تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: ASUS A8N-E or AbIT AN8 : مادر بورد

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

تا اونجايي كه من ديدم از مادربردهاي Asus استفاده مي كنند براي تستهاي حرفه اي اين دليل بهتر بودن نيست كه زياد فروش كني توي ايران يا كشورهاي ضعيف بيشتر از سلرون استفاده مي شود توي ادارات از سلرون استفاده مي شود و اين دليل نمي شود كه سلرون بهتر از اينتل است اصلا همون اينتل بيشتر از سي پي يو هاي 3200 يا 3000 استفاده مي كنند اين دليل نيست كه 3400 سرعتش پايينه اينتل را بيشتر از AMD مي خرند و اين دليله برتري اينتل نيست بايد يك چيز تست كرد تا بفهميد ولي بينه اين 3تا مادربردي كه گفتم بايد يكي انتخاب شود من نمي گم ابيت بدرد نمي خوره مي گم ضعيفتر از اي سوز و ام اس اي است يك تستي كنيد فكر كنم بفهميد يك مادربرد ابيت با يك ام اس اي تقريبآ هم قيمت و هم چيپست ببينيد كدوم بهتره

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lord_theone جان فکر کنم کلا مادربوردهای Abit از MSI گرونتر باشند. یعنی دو مورد با مشخصات یکسان یا به قول خود شما چیپ یکسان فکر کنم Abit گرونتر باشه و نمی شه دو مادربورد هم قیمتشون رو با هم مقایسه کرد.
    من هم خودم کلا از بعضی از مادربوردهای MSI خیلی خوشم میاد ولی خودمونیم توی این مادربوردهای MSI اشکال هم زیاد پیش میاد. نمی شه این شرکت رو بهترین تولید کننده دونست. من که خودم چندین موردش رو کار کردم به این نتیجه رسیدم که یه سری از مادربوردهایی که می ده تو بازار صرفا میده تو بازار . یعنی یه چیزی میده که داده باشه ولی واقعا بد کار می کنند. نمونش MSI 915P-Combo که بسیار بی کیفیته. در عوض 915P-Platinum خیلی هم خوبه. به نظر من نباید اصرار داشته باشیم که یه شرکت رو خیلی ببریم بالا. به نظر من MSI فقط چند تا از مادربوردهاش خوب هستن و واقعا خوب هستن. البته این حرف رو در مورد سایر شرکت ها هم می زنم ولی خوب اشکال تو MSI زیاد دیدم که پیش بیاد.
    بعد هم فکر کنم بهتر باشه این بحث بهتر و بدتر رو مخصوصا در زمینه CPU بذاریم کنار چون واقعا به جایی نمی رسه. آقا هر کدوم مزیت های خودشون رو دارن و در کاربردهایی نسبت به دیگری برتری دارن .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

با نظرت در مورد MSI موافقم ولی مادربردهای Platinumesh واقعآ توپه و هرکی هم MSI می خواد بخره بهش می گم Platinume بخره هیچ مادربردی سرعته بوتش به پای MSI نمی رسه بهترین بایوس را دارد ولی مادربردهایی که چینی هستن بدرد نمی خورند از نظر دوام برای همین Platinumhash تایوانی است که بهتر کار می کند ولی هیچی اصلش نمی شه که امریکایی است اگر توی مادربرد ام اس ای را نگاه کنی ماله من که چینی است ولی مادربرده خوبی هست فقط 2 بار رفته گارانتی بعضی از چیزاشو برداشتن توی مادربورد مانند IDE پرسرعت که رنگه زرد دارد 2 تا هم هست ولی مادربردم ندارد توی عکس دارد
    مادربردهای دیگه
    گیگا یک مدلیش 876 چیپه از نظر برق مشکل داره باید تبدیل بهش بزنی دیگه مشکل از این تابلو تر
    845 پسورد روی Setup نمی گیره باید آپدیتش کنی
    اینهم از گیگا که بقوله خودش خیلی توپه

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط lord_theone
    ... ولی مادربرده خوبی هست فقط 2 بار رفته گارانتی بعضی از چیزاشو برداشتن توی مادربورد مانند IDE پرسرعت که رنگه زرد دارد 2 تا هم هست ولی مادربردم ندارد توی عکس دارد مادربردهای دیگه
    گیگا یک مدلیش 876 چیپه از نظر برق مشکل داره باید تبدیل بهش بزنی ...
    لورد عزيز فقط 2 بار چقدر کم!!!!!!!! گيگا که ما کار ميکنيم 10 سال شايد بيايد گارانتی! اونم 1 در 100!
    876 هم نه Intel 875P Chipset در ضمن کی گفته بورد گيگا يعنی Ga-8IK1100 and Ga-8I875P مشکل برق داره ما کار ميکنيم هيچ مشکلی نداره و تبديل هم نميخاد

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اقایون صاحب نظر لطف میکنید منو راهنمایی کنید :
    اول میخواستم بپرسم که مادر بورد رویال گیگا تو ایران هست؟؟؟؟ اگه هست پس چرا نمایندگی تو تهرانش نداره؟؟
    دوم اینکه میخواستم بپرسم از مادر بوردهای ام اس آی که الان تو بازار هست کدومش از همه بهتره ؟؟؟
    875 خوبه ؟؟؟
    این 875 یه قیمتی حدود 170 تومن داره و رویال گیگا حدود 240 تومن
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    راستی رم چی؟؟؟ ژل بهتره یا کینگستون اوریجینالش ....

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

نه دوست عزيز Ga-8I955X Royal الان ديگه نيست اين ها تعداد محدود امده بود ما خودمون 6 تا اورده بوديم فعلاً تموم شده موجود نيست تا اونجايی که من خبر دارم
    "دوم اینکه میخواستم بپرسم از مادر بوردهای ام اس آی که الان تو بازار هست کدومش از همه بهتره" يعنی چی کدوم بهتر هست برای چه سوکت ايی؟ در ضمن 875 که سوکت 478 هست و رويال 775 هست! اصلاً نميشه مقايسه کرد هر دو در سوکتی که پستيبانی ميکنن بهترين چيپست هستند

رم هم مفصل در انجمن در مورد اش بحث شده همين اخيرا جستجو کنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

آقا حمید مادربرد گیگا یک مدلش intel 875 chip فقط چیپشو می دونم مشکله برق داشت چون این مادربرد را سریع داد بیرون این مشکل را داشت بعدش درستش کرد و در تولیدات بعدی درستش کرد

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان. مي دونم اين مطلبي كه مي نويسم يه كم ديره. چند روز نبودم .

lord_theone نوشته :
    هیچی اصلش نمی شه که امریکایی است اگر توی مادربرد ام اس ای را نگاه کنی ماله من که چینی است ولی مادربرده خوبی هست فقط 2 بار رفته گارانتی بعضی از چیزاشو برداشتن توی مادربورد مانند IDE پرسرعت که رنگه زرد دارد 2 تا هم هست ولی مادربردم ندارد توی عکس دارد
    شاید اطلاعات من ناقص باشه ولی تا جایی که می دونم الان MSI فقط چینیش تو بازار هست. یعنی دو گارانتی فاره و بدرالکتریک که فقط چینی میارن. البته ممکنه کسایی که بازارین بتونن تایوانی یا ... رو گیر بیارن.
    به علاوه اینکه می گی فقط دو بار رفته گارانتی، چیز کمی نیست. یعنی خیلی هم زیاده. این ضعف بزرگ یه شرکته که محصولش دو بار بره گارانتی.من هم الان یه MSI نصب کرده بودم ظرف 6 ماه سوکت صداش خراب شده. به جاش 4 سال یه مادربورد 7N400 Pro2 گیگا دارم فوق العادست. یعنی از همه چیزش راضیم. گارانتی هم نرفته. به نظر من شرکت MSI کیفیت محصولاتش از لحاظ اشکالات و ... پایینه(حداقل اون نمونه هاییش که تو ایران میاد) ولی خوب در این مورد که چند مادربورد خوب هم به بازار ارایه داده شکی نیست ولی قابلیت اطمینان محصولاتش پایینه.

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

Rashidahwazian جان کاملا با شما موافقم چند نمونه از MSI هست که بی مشکل هست اونم فقط High-End هاش البته بگم اکثر محصولات MSI که در دنيا هم عرضه ميشه چينی هست

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

بابا منم يك شوخي كردما آخه مادربردي كه دوبار بره گارانتي ديگه بدرد مي خوره ام اس اي خيلي كيفيتش پايينه ولي چون چيني هست اينجوري بگير نگير داره همين مادربرد شايدهم باورتون نشه 3 ساله توي يك سي رايت كني از صبح تا شب داره جون مي كنه و مثله ماه داره كار مي كنه هيچيش نشده نبايدم بشه ام اس اي بايد يك فكر اساسي بكند ولي بازم مي گم فقط و فقط مدله Platinum را بخربد فقط كه بهترين مادربردهاست يك بار هم كه شده استفاده كنيد ببينيد چيه گيگا اگه جون داشت من مادربردمو 2 با نمي فرستادم نمايندگيش چون قبلش گيگا داشتم هم گرونتر از مادربردم بود هم دوئل بايوس بود هم جديتر بود 2 بار بخاطر اينكه بايوسه مادربردم مشكل داشت فرستادم گارانتي شما يك مادربرده توپ و گرون مي خريد از شركت گيگا و مي بينيد خيلي توپ كار مي كنه ولي شده با يك مادربرد Platinum ام اس اي مقايسش كني ببيني كدومشون توپ تره هر وقت تست كرديد بياييد بگيد ام اس اي بدرد نمي خوره بگيد گيگا بهتره توي pcworld توي تستاش مادربرد سرعت ام اس اي براي سي پي يوهاي اي ام دي اول بود كه با اس سوز يك جورايي درگيري داشت اي سوزم يك چيزايي سرتر داشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •