--------------------------------------------------------------------------------
ssk نماینده فن اواست خودم پیدا کردم ممنون از لطفت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
ssk نماینده فن اواست خودم پیدا کردم ممنون از لطفت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها راهت پس دادن اکانتشه. بيين پارس ان الاين شرکتيه که تو گذشته کارنامش پره از اين کلاه برداريها متاسفانه شکايت ازشون هم بجايي نميرسه. به نظر من يک آدم کلاه بدارو نبايد تهديدش کنيم شايد درست بايد بدون شک رابطمونو باهاش قطع کنيم. در ضمن بايد بگم منم پارس ان لاين داشتم وقتي زنگ زدن گفتن ميخوايم سرويس رو pppoe کنيم شک کردم زنگ بهشون با اينکه دوست داشتن مخي کنن از زير زبونشون کشيدم که براي چي ميخان اينکارو بکنن بعد زنگ زدم مدير عامل دزدشون (عبدا.. فاتح) البته هر وقت زنگ ميزدم داشت تو يه کشور عشق و حال ميکرد بي شرف گفت همينه که هست قرار داد کيلويي چنده ما ميخايم الان ترافيک بزاريم و ميزاريم هر کاري ميخايد بکنيد بکنيد. منم يه لحظه درنگ نکردم رفتم پس دادم سپنتا گرفتيم و شکر خدا راضيم. الان سرعتم که با 128 از 22 پايين تر نمياد قطعي ندارم و مهم تر از همه به گور پدر فاتح دزد هم ميخندم. حالا بهت توصيه ميکنم برو تو رشت اسم همه شرکتها رو در بيار و بررسي کن ببين کودم بهتره البته شتابزده عمل نکن. براي وصل مجدد سرويس حدودا دو هفته اينترنت نداري هر چي زودتر بجنبي سرويست زودتر وصل ميشه. گور پدر آدم کلاه بردار![]()
ختم کلام یک کلام.
به نظر من حرف آخر و درست رو آقای cyruspk زدن , من هم در گذشته از این آقا ی فاتح زیاد شنیده بودم اما باورم نمیشد , متاسفانه ما همیشه باید سرمون به سنگ بخوره تا بفهمیم اوضاع ازچه قراره.
راستی میدونین پارس آنلاین اولین شرکتی بوده که چهار پنج سال پیش ف ی ل ترینگ رو اعمال کرده ؟ قبل از این که حتی دستورالعمل دولت بیاد !
یادمه مدتی تهران بودم همه شرکتا باز بودن اینا فیل رو راه انداخته بودن.
با سپاس
Last edited by cadusir; 04-11-2007 at 19:15.
آره.من حتی اون موقع که کارت اینترنتشو میگرفتم همه سایتا ----- بودش.خیلیاش الکی بود.البته شنیدم سپنتا هم خیلی جاها روفیلتر کرده.خودم هم وقتی دایل آپ بودم و از کارتاش استفاده میکردم جاهای زیادی ----- بود ولی شاید کمتر از پارس آنلاین
خیلی نامردی اگه اینجا خارج بود این شرکتو محاکمه و دادگاهی میکردن ولی اینجا ایران است شما 50 که هیچی 500 که هیچی 5000 که هیچی همه کاربران رشت هم اعتراض کنن کار به جایی نمیبرند وقت تنها کاری که میتونید انجام بدید تحریم همین ...
خدا ازشون نگذره که بنابر صحبت : یکی دوستان ( یهو قطع کردن و محدودیت گذاشتن)
ببنید شما میتونید حتی به کلانتری هم مراجعه کنید میدونید چرا چون دارن دزدی میکنن مگه دزدی فقط کیف قاپی از دیوار مردم بالا رفته ؟؟
ما اسیا تک هستیم بودیم خواهیم بود
با سلام مطالبي را در مورد ماهي هامور ميخواهم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)