراد جان عزیز خیلی ممنون که به فکر جیبم هستیراستش رو بخوای چون من زیاد اس ام اس روان میکنم به فکر فروشش افتادم انصفا دل کندن از کا800 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخته. چون واقعا گوشی هستش.من خیلی اس ام اس زیاد میفرستم و دبلوی 950 میتونه خیلی کمکم کنه.عوضش یه واکمن توپ هم داره.دوری دوربین رو هم میتونم تا حدودی تحمل کنم با اینکه خیلی سخته این سایبرشات رو ترکش کردبعد از کلی ضررهایی که توی خرید گوشیای قبلی کردم تصمیم گرفتم که دیگه ضرر نکنم. از طرفی یه نفر هست که کا800من رو احتمالا 215 یا حداقل210 میخره که توی اون مایه ها هم میتونم یه دبلوی 950 دست دوم بگیرم و اگه یه ماه صب کنم میتونم نوی اون رو بخرم.
    من به اون شماره هم زنگ زدم ولی کسی گوشی رو برنداشت.امروز توی بازار الزهرا قم که منبع موبایل فروشی هست شاید یه سر بزنم اونجا دست کمی از علاالدین شما ندارهتازه فروشنده ها هش هم تا حدودی منصف ترند تا اون گرگهای درنده که توی خیابون جمهوری هستن
    خاهش دادا وظيفست
    ولي خاب اگه ضرر نميكني عوض كن
    شايد دبليو 950 هم عينه پ910 بشه و تازه كلي سودم بكني
    ولي خاب واسه اس ام اس زدن ميتوني گوشي رو به كامپيوتر وصل كني و .... :دي
    ولي خاب هر جور مايلي

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyvandxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Hamin Tarafa

پيش فرض

یعنی چی w950 مثل p910 بشه ؟ یعنی کاملا نایاب بشه ؟

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

خوب ببينيد.اينه نتيجه ي صبر كردن زيادي براي پائين اومدن قيمت كه بجاي اينكه ارزون بشه ديگه گير نمياد.همين بلا داره سره پي 1 مياد كه هي ميگيد نخر تا ارزون بشه نخر تا ارزون بشه بعد ميبيني كه اصلا ديگه نيست تو بازار .اينها دليل داره.فروشنده هائي كه مدلهاي مختلف خريد و فروش ميكنند وقتي مدلي فروش نكنه ديگه انگيزه اي براي واردات اون مدلهاي كم فروش ندارن و اينطور ميشه كه تعدادي كه از قبل دارند بفروش ميره و ديگه توي بازار نيست.اون فروشنده نميدونه كه مردم گزاشتن تا ارزون بشه بعد بخرن.فكر ميكنه خريدار نداره.كمك كنيد كه اين بلا سر پي 1 و تي 650 و از اين دست نياد كه بعدا خودمون ضرر ميكنيم.كسي كه ميخواد پي 1 بخره نگين بهش صبر كن ارزون بشه.گوشي به اين توپي واقعا 380 كه شيراز هست حتي گيريم 400-420 توي هر شهر ديگه واقعا به صرفه ست.مدلي كه از ان 95 (با 100-200 تومن گرونتر )چيزي كم نداره
    Last edited by Dr.Afzali; 02-12-2007 at 03:55.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خوب ببينيد.اينه نتيجه ي صبر كردن زيادي براي پائين اومدن قيمت كه بجاي اينكه ارزون بشه ديگه گير نمياد.همين بلا داره سره پي 1 مياد كه هي ميگيد نخر تا ارزون بشه نخر تا ارزون بشه بعد ميبيني كه اصلا ديگه نيست تو بازار .اينها دليل داره.فروشنده هائي كه مدلهاي مختلف خريد و فروش ميكنند وقتي مدلي فروش نكنه ديگه انگيزه اي براي واردات اون مدلهاي كم فروش ندارن و اينطور ميشه كه تعدادي كه از قبل دارند بفروش ميره و ديگه توي بازار نيست.اون فروشنده نميدونه كه مردم گزاشتن تا ارزون بشه بعد بخرن.فكر ميكنه خريدار نداره.كمك كنيد كه اين بلا سر پي 1 و تي 650 و از اين دست نياد كه بعدا خودمون ضرر ميكنيم.كسي كه ميخواد پي 1 بخره نگين بهش صبر كن ارزون بشه.گوشي به اين توپي واقعا 380 كه شيراز هست حتي گيريم 400-420 توي هر شهر ديگه واقعا به صرفه ست.مدلي كه از ان 95 (با 100-200 تومن گرونتر )چيزي كم نداره
    پیواندکس عزیز اصلا نگران نباش زود به بازار میاد
    و اما در ادامه ی فرمایشات دکتر باید بگم که این گوشی به خاطر این کمیاب نشده چون اصلا توی دبی هم نیستش و اونجا هم کمه.این گوشی وقتی ارزون شد همه رفتن خریدن صبر نکردن تا پایین تر بیاد. چون همش فکر میکردن دیگه به این قیمت می ارزه منظورم زمانی بود که 300-280 شده بود .
    من با چند نفر صحبت کردن گفتن که تا آخرهای اذر ماه دوباره میاد و زیاد هم میشه و به همون قیمت سابق یعنی 220 حالا هر کی میخواد دو هفته صبر کنه تا 220 تومان بخره یا الان بره بگرده نهایتا 260 پیدا کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من ميگم صبر كن و 1 ماه با همين ك800 بساز (البته واسه اس ام اس)
    من يه جا خوندم دبليو 960 3 دسامبر يعني فردا يا پس فردا ريليز ميشه (البته شايدم نشه ها) ولي اگه تا فردا پس فردا نشه حتمآ تا اواخر دسامبر (حدود 1 ماه ديگه) ريليز ميشه و اونموقع ميتوني بگيريش

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

فردا ریلیز میشه؟ آخ جون. منتظر ارزون شدن p1 باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •