دوست عزیز اولا همه برای باز کردن سایتهای ........ استفاده نمیکنند.سرویس و یپی ان بیشتر برای تجارت استفاده میشه. یک درگاه امن تو تایپک بگردی درباره وی پی ان توضیح داده. حتما مطالعه کن
دوست عزیز اولا همه برای باز کردن سایتهای ........ استفاده نمیکنند.سرویس و یپی ان بیشتر برای تجارت استفاده میشه. یک درگاه امن تو تایپک بگردی درباره وی پی ان توضیح داده. حتما مطالعه کن
شما میفرمایید ما از کجا وی پی ان بگیریم؟ من خیلی بهش نیاز دارم...الان من ممکنه چه مشگلی واسمپیش بیاد البته هنوز نگرفتم 24 ساعته تریال دارم.
ادرس تاپیک؟
یکم به خودت زحمت میدادی جستجو میکردی. بهتر راهنمای سایت رو هم بخونی تا با مشکل روبرو نشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سایتهای معتبر.که بچه ها استفاده میکنند و گرفتند.مشکلات بالا برات گفتم. یکبار دیگه مطالعه کن
من مشکلی که پیدا کردم این هست که میرم یه ------ ست میکنم برای عبور از ***** ok هم میکنم.دوباره که صفحه تنظیم ------ رو باز میکنم مینینم غیر فعال شده.قبلا این مشکل رو نداشتم .نمیدونم به خاطر نصب کردن این برنامه speedvpn هست یا..........ازدوستان کسی راهی به جز تغییر ویندوز سراغ نداره؟
بله دوست عزیز به خاطر همین برنامه هست. چون قسمت که ------ وارد میکنی رو تحت اختیار خودش میگیره و نمیزاره هیچ برنامه دیگری این پروت رو بگیره.
فقط تعویض ویندوز
این شبکه با ارائه خدمات بسیار ارزنده خدمتگذار شما است. شما می توانید با ثبت سفارش خود
در کمتر از 48 ساعت سفارش خود را دریافت کنید . برای کسب اطلاعات بیشتر به سایتwww.vpnir.netرجوع کنید .
Last edited by vpnir; 02-10-2007 at 19:25.
تبلیغات ممنوع. شما با چند تا آیدی میای اینجا تبلغ میکنی. پس این مدیرها کجان
دوست عزیز نیازی به تعویض ویندوز نبود.با یه برنامه ای مثل trojan remover راحت میشه مشکل رو حل کرد.من خودم این کاررو کردم الآن همه چیز درست شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)