تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: درخواست كمك براي نصب zen v

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک نگاه به این لینک بندازین و نظرتون رو بدین استاد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر شما با توج به مشکلی که برام پیش اومده با دانلود mtppk12.exe مشکلم حل نمی شه؟

اگه به نظرتون ممکنه مشکلم رو حل کنه مشه یک لینک دانلود از این نرم افزار بهم بدین...چون من هرچی search کردم همه جا پولی بود یا ----- شده بود !!!

همش دارم به در بسته می خورم..
    والا به نظرم نمیاد مشکل رو حل کنه (بیشتر واسه برنامه نویسی و توسعه نرم افزار باید کاربرد داشته باشه)... ولی از اونجا که امتحانش ضرری نداره ، امتحان کن ... اگه درست بشه که همه خوشحال میشیم و ضمنا یه راه حل هم یاد می گیریم ...

منم لینک دانلود پیدا نکردم ... هرچند بخاطر کمبود وقت ، فقط یه سرچ سریع زدم ... حالا باز می گردم (راستی اگه لپ تاپ داشته باشی ، با توجه به اینکه ویندوز خیلی هاشون اصله ، شاید بشه کارایی کرد... )

ادیت : آخرین پست صفحه قبل رو هم چک کن ... دوتا پست زدم کلا ...

داره خودمونی میشه Carl_zeiss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر خوبیه
    پس هم سعی می کنم یک کابل دیگه رو امتحان کنم
    هم سعی می کنم به کمک یک laptop لینک بالا رو دانلود کنم

شما هم اگه تونستید یک لینک برای دانلود mtppk12.exe بهم بدین

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بسیار خب ... راستی نگفتی که وضعیت گارانتی دستگاه چطوره ؟ ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر خوبیه
    پس هم سعی می کنم یک کابل دیگه رو امتحان کنم
    هم سعی می کنم به کمک یک laptop لینک بالا رو دانلود کنم

شما هم اگه تونستید یک لینک برای دانلود mtppk12.exe بهم بدین
    من خودم یه هفته پیش همین مدلو خریدم و خیلی راحت نصبش کردم.ویندوز من ویستا هست نه اکس پی.شما اول باید سی دی رو بذاری خود سی دی اتو ران داره و همشو نصب میکنه.تو این مدت نباید ام پی فورت به کامپیوتر وصل باشه.مرحله اخر خودش پیغام میده که برای کامل شدن اینستالیشن .ام پی فور رو به یو اس بی بزنین.بعدش ری استارت میکنه و تو my computer دستگاهتون رو نشون میده.من فکر میکنم شما به موقع ام پی فورو به کامپیوتر وصل نکردین.... راستی من با گارانتی رایان بدر الکتریک گرفتم که 15 هزار تومن ارزون تر از گارانتی شاب شد یعنی 80 هزار تومن خریدم.شما با این گارانتی ها خریدید؟
    یه سوال هم داشتمو مال من اسمش اینکه 15 ساعت باطریش باید کار کنه ولی زیر 10 ساعته.تازه من کم ویدیو می بینم.مال شما باطریش چه جوریه؟

داره خودمونی میشه saedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من خودم یه هفته پیش همین مدلو خریدم و خیلی راحت نصبش کردم.ویندوز من ویستا هست نه اکس پی.شما اول باید سی دی رو بذاری خود سی دی اتو ران داره و همشو نصب میکنه.تو این مدت نباید ام پی فورت به کامپیوتر وصل باشه.مرحله اخر خودش پیغام میده که برای کامل شدن اینستالیشن .ام پی فور رو به یو اس بی بزنین.بعدش ری استارت میکنه و تو my computer دستگاهتون رو نشون میده.من فکر میکنم شما به موقع ام پی فورو به کامپیوتر وصل نکردین.... راستی من با گارانتی رایان بدر الکتریک گرفتم که 15 هزار تومن ارزون تر از گارانتی شاب شد یعنی 80 هزار تومن خریدم.شما با این گارانتی ها خریدید؟
    یه سوال هم داشتمو مال من اسمش اینکه 15 ساعت باطریش باید کار کنه ولی زیر 10 ساعته.تازه من کم ویدیو می بینم.مال شما باطریش چه جوریه؟
    1-اگر قصد جواب به سوالی دارید اول تاریخ پست رو نگاه کنید بعد جواب بین.
    2-در مورد این چیزهایی که شما گفتین واقعا فکر میکنید دیگران نمیدونند که شما میگین؟
    3-در مورد سوالت هم مقدار شارژ بستگی به چگونگی استفاده ممکنه تغیر کنه. همین طور چگونگی شارژ اولیه و حتی دما! به هر حال اون چیزی که روش نوشته با شرایط خاص ساخت هست!
    Last edited by saedy; 31-12-2007 at 01:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

زیر 10 ساعت خیلی کمه .... هرچند من نمی دونم شما دقیقا چطور اندازه گرفتید ... ولی اگه در حالت نرمال 10 ساعت باشه ، مشکل باتریه .... اگه با صدای بلند گوش نمی کنی - زیاد به دستگاه ور نمیری باید تا 15 ساعت بره ...

شما یه بار اینو تست کن ... یعنی اول بذار کامل شارژ بشه (3-4 ساعت شارژ) ... بعدش یه روز بذارش روی آهنگ ، واسه خودش کار کنه ... با صدای متوسط ... ببین چند ساعت کار می کنه ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اگه کنتراستشو رو 10 درصد بزارم وفقط با ولوم زیر 10 گوش کنم و ویدیو هم نبینم 15 ساعتو راحت پخش میکنه.
    منظورم از پست اولم که گفتم زیر 10 ساعته این بود که وقتی با کنتراست 100 درصد که تنظیم اولیه دستگاهه اهنگ گوش می کنم حتی با اینکه کامل میزارم 4-5 ساعت شارژ بشه 15 ساعت کار نمی کنه.البته زیاد هم با دستگاه ور نمیرم.الان که کنتراستو پایین اوردم خوب جواب میده.
    مرسی از وقتی که میذاری.راستش من زیاد on نمیشم واسه همینه که دیر جواب دادم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش می کنم ... پس همین بوده ... یعنی صفحه نمایش ، باتری زیادی مصرف می کرده ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1.ببخشید من تازه کارم
    2.من اینو واسه شما که خیلی واردی و همه چیزو میدونی ننوشتم.واسه اون اقایی که این تاپیکو زده نوشتم .بله خیلی ها این چیزای ساده رو هم نمیدونن واسه همینه که میان اینجا.واسه همینه که التماس یکی رو میکنن و بهش پول میدن که یه سی دی ساده رو واسشون نصب کنه.چ.ن خیلی از پسر دخترایی که ام پی تری پلیر میخرن فقط روشن خاموش کردنشو بلدن.
    3.من خیلی خوب شارژش کردم و خیلی معمولی ازش استفاده کردم.با تعریفایی که از باطریهای کرییتیو شنیده بودم فکر میکردم خیلی بهتر از اینا باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آها ... ظاهرا شما داشتید به پستی که saedy زده اشاره می کردید ... حق دارید ، می تونستند دوستانه تر مطرح کنن ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •