دقت کردین پشت یه عده از N95 های زرد، پشتشون با سیاه نوشته نوکیا و بعضی دیگه با سفید؟!
دقت کردین پشت یه عده از N95 های زرد، پشتشون با سیاه نوشته نوکیا و بعضی دیگه با سفید؟!
دقیقا!!!خودمم نفهمیدم چرا...ولی فکر نکنم توو کیفتش تاثیری داشته باشه!
خدا کنه فرقی نکنه... یکی تحقیق کنه بگه لطفا... خوب مهمه دیگه!
دوست عزیز نمی خوام به شک و تردید بندازمت ولی منو فارسی نگیر حتی اگر 50 تومن ارزونتر باشه ...حتما یه ان95 بگیر که صفحه کلیدش زبان فارسی روش نباشه و منو فارسی هم نباشه همون اورجینال بگیر بهتره..من شنیدم که منو فارسی ها با Gpsمشکل دارند و سخت وصل میشن....حالا دیگه نظر خودته...ضمنا در مورد شارژ هم دوستان کم لطفی می کنن و هیچ مشکلی نداره ...هر گوشی باشه بعد از یک روز کاری باید شارژ بشه و ان 95 هم اینقدر که می گن مشکلی نداره
در مورد نیا و نقشه ایران هم من چیزایی شنیدم اگه خبر جدیدی به دست اوردی حتما بیا تو کلوپ ان95 بنویس من شدیدا دنبال این موضوع هستم
من هم موافقم ....من یه n95 فارسی دارشتم که دادم به خواهرم ولی به شدت طول میکشید تا GPS دستگاه وصل بشه....در ضمن مشکل باطری این گوشی یه چیز طبیعیه و امیدوارم با آمدن باطری n95 8gig و استفاده اون بر روی گوشی n95 معمولی مشکل مکی حل بشه!
در مورد تفاوت قیمت این گوشی در بازار بی تعارف گارانتی در این گوشی معنای خاصی نداره و مشکل این گوشی در 95% اوقات با آپدیت نرم افزار حل شده و اینکه هزینه های خاصی رو هم برای نصب نرم افزار میگیرن کلآ بی خیال بشین و پولتونو دور نریزین ... چون تمام این برنامه ها به صورت مجانی وجود داره و خرجش 2 ساعت اینترنت می باشد.
دوستان به نظر من کارانتی یه چیز بی خوده . هروقت احتیاج به اون پیدا کردی اینو میفهمی چون گارانتی تو ایران فقط برای پر کردن جیب شرکت ومغازه داره هر وقت هم مشگلی داشته باشه یه دلیل میآرن از تون پول میگیرن مثلا یکی ازدلیل هایی که دیگه شرکت کم آورده بود چی بگه شما آهنگ ریختی تو گوشیتون برای همین صفحه نمایشتون تار شده شاید آهنگه خراب بوده!!!!هزینه تعمیرش اینقدر میشه....
ماشاا... حقوق مصرف کننده هم اوقدر رعایت میشه تو ایران... فقط شعار می دن .
یه لحظه ترمز بی زحمت!!!شما گفتی N95 های فارسی با GPS مشکل دارن...(یا حالا سخت وصل می شن)کار ندارم
ولی اصل سوالم اینه که مگه این GPS صاحاب مرده تو ایران هم کار می کنه؟؟؟تا اونجایی که من می دونم GPS ان 95 توو ایران کاربردی نداره...لااقل این یه چیز رو خودم امتحان کردم و دیدم(البته با سیم کارت دولتی)!
شاید اونی که شما می گی وصل میشه با سیم کارت ایرانسل باشه دیگه نه؟تازه اگه هم این طور باشه عملا راههای ایران رو نشون نمی ده!یعنی من اینجوری فک می کنم...
اما در مورد فارسی بودنش...برای من نه فارسی نه انگلیسیش هیچ فرقی نداره چون در هر صورت می تونم راحت باهاش کار کنم(دوستان این حرف منو به منزله ی پز دادن و افه گذاشتن نذارن).
فقط چون به نظرم فارسی بودنش یه امتیاز محسوب می شد خواستم فارسی بگیرم که دیگه اونم با این صحبت ها که شما و دوست دیگمون گفتن کلا بی خیالش شدم... .
این هم از ارایض بنده...فقط جواب من رو درباره ی GPS بدید.چون اگه خدا بخواد دارم همین 5 آبان می گیرمش پس سریعا درباره ی این موضوع راهنمایی بدید.
ممنون همگی.
خدمتت عرض کنم که GPS هیچ ربطی به سیم کارت نداره و سخت افراریه و دستگاه GPS جداگونه هم که اصلا ربطی به موبایل نداره وجود داره.
در ضمن در پست هات هم از ترمز و کلاچ استفاده نکن اینجا تاپیک ماشین نیست و در ضمن جانب ادب و احترام رو در نظر داشته باش این دوستان برای کمک به شما اومدند مگه نه؟
در مورد سخت وصل شدن به GPS هم فکر می کنم این مشکل همه N95 هاست و گفته شده که توی مدل 8GB این مشکل رو هم برطرف کردند. مال من هم سخت به GPS وصل میشه و منوی فارسی هم نداره.
خیلی ممنون که شما هم یه چیزی گفتید...ما اینجا با دوستان رفیق هستیم و ترمز و ماشین و ... هیچ ربطی به بی ادبی و خدای نکرده بی احترامی به هیچ کسی نیست.فقط یه جور گفتاره!!!ما با کسی دعوا نداریم که شما این جوری به ما می توپی دوست عزیز.این حرف شما فقط یه برداشت کاملا شخصی از این پست هست و گمون نکنم دیگران یه همچین برداشتی داشته باشن.به هر حال بازم می گم من منظورم بی ادبی و بی احترامی به کسی نیست...ضمنا از نظر فنی تون هم در مورد پست های ماشینی کمال تشکر رو دارم...خب دیگه به نظرم تاپیک داره منحرف می شه.برگردیم سر موضوع اصلیه خودمون.
دوستان اگه بازم کسی هست که در مورد ان 95 چیز قابل توجهی به خصوص در مورد GPS ش می دونه لطفا بگه.
ضمنا آقا پدرام ممنون در مورد راهنمایی شما.من تا حالا فکر می کردم GPS به سیم کارت ربط داره(البته این حرفی بود که یه مغازه دار بهم گفته بود)من هم به استناد همون فک کردم GPS مربوط به سیم کارته...
این تا اینجا.من بازم از همگی عذر خواهی می کنم اگه کسی رو ناراحت کردم...
فعلا!
Last edited by Titan Boy; 21-10-2007 at 23:22.
راستی یه سوال دیگه هم داشتم.شما که اینقدر می گین Gps Gps مگه توو ایران هم کار می کنه که حالا بخواد سخت وصل بشه؟اصلا مگه نقشه ی ایران رو هم داره؟لطفا زودتر بگید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)