سلام آقا یکی هست به ما جواب بده؟
چه جوری میشه توی ti متن فارسی ریخت؟
برنامه های عمران از کجا براش گیر بیارم؟
سلام آقا یکی هست به ما جواب بده؟
چه جوری میشه توی ti متن فارسی ریخت؟
برنامه های عمران از کجا براش گیر بیارم؟
شما ساكت آمريكا هستي كه ميگي همشون چيني هستن.
هم چيني داره هم آمريكايي. در ضمن در حال حاضر خيلي از كالاها در خود امريكا به دست كارگر آمريكايي ساخته نميشه . بلكه با تكنولوژي و استاندارد آمريكا و با مديريت آمريكايي در كشورهاي آسيايي و.. ساخته ميشه
مرگ بر آمريكا
حالا چرا مي زني...شما ساكت آمريكا هستي كه ميگي همشون چيني هستن.
هم چيني داره هم آمريكايي. در ضمن در حال حاضر خيلي از كالاها در خود امريكا به دست كارگر آمريكايي ساخته نميشه . بلكه با تكنولوژي و استاندارد آمريكا و با مديريت آمريكايي در كشورهاي آسيايي و.. ساخته ميشه
مرگ بر آمريكا
عرض شود كه خواهر بنده ساكن امريكاست. ماشين حساب Texas رو هم كه در اينجا ساخت چينش موجود بود بنده به خيال اينكه اونجا لابد امريكاييش هست گفتم خواهرم برام بياره ولي وقتي آورد ديدم اونم چيني هست...
مرگ بر چين
اجناس چيني كه در آمريكا استفاده ميشود با اون اجناسي كه اينجا دست ما ميرسه زمين تا آسمون متفاوته.
كدوم مدل تگزاس رو برات اوردن. مدل هاي بلا و مهندسي حرفه ايش تا اونجا كه من ميدونم چين نميتونه بزنه
ممكنه بعضي قطعاتش چيني باشه يا مونتاژ چين باشه.
بازم ميگم مرگ بر آمريكا. اين تكنولوژي رو بايستي به ما ميداد . نه كشورهاي جنوب شرق آسيا
چین و آمریکا نداره. مهم اینه که کاری رو که ازش میخوایم درست انجام بده.
TI-89 Titanium البته تا حالا كه اشكالي پيدا نكرده خدارو شكر...كدوم مدل تگزاس رو برات اوردن. مدل هاي بلا و مهندسي حرفه ايش تا اونجا كه من ميدونم چين نميتونه بزنه
من يه Casio 4500 كه معرف حضور همه هست از نوع چيني گرفتم 24 تومن (11 سال پيش البته) همون موقع ژاپنيش بود 120 اگه اشتباه نكنم. اين 4500 يه بلايي سر من آورد كه هيچوقت يادم نميره فقط بگم صفحه اش 4-5 بار سوخت و هر دفعه 3-4 تومن خرج تعميرش شد. كاري كه از چين بخوان مسلما انجام ميده ولي درست يا نادرست بودنش تضميني نداره و يا اينكه جنس خوبش به بازار ايران مياد يا بدش...چین و آمریکا نداره. مهم اینه که کاری رو که ازش میخوایم درست انجام بده.
من هم همون موقع ها یکی از این 4500 چینی ها گرفتم تا الان داره مثل ساعت (البته ساعت سوییسی نه چینی) کار میکنه. :dمن يه Casio 4500 كه معرف حضور همه هست از نوع چيني گرفتم 24 تومن (11 سال پيش البته) همون موقع ژاپنيش بود 120 اگه اشتباه نكنم. اين 4500 يه بلايي سر من آورد كه هيچوقت يادم نميره فقط بگم صفحه اش 4-5 بار سوخت و هر دفعه 3-4 تومن خرج تعميرش شد. كاري كه از چين بخوان مسلما انجام ميده ولي درست يا نادرست بودنش تضميني نداره و يا اينكه جنس خوبش به بازار ايران مياد يا بدش...
چقدر خوش شانس بودم پس !
شرمنده من يه پست بيهوده مي دم اينجا !
سر اين ( مرگ بر آمريكا ) و ( مرگ بر چين ) يه ده دقيقه اي مي خنديدم ..!
نكنيد از اين كارا .. !!
نه آقا شوخي بود..! خدا پدر و مادر چين رو بيامرزه كه انقدر صنعت الكترونيك رو رونق داده. ولي مثل اينكه جنس هاي بدش فقط نصيب من ميشه...
آخه تعميركاره مي گفت اين اشكال عمده ماشين حسابهاي چيني هست. يه شارپ هم دارم اونم همينطوره اصلا ديگه چيزي تو صفحه اش ديده نميشه! فكر كنم واقعا خوش شانس بودي.من هم همون موقع ها یکی از این 4500 چینی ها گرفتم تا الان داره مثل ساعت (البته ساعت سوییسی نه چینی) کار میکنه. :d
چقدر خوش شانس بودم پس !
اين قضيه مرگ رو من گفتم كه بعدا نگن فلاني از آمريكا تعريف ميكنه و.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)