در مورد Uiq هم بگم كه همون سيمبين ولي پيشرفته تر. اگه ميخواد جايگزين بگيره بهتره W950 بگيره فكر كنم از لحاظ كارايي خيلي شبيه Psp باشه.
در مورد Uiq هم بگم كه همون سيمبين ولي پيشرفته تر. اگه ميخواد جايگزين بگيره بهتره W950 بگيره فكر كنم از لحاظ كارايي خيلي شبيه Psp باشه.
به خدا این که که دیگه سوال نمی خواد
تابلو که بازیهای s60v3 بهتره
در ضمن تنوع بازیهاش هم خیلی زایده
شما یه سرچ تو اینترنت بکن بازی آینده که می خواد براش بیاد رو ببین
اگه psp را نميخواد نگه داره يه گوشي سيمبين بگيره كه هم بازي هاي java را باز كنه هم ماله سيمبين.اما ميگم هيچ كدوم psp نميشه.
اي بابا از قول ما به دوست بگو بازي هاي موبايل همشون ساده و بدرد نمي خوره (به كسي بر نخوره )
هيچكدوم از موبايل ها هم نمي تونند اون نيازي رو كه دوست شما دارن رو برطرف كنند.
راستي از قول من به دوستت بگو دانشگاه يا جاي درس خوندن يا جاي عشق و حال (شيطنت)![]()
سلام به همگی و ممنون از جواب و بحث.
این که هیچ وقت موبایل به psp نمیرسه و psp به کنسول بازی نمیرسه امری طبیعی هست و کسی هم نمیتونه بگه نه.
اما مهم علاقه ی طرف هست.این رفیق خوره ی من هم از ps1 بگیر تا x360 همرو داره اما با psp خیلی حال میکنه!!!
به خودشم گفتم موبایل نمیتونه مثل اون باشه ولی خب میخواد سر کلاس بازی کنه(دانشگاه رو ببین!) و تابلو نشه.
پس با این حساب یه گوشی سیمباین بگیره بهتره چون جاوا رو هم اجرا میکنه.
گوشی uiq هم بازی جاوا و هم بازی s3 رو اجرا میکنه؟؟؟؟
ممنون
شما به دوستتون بگو مطمعن باشه تو دانشگاها ايران اگه دونباله خودش يه ps3 و يه تلويزيون full hd هم ببره بازي كنه هيچ كس چيزي نميفهمه.
گوشي هاي داراي uiq3 هم بازي هاي جاوا را باز ميكنه.اما بازي هاي s60v3 را نه.اما بازي هايي كه برا s60v3 مياد بيشترشون نسخه uiq3 را هم دارند.
کلاس های دانشگاه علم وصنعت نیست که سر داشته باشه ته نداشته باشه!!!!!شما به دوستتون بگو مطمعن باشه تو دانشگاها ايران اگه دونباله خودش يه ps3 و يه تلويزيون full hd هم ببره بازي كنه هيچ كس چيزي نميفهمه
پس با این حساب بزنه تو خط uiq خوبه؟؟؟
کی میگه سیمبین همه جاواها رو اجرا میکنه؟من حدود 300 تا بازی دارم!اینارو به هرکی که نوکیا داشته دادم(یا حتی p990) اما از 300 تا فقط 40 تاشو اونا تونستن اجرا کنن!بعضی از جاواها مخصوص سونی اریکسون و سیستم جاواش هستن
بهش بگو بره درسشو بخونه.من یک ترم این کار رو کردم آخرش مشروط شدم.![]()
شما یه بازیه جاوا اسم ببر که روی 6630 اجرا نشه
من اسممو عوض میکنم
(حالا نه با این شدت)
اما...
گوشیهای سیمبین تمام بازیهای جاوا رو اجرا میکنن
اما .... بازیهای جاوا هم نسخه های متفاوت دارن
قرار نیست که یا بازیه جاوا رو همه گوشیها اجرا کنن که
اما مثلا برای گوشیه N70 هر بازیه جاوایی رو میشه پیدا کرد![]()
دوستان سلام
به نظر من یا s3 بگیره یا uiq3 به چند دلیل:
1-بازیهای جاوا رو هم اجرا میکنن
2-بازیهای خودشون هم که با کیفیته(مخصوصا 3d ها) مثل asphalt2 و brother in arms
3-میشه شبیه ساز psp رو روشون ریخت (البته برا uiq ها بهتره) و از بازیهای اونا هم استفاده کرد(تاپیکی در این زمینه موجوده) مثلا یه ورژن از مکس پین بود که 12 مگ حجم داشت و خیلی با کیفیت بود و بیشتر کارهای مکس پین رو هم داشت
نظر خود من هم اینه که uiq3 بگیره که معمولا صفحه نمایش بزرگتری هم دارن و این برا بازی خورها مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)