من فكر كنم ايشان داره مي گه نرم افزار معروف NC2.3 تمام فايلهاي مخفي داخل يك CD رانشان مي دهد در حاليكه نرم افزار Super Hidden هم آن فايلها را نشان نمي دهد.
ترجمه
سوبر هيدين كول خورد طوةسطى ما
سوپر هيدين گول خورد توي سي دي ما
من فكر كنم ايشان داره مي گه نرم افزار معروف NC2.3 تمام فايلهاي مخفي داخل يك CD رانشان مي دهد در حاليكه نرم افزار Super Hidden هم آن فايلها را نشان نمي دهد.
ترجمه
سوبر هيدين كول خورد طوةسطى ما
سوپر هيدين گول خورد توي سي دي ما
افرين دوستم ترجمت دروستة طوةسطى ما نا دروستة ازكروه ما اين بزيرهست Super Hidden هم نيشون ميد
من فكر كنم يه بار ديگه اين تاپيك رو از اول تا آخر بخونم فارسي صحبت كردن يادم بره!!!!!!!!!!!!!!!!
اخر ازيزم شما كردى بلدى البتة نا من كردم عراقى هستم انقد كة فارسى بلدم خوب نيست البةتة 88%ميتوانم بيش سحبت كنام ولى در نويشتنش ان مشكيل دارم شماميكن !!
سلام
ان شا الله که یادت نمی رهاین دوستمون که گفتند عراقی هستند و در
تایپ کردن مشکل دارند
ترجمه :
آخر عزیزم شما کردی بلدی ؟؟ البته نه ، من کرد عراقی هستم ،انقدرم که فارسی بلدم
خوب نیست ؟!! البته 88% میتونم صحبت کنم ولی در نوشتن آن مشکل دارم (شماميكن : منظورتون
چیه؟؟ من نفهمیدم ؟؟ عجب مترجم توپی هستم و خودمم نمی دونستم)
بای
سلام
اي واي من كردي بلد بودم ولي نفهميدم كه كردي نوشته ... !!!!
چون دارم يه دانشگاه توي شهر كرد زبان... درس مي خونم ... غرب كشور
chra baman shokhi mikoni peyman>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
سلامchra baman shokhi mikoni peyman>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
شوخي نكردم ...!!1
من دانشگاه كرمانشاه درس مي خونم و چندتا رفيق داخل خوابگاه دارم كه اهل مهاباد هستند... الان هم تقريباً مي تونم كردي بخصوص با لهجه ي مهابادي رو بفهمم و يكم هم صحبت كنم ...
همين ...
Last edited by peyman khatar; 04-10-2007 at 21:44. دليل: اشتباه تايپي
آقا ما خيلي مسرور و مبرهن هستيم كه شما در انجمن ما فعاليت ميكنيد. انشا الله كه ادامه داشته باشه.
ولي من در كل نگرفتم چي شد. ميگين برنامه norton commender پوشه هاي به اصطلاح super hidden رو راحت نشون ميده!!!!!!!!!!!!!
يه چيزه ديگه خداييش اين ازيزم رو خيلي باحال نوشتي![]()
دوستم اون كة من ميكم در بوت كار ميكنات انشا اللة نرم هفزار با همراى اموزشى براتو ميرم اكر فرستم باشة من منو از لطف همتون دوستانى ايرانى همتون دوست دارم بخدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)