من تا حالا یه بار هم عصر ارتباطات رو نخوندم. واقعا مطالبش در این سطح هستن ؟ بیشتر شبیه مجلات زرده تا یه مجله علمی...
من تا حالا یه بار هم عصر ارتباطات رو نخوندم. واقعا مطالبش در این سطح هستن ؟ بیشتر شبیه مجلات زرده تا یه مجله علمی...
اصلآ قیمت بیشتر قطعات و گوشی ها هم روند بازار نیستن!
نه بابا اون ها هم copy past کردنمن تا حالا یه بار هم عصر ارتباطات رو نخوندم. واقعا مطالبش در این سطح هستن ؟ بیشتر شبیه مجلات زرده تا یه مجله علمی...
ولی عصر ارتباطات کمتر سوتی داده تا این آقا
ایشون به احتمال زیاد یا از یه فروم یا سایت دیگه این مطلبو copy کردن...چون مطالب یه خورده تغییر کرده
جون ما عکس اولیه که هیچی عکس دومیه رو نیگاه کنین تو گوشی ای که تحت سیمبیانه اومدن microsoft word ...
ایشون مثه اینکه خودشون نفهمیدن چی گفتندر مورد چینی بودنش خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اولا اون عکس مربوط به یک سایت ریویو چینی هست نه شرکت تولید کننده . دوما در مورد ساخت چین بودنش هم باید عرض کنم که اول شرکت نوکیا باید این گوش رو به بازار بده بعد چینی ها برن تقلبی شو بزنن نه اینکه اول چینی ها N99 به بازار بدن بعد شرکت نوکیا بره از رو اون اصلشو بزنه !!
سوما من که گفتم میگن قسمتی از امکانات این گوشی لو رفته
میخان من از پروژه بعدی نوکیا پرده برداری کنم ؟
بعله
نوکیا n150 که در ساله 2009 به بازار خواهد آمد و مطمعنا دارایه حافظه ای بیش از n95 و دارای کیفیت صدایه بهتر gpsه قویتر........دوربینه بهتر......و.... خواهد بود به همین راحتی
بابا
یکی نیست به شما بگه که اینو که همه میدونن اگه نوکیا n99 بیاد دارایه مشخصات بهتری نسبت به n95 یا گوشیهایه ماقبلش داره...
این سایتایه چینی جز زدن حرفه مفت کاره دیگه ای بلد نیستن...
اصلا بحث کردن در مورد یه همچین چیزایی وقت تلف کردنه
دوستان عزیز این مطلبو یکی از دوستانم از دبی برام ایمیل کرد و گفت این مطلبو در یکی از مجله های دبی به نامه "علم نو" که به زبان فارسی منتشر میشه خونده. و مجله در آخر مطلب قول داده تا برای آگاهی از صحت خبر در شمارهای آینده با مدیر فروش و پخش در خاورمیانه که دفترش در دبی واقع شده مصاحبه ای داشته باشه و من هم از دوستم خواستم اگر خبری شد مطلبو ایمیل کنه .
و خطاب به اون دوست عزیز که گفته بود --- چی هست و عدم وجودش نمیتونه یک ضعف باشه باید عرض کنم که Digital Video Broadcasting و یا همان --- این سیستم تقریبا مانند یک گیرنده عمل میکند به این طریق که سیگنالهای تلویزیونی که از طریق ماهواره در فضا پخش است را دریافت کرده و تصاویر شفافی را در اختیار شما قرار میدهد البته بستگی به نوع و جهت ماهواره و نوع منطقه شما دارد. (مانند N92)
حالا به نظر شما عدم وجود چنین سیستمی برای احتمالا چنین موبایلی ضعف به حساب نمی آید ؟
در مورد فرمت 3D(FPS هم باید عرض کنم که من هم اطلاعات کاملی در مورد این فرمت ندارم فقط میدونم که یک فرمت تصویری است.
در مور شبیه بودنش با N800 هم باید بگم که من که گفتم تمامه عکسها یک فرضیه بیش نیست شما نباید این عکس ها رو با N800 مقایسه کنی و دنباله شباهتش بگردی.
در ضمن Carl Zeiss یک شرکت آلمانی است نه سوئیسی.
و در مورد Wlan,Wi-Fi که گفتید جفتش یکیه اینطور نسیت . حالا بذار یه تعریفی از جفتش بکنم :
Wlan : شبکه محلی بدون سیم که از شبکه های رایج ارتباط بی سیم مانند 3G سرعت بیشتری دارد.
Wi-Fi : نوعی تکنولوژی بی سیم که بر اساس Wlan عمل می کند و اتصال پرسرعتی را بین گوشی ها ایجاد می کند.
جناب آقای M.etalic.A شما خودتون استاد سوتی دادنی نمیخواد وقتی اطلاعات کاملی نداری از دیگران سوتی بگیری این کار رو به کسانی که اطلاعات کاملی دارن و تعدادشون هم در فروم کم نیست واگذار کن
با عرص معذرت
Last edited by Persian_Gun's; 06-10-2007 at 12:22.
من دارم میگم این مطلب متعلق به مجله عصر ارتباتاته که دو ماه پیش زده شما میگی علم نودوستان عزیز این مطلبو یکی از دوستانم از دبی برام ایمیل کرد و گفت این مطلبو در یکی از مجله های دبی به نامه "علم نو" که به زبان فارسی منتشر میشه خونده. و مجله در آخر مطلب قول داده تا برای آگاهی از صحت خبر در شمارهای آینده با مدیر فروش و پخش در خاورمیانه که دفترش در دبی واقع شده مصاحبه ای داشته باشه و من هم از دوستم خواستم اگر خبری شد مطلبو ایمیل کنه .
و خطاب به اون دوست عزیز که گفته بود --- چی هست و عدم وجودش نمیتونه یک ضعف باشه باید عرض کنم که Digital Video Broadcasting و یا همان --- این سیستم تقریبا مانند یک گیرنده عمل میکند به این طریق که سیگنالهای تلویزیونی که از طریق ماهواره در فضا پخش است را دریافت کرده و تصاویر شفافی را در اختیار شما قرار میدهد البته بستگی به نوع و جهت ماهواره و نوع منطقه شما دارد. (مانند N92)
حالا به نظر شما عدم وجود چنین سیستمی برای احتمالا چنین موبایلی ضعف به حساب نمی آید ؟
در مورد فرمت 3D(FPS هم باید عرض کنم که من هم اطلاعات کاملی در مورد این فرمت ندارم فقط میدونم که یک فرمت تصویری است.
در مور شبیه بودنش با N800 هم باید بگم که من که گفتم تمامه عکسها یک فرضیه بیش نیست شما نباید این عکس ها رو با N800 مقایسه کنی و دنباله شباهتش بگردی.
در ضمن Carl Zeiss یک شرکت آلمانی است نه سوئیسی.
و در مورد Wlan,Wi-Fi حق با شماست.
در ضمن من اون مطلبو که شما میگی از یکی دیگه نقل قول کردم
Last edited by 3DCLUB; 06-10-2007 at 11:51.
باشه حق با شماست
شاید من توهم زدم
یا شاید شما یک روحید در دو بدن
یا شاید شما الییاسید و الان بدون کامپیوتر دارید تو فروم میچرخید![]()
واقعا محشره
حرف نداره
خبر از قیمتش نیست؟
نه عزیزم هنوز معلوم نیست که خبر اصلا صحت داشته باشه یا نه ولی همه چیز 3 - 4 ماه آینده معلوم میشه![]()
بابا یه پست زده بودم در مورد N97 که اونقدر منو سین جیم کردن و پست خصوصی دادن که داشتم قات می زدم...
W1 جریانشو می دونین؟ تو فروم N95 بود (فکر کنم اون وسطا) یکی همین جوری اومده بود گفته بود که 120 گیگ هارد داره و 20 مگا پیکسل دوربین داره و ... اونقدر به ساده لوحی اون خندیده بودم... بچه های اصلی فروم n95 درک می کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)