تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: لطفا ببینید و نظر بدید .....

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

TT-Graphic خیلی ممنون که وایر فریم گذاشتی

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

آقا خستا نباشی عالی شده

داره خودمونی میشه TT-Graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران - شهرک اکباتان

پيش فرض

بالاخره یه نفر اومد که Rpc کار کرده .... آقا من توی نصب Rpc موندم ... میشه کمک کنید و بگید چطور در مکس استفاده می کنید ...
    تا جایی که یادم میاد نکته خواصی موقعه نصب نداشت . جز اینکه بعد از نصب تمام RPC هارو باید تو یه آدرسی که به مکس معرفی شده کپی شه . من ریختم تو فولدر maps .
    میشه هم بریزید هر جای دیگه ای میخاید و فضا زیاد دارید بعدم به مکس آدرسشو بدید...

برای این کار به این آدرس میرید :
    Customize>Configure User Path

تو اینجا تمام آدرسایی که مکس برای متریالها و پلاگینهاش سراغشون میره ثبت میشه و میشه اضافه کرد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kuala Lumpur

پيش فرض

دمت گرم خیلی طبیعی کار کردی واقعا قشنگن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در اعماق مخ

پيش فرض

کارت جالبه ... واقعآ محشره ... چه قدر ط.ل کشید تا ساختیش (لطفآ زمان مادلینگ و رندرینگش رو هم بنویس)

یه چیز دیگه ...

مطمئنی که وایرفریمه مال کار بالاییه؟؟؟ ماشیناش کو , ادماش کو ؟؟؟ فکر کنم وایر فریمو اشتباه گزاشتی!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در اعماق مخ

پيش فرض

کاش میتونستیم پست خودمونو پاک کنیم ( تکرار )!
    Last edited by SomeThink; 20-10-2007 at 07:36.

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نسبتا خوب شده... آفرین

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران - شهرک اکباتان

پيش فرض

[QUOTE]کارت جالبه ... واقعآ محشره ... چه قدر ط.ل کشید تا ساختیش (لطفآ زمان مادلینگ و رندرینگش رو هم بنویس)

یه چیز دیگه ...

مطمئنی که وایرفریمه مال کار بالاییه؟؟؟ ماشیناش کو , ادماش کو ؟؟؟ فکر کنم وایر فریمو اشتباه گزاشتی![/
    QUOTE]

در مورد سوال دومت باید بگم که wireframe ماله خودشه . من چون از طریق نتورک رندر میگیرم یه سری چیزا رو اصلا رو پی سی خودم نگه نمیدارم .در اصل کامپیوتر سرسو یکی دیگس . اون چیزایی که تو وایرفریم نیستن RPC هاست که رو سرور نسبشون کردم و رو پی سی من نیست ، واسه اینه !!!
    البته ناگفته نماند که تو تصویر دومی هم پسرای جلوی تصویر و هم اون دخترای وسط RPC نیستن و تو خود فوتوشاپ اضافه شدن !!

در مورد طراحیش :

تا 50% این کارا تو google sktchup طراحی شده بود و رفیقم زحمتشو کشیده .این کار یه سفارش تعریف شده بود و من بیشتر به عنوان مکمل این کار انتخاب شده بودم چون من به شدت روی دیتیل ها حساسم !!!
    این کاری که گذاشتم یکی از 2تا کار و یکی از 3 4 ویوییه که در نهایت کار کردیم . حدود 1هفته طول کشید (البته با زمانی که صرف ok شدن ویوها و متریالها صرف شدو کار کردن روی دیتیل ها ) که هر کدوم از کارا یه سری بخیه کاری هک داشته که با Region رندر شده !!!

کار سومیه حدود 1هفته (نه بطور پیوسته ) روش با مکس و اکثرا editable poly کار کردم و تا جایی که تونستم رو دیتیلاش کار کردم .

رندرینگ :

این کارا Vray هستن و باQuasi Monte Carlo رندر شدن اولی با رزولوشن 1800x716 و دومیه 1600x960 و اولیه حدود 6ودومیه 8 9 ساعت با دوتا پی سی طول کشیده .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران - شهرک اکباتان

پيش فرض

کاش میتونستیم پست خودمونو پاک کنیم ( تکرار )!

نه بابا نگران نباش . انتقادت بجا بود و انتظارشو داشتم !! معلومه که با دقت نگا کردی!!!

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

تا جایی که یادم میاد نکته خواصی موقعه نصب نداشت . جز اینکه بعد از نصب تمام RPC هارو باید تو یه آدرسی که به مکس معرفی شده کپی شه . من ریختم تو فولدر maps .
    میشه هم بریزید هر جای دیگه ای میخاید و فضا زیاد دارید بعدم به مکس آدرسشو بدید...

برای این کار به این آدرس میرید :
    Customize>Configure User Path

تو اینجا تمام آدرسایی که مکس برای متریالها و پلاگینهاش سراغشون میره ثبت میشه و میشه اضافه کرد .
    از پاسختون ممنونم ...

تقریبا یه سالی دارم دنبالش می گردم ....
    یه نفر رو پیدا کرده بودم که بلد بود ... اما بهم گفت برو توی فلان سایت عضو بشو تا بهت بگم !
    منم رفتم توی اون سایت عضو شدم اما بعد از اون دیگه جواب میلم رو نمی داد .... و آخرش ما در کفش موندیم تا امروز ...
    حالا برم تست کنم ببینم می تونم انجام بدم یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •