من که استفاده نمیکنم.
چون معمولا هر 6 ماه یه دفعه با ویندوزم مشکل پیدا میکنم که اونم راه حلش اینه :
format c: /q
![]()
من که استفاده نمیکنم.
چون معمولا هر 6 ماه یه دفعه با ویندوزم مشکل پیدا میکنم که اونم راه حلش اینه :
format c: /q
![]()
يه سوال حاشيه اي ببينم مجيد جان اين عبارت /q ديگه واسه چي بيده؟
سریع فرمت میکنه.سر سه سوت.
ولی برای پاک کردن همیشگی امنیت نداره.چون اطلاعات پاک شده راحت بر میگرده.
سلام
دوستان از لطفتون ممنونم.
از دوستانی که تو نظر سنجی شرکت نکردن خواهش می کنم شرکت کنن تا نتیجه دقیقتر باشه. برام خیلی مهمه.
مرسی
اهان پس همون quick format خودمون هستش دمت گرم خيلي بكارم ميادسریع فرمت میکنه.سر سه سوت.
چرا برادر مگه چي شده كه اينقدر برات مهمه ؟سلام
دوستان از لطفتون ممنونم.
از دوستانی که تو نظر سنجی شرکت نکردن خواهش می کنم شرکت کنن تا نتیجه دقیقتر باشه. برام خیلی مهمه.
مرسی
تازه اين نظر سنجي هم كه هدف خاصي رو دنبال نمي كنه كه بخواي به نتيجه خاصي برسي!
يا شايد هم دنبال مي كنه و من نمي بينم![]()
دوست عزیز من می خوام یه پروژه ی نرم افزاری شروع کنم، برای همین می خوام ببینم میزان استفاده از همچین برنامه هایی چقدره.چرا برادر مگه چي شده كه اينقدر برات مهمه ؟
با سپاس
ببخشید فضولی میکنم.ولی بعید میدونم بشه از این جور کارا برداشت مالی خوبی کرد توی ایران.
الان برای کارای نرم افزاری بهترین کار گرفتن پروژه از شرکتا و موسسات و ... هست.که البته سخته یکم.ولی پول بدی توش نیست اگه یکم آدم زرنگ باشه.
البته اگه برای مسئله مالی هست.برای کار دانشجویی که فرق میکنه.
در هر صورت موفق باشید.
Last edited by majid-ar; 02-12-2007 at 00:52.
خواهش می کنم. خوشحال شدم نظرتون رو گفتید.
من می خوام یه نرم افزار رایگان طراحی کنم که هرکس دلش خواست بخره. در غیر این صورت هیچ محدودیتی نداشته باشه. یعنی اگه کاربر دلش نخواست پول بده بتونه بدون هیچ محدودیتی استفاده کنه.
به نظر شما اگه این نرم افزار از طریق وبسایت به صورت جهانی منتشر بشه چی؟ تعداد کاربراش تا چه حدی می تونه باشه؟
از کاربران محترم هم خواهش می کنم نظرشون رو بگن تا نتیجه دقیق تر بشه.
اهان خوب زودتر مي گفتي بنظر من كه كار خيلي خوبي هستش
چون گيريم هيچ كسي هم از نرم افزارت استفاده نكنه خودت كلي تجربه پيدا مي كني كه خيلي ارزش داره
از نظر من حتما اين كار و بكن
از لطفتون ممنونم.
من این پروژه رو 5 روزه شروع کردم و به احتمال زیاد تا آخر ماه نسخه اولش آماده می شه. دلیل اینکه نرم افزاری با این کاربرد انتخاب کردم هم ، این بود که تو سایت های دانلود دیدم تعداد خیلی زیادی کاربر داره.
چون می خواستم بدونم که آیا واقعا کاربر این نرم افزارها زیاده یا خیر فقط تبلیغاته از شما خواهش کردم نظرتون رو بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)