دوستان من تونستم یه 80 هزار تومنی هم اضافه کنم و هزنه کل رو به 480 تومان برسونم
حالا چه تغییراتی میتونم بکنم
در ضمن کسی از Radeon HD 3850 خبری داره ؟ آیا به ایران اومده یا نه ؟ کسی از قیمتش خبر داره
دوستان من تونستم یه 80 هزار تومنی هم اضافه کنم و هزنه کل رو به 480 تومان برسونم
حالا چه تغییراتی میتونم بکنم
در ضمن کسی از Radeon HD 3850 خبری داره ؟ آیا به ایران اومده یا نه ؟ کسی از قیمتش خبر داره
بزودی وارد بازار میشه. باید هم قیمت 8600GTS باشه...در ضمن کسی از Radeon HD 3850 خبری داره ؟ آیا به ایران اومده یا نه ؟ کسی از قیمتش خبر داره
آقایون این سیستم برای منم خوبه فقط مادربردشو عوض کنید چون سی پی یوم اینتل هست (3ghz) فکر کنم فعلا از لحاظ سی پی یو مشکلی نداشته باشم. اساتید راهنمایی بفرمایند. اگه مادربردی که معرفی میکنین sli باشه دیگه حرف ندارهM/b:asus M2a-vm
Vga:8600gt Xfx 256 Ddr3 130
Ram :pattriot 2gb 2*1gb 98
عزیز مین های P35 از Sli پشتیبانی نمی کنند پس به همین خاطر باید بری سراغ Nforce که هم ردهی P5k فکر کنم چیپست 650i بتونه این تکنولوژی رو همراه خودش داشته باشه....sli....
از پول مین بورد و سی پی یو کم کن که بتونی کارت گرافیک8600GTS بگیری..منظورم اینه که مدلهای ارزونتری بردار
نه عزيز به نظر من اين كار براي بعضي از دوستان مثل من اشتباه باشه پول زيادي براي اوور كلاك كارخونه من تستي با اين گرافيك با اوور گرفتم كه از 8600gts رد كرده ...كارايش به مراتب بهتره نسبت به gts
اتفاقا تو این فکرم که گرافیک ارزونتری بردارم
آخه زیاد اهل بازی های کامپیوتری نیستم
اگه به جاش 2 گیگ رم بگیرم بیشتر به دردم میخوره
نظرتون درباره XFX - GeForce 7300 GT - 512MB چیه؟
فن نداره، سر و صدا و دردسر فن عوض کردن هم نداره.
Last edited by Šepehr; 03-12-2007 at 14:06.
خوبه اگه اهل بازي نيستي به نظرم اگه يا 8400gs 8500gt رو برداري بهتر باشه آينده ويستا خوبه همين كار رو بكن كه خودت گفتي...
اینطور که فهمیدم 7300gt از 8400gs بهتره
8500gt هم که گرونه
نمیخوام بیشتر از 100 تومن براش خرج کنم
پس همون 7300gt رو میگیرم
مرسی
عزیز قیمت 8500gt xfx هم همین حدوده.شاید پایینتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)