تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: K550 یا 6300 ؟؟؟

آخر فروم باز killerdeadlystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بابل City

پيش فرض

Nokia 6300

مزایا: بدنه فولادی، دوربین ۲ مگاپیکسل، صفحه نمایش ۱۶میلیون رنگ با وضوح مناسب، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، رادیوی اف‌ام استریو، اتصال به اینترنت، کارت حافظه microSD و ...

معایب: عدم بهره‌گیری از سیستم عامل Symbian، محدودیت حجمی اجرای برنامه‌های جاوا (حداکثر ۱ مگابایت)، عملکرد نه‌چندان رضایت‌بخش دوربین و وضوح پایین فیلمبرداری، کثیفی زودهنگام با اثرات انگشت، عدم وجود درگاه مادون قرمز

مشخصات

مشخصات کلی شبکه GSM 900 / 1800 / 1900 معرفی نوامبر ۲۰۰۶ سیستم عامل Nokia OS بستر نرم‌افزاری Series 40 3rd Edition, Feature Pack 2 مشخصات فیزیکی شکل ظاهری ساده ابعاد ۱۱٫۷ * ۴۳٫۶ * ۱۰۶٫۴ میلی‌متر وزن ۹۱ گرم تنوع رنگ نقره‌ای، مشکی نمایش نوع TFT وضوح ۳۲۰ * ۲۴۰ پیکسل تعداد رنگ ۱۶ میلیون رنگ ابعاد صفحه ۴۱ * ۳۱ میلی‌متر، ۲ اینچ زبان فارسی دوربین کیفیت عکس ۲ مگاپیکسل ابعاد عکس حداکثر ۱۲۰۰ * ۱۶۰۰ پیکسل فیلمبرداری بله ابعاد فیلم حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل، ۱۵ تصویر در ثانیه مدت فیلمبرداری تماس تصویری خیر فوکوس اتوماتیک خیر فلاش خیر ذخیره‌سازی دفترچه تلفن ۱۰۰۰ شماره، به همراه تصویر گزارش تماس‌ها بله نوع کارت حافظه microSD، قابلیت افزایش حداکثر تا ۲ گیگابایت، ، قابل تعویض در حین کار کارت حافظه همراه ۱۲۸ مگابایت حافظه داخلی ۷٫۸ مگابایت ویژگی‌ها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، یادداشت، ماشین حساب و ... جاوا MIDP 2.0 پخش موسیقی MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AMR پخش فیلم MPEG-4, 3GPP, H.263, H.264/AVC دریافت فیلم بله رادیوی اف‌ام بله، استریو ساعت بله زنگ هشدار بله پیش‌بینی کلمه T9 پخش با صدای بلند بله فرمان صوتی بله ضبط صدا بله خروجی صدا بله، ۲٫۵ میلیمتر بازی بله دریافت و نصب بازی بله تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, MMS, Email, Instant Messaging مرورگر اینترنت xHTMLُ، به همراه Flash Lite 2.0 مرورگر WAP WAP 2.0 بلوتوث بله، نسخه ۲٫۰ درگاه مادون قرمز خیر درگاه USB بله، miniUSB GPRS کلاس ۱۰ HSCSD بله EDGE کلاس ۱۰ Push to Talk بله سرعت تبادل در شبکه حداکثر ۲۳۶٫۸ کیلوبیت در ثانیه شبکه بیسیم خیر انطباق با کامپیوتر بله زنگ نوع پلی‌فونیک (۶۴ کانال)، تروتونز، میدی، ام‌پی‌تری تنظیمات دریافت ملودی لرزاننده بله باتری نوع Li-Ion (BL-4C) 860 mAh حالت انتظار حداکثر ۳۴۸ ساعت حالت مکالمه حداکثر ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه محتویات بسته‌بندی گوشی نوکیا ۶۳۰۰ هدست HS-47 باتری BL-4C کارت حافظه ۱۲۸ مگابایت (microSD) شارژر AC-3 لوح فشرده نرم‌افزار بله دفترچه راهنما بله

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام
    ك550 اصلآ سايبرشات نيست
    واقعآ دوربين مزخرفي داره ولي در عوض ك800 كولاكه
    شك نكن كه ك800 خيلي خيلي سرتره
    يه 40 تومن بذار روش ك800 بگير

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دااداش من 6300 داشتم خیلی بخوده نخری پشیمون میشی اما در مورد سونی اریکسون هنوز من نخریدم نمیتونم نظر بدم اما خوب فکر کنم 3 مگا بهتر از 2 مگا باشه از نظر عقلانی..................

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

k550 نسبت به 6300 و حتی w810 کیفیت دوربینش بهتره ولی اینو بدون که کیفیت lcd اش از هر دوی اونا بد تره
    lcd این گوشی از نوع tfd هستش که نسبت به tft از کیفیت پایینتری برخورداره
    ولی اگه بتونی k800 بگیری که خیلی عالی میشه

در آغاز فعالیت s500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حیف پولهات نیست که می خواهی بدهی به 6300
    کا 550دوربین سایبر شات داره یعنی عمل کردی مثل دوربین عکاسی سونی که سایبر شات است
    راداراست

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

البته تا جایی که تو رویو ها خوندم کیفیت دوربینش از W810 پایینتره به دلیل لنز کوچکتر !
    تو دست گرفتمش شدیدا خوش دسته ولی یه کم دکمه هاش سفته ... ! ال سی دیشم درسته تی اف دی هس ولی فرق خیلی اساسی با تی اف تی نداره ( یه کم کیفیتش پایینتره ) ولی در عوض حفظ باتریش رو خیلی بهتر میکنه !
    در کل قیمت خیلی مناسبی داره فک کنم الان حدود 160-165 باشه ولی خوب همونطور که دوستان گفتن W810 یا تو رنج قیمت بالاتر K800 بهتر و با امکانات مناسبتر هستن !
    در مورد 6300 هم دوربین متوسط و کیفیت صدای نسبتا مناسب و ال سی دی با کیفیتی داره ! ولی باطری مناسبی نداره !
    در مجموع تو رنج قیمت زیر 200 تومن به شخصه همچنان گوشی اسطوره ایم یعنی W810 رو بیشتر از بقیه قبول دارم ...
    البته K530 هم هست که نمیدونم چی شده جدیدا چپ میرم راست میام ( چه تو دوست و فامیل و آشنا چه تو این فروم ) اینو به همه پیشنهاد میدم ! خیلی ناز و خوشگله به نظرم امکانات بیس و پایه یه یه گوشیم داره ... دوربین و صدای نسبتا مناسب و... ! و قیمتشم حدود 200 تومنه ( یه کم بیشتر ) ... اگه بخوام بین K530 و 6300 یکیو انتخاب کنم با توجه به اینکه از لحاظ امکانات تقریبا یکین هر دو هم جزو گوشی های شیک هستن قطعا با توجه به ظاهر بهتر ( از نظر من ) و باطری قویتر K530 رو پیشنهاد میکنم... به هر حال میتونی رو K530 هم به عنوان یکی از گزینه ها فکر کنی !
    Last edited by Nabakhshoode; 19-12-2007 at 15:22.

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

اگه من بودم 6300 ميخريدم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •