در مورد کیفیت صدا با دوستمون کاملا موافقم... من یه مدت یکی از این L7 ها دستم بود حسابی اعصابم رو ریخت بهم.
در مورد کیفیت صدا با دوستمون کاملا موافقم... من یه مدت یکی از این L7 ها دستم بود حسابی اعصابم رو ریخت بهم.
a1200 بی شک
من هم p990 داشتم الان هم a1200 موتو مینگ واقا سرتره
لطفا هر کی اطلاعات نداره بیخودی پست نده
صفحه موتو از p کوچیکتره دوست عزیز اصل تعداد پیکسل ها هستش که جفتشون 240*320 هستن و بعد موتو 2.4 اینچ هست ولی ماله p رو کش اوردن در نتیجه می فهمیم که کیفیت تصاویر و کلا ال سی دی تو موتو واقعا بیشتره
سی پی یو هم که مشخصه 312 مگاهرتز برا موتو اما اریکسون چی نا مشخص صدا هم وقتی تقویت بشه اریکسون که هیچی خیلی از گوشی ها رو میخوره کیفیت عکساشم که بالاست
من که گویشمو با a1200مقایشه کردم دیدم صداش هم بلندتره: هم با کیفیت تر صفحشم روزهای ا ول خیلی حسلس به قلم بود فوری جواب میداد ولی بعد از چند روز حسلسیتش کمتر شد باید بیشتر فلم رو فشار بدم تا کار کنه ولی این a1200دیدم ایکن هاش بزرگه خیلی خوب به لمس با انگشت جواب میده صفحشم که ضد خشه انچنان نیازی به صفحه کلید نداره
از نظر کیفیت عکس هر دوش مثل هم تود سرعتش هم از گوشی خودم بیشتر بود بران همین وسوسه شدم اینو بفروشم اونوبگیرم ولی فکر کنم خیلی ضرر کنم نه؟![]()
دوست عزيز تموم دوستان من اول با خريد موتورولاي من مخالفت ميكردن اما حالا همشون موتورولا دارن و همه ازش راضي هستن
a1200
سی پی یوی قوی 312 mhz
lcd با کیفیت عالی
صدای بهتر
سیستم لینوکس(مشکل کمبود نرم افزار داره ولی امکانات کاربری خوبی داره)(همینطور که لینوکس بر پایه ویندوز pc هستش میشه اینو یه پاکت پیسی حسابش کرد)
زیبایی و...
p990
سی پی یوی متوسط 200 mhz
lcd بزرگ ولی کیفیت معمولی
صدای ضعیف
دوربین خوب
در کل خیلی ها p990 رو میپسندند ولی یکی مثل خودم a1200 رو بیشتر میپسندم و به شما هم همینو پیشنهاد میکنم
دوست عزیز من به خیال اینکه این گوشی هنوز قیمتش بالاست پستهای قبلی رو دادم و با گرفتن قیمتش الان این گوشی توی این قیمت واقعا به صرفه هستش
دیروز داشتیم از کامپیوتر بلوثوث میکردیم a1200 بلوثوث نمیتونست بگیره ولیp990 راحت میگرفت
یه جورایی تایید میشه
چون قبلا خیلی گرون بود
به نظر من p990 بهتره گول قشنگي a1200 رو نخور ضرر ميك ني..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)