تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: عدم باز شدن گزینه Properties در My Computer

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز . شما از چه نسخه ای از ویندوز استفاده می کنید ؟ بهتره از ویندوز xp سرویس پک 2 استفاده کنید .با انتی ویروس کسپر اسکای ( حتماً ) یکبار سیستم را کاملا ویروس یابی کنید . بعد از اینکار سیستم ریستور را برای کلیه درایو ها به غیر درایو ویندوز غیر فعال کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

سلام دوست عزیز . شما از چه نسخه ای از ویندوز استفاده می کنید ؟ بهتره از ویندوز xp سرویس پک 2 استفاده کنید .با انتی ویروس کسپر اسکای ( حتماً ) یکبار سیستم را کاملا ویروس یابی کنید . بعد از اینکار سیستم ریستور را برای کلیه درایو ها به غیر درایو ویندوز غیر فعال کنید.

مهدی جان ویندوزس که من استفاده میکنم از همین سایت گرفتم(indego-service pack 2) پس فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه.در ضمن آنتی ویروس کسپر اسکای هم ریختم،ولی آنتی ویروش باز نمیشه.بدجوری گیر افتادم.

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عزیز من شما گفتی ویندوز عوض کردی و مشکل حل شده و بعدا دوباره دچار این مشکل شدی

ایا بعد از تعویض ویندوز نرم افزار خاصی نصب کردی
    ایا راهی رو که گفتم امتحان کردی

من میگم ویندوز رو عوض کن بعد قبل از هر کاری برو my computer \menu tools \ folder option \ view
    در اینجا گزینه show hidden files رو تیک بزن و تیکه گزینه hidde protected opration system files رو هم وردار و yes و apply و ok بزن بیا بیرو ن

حالا یکی یکی روی درایوها راست کلیک کن open بزن برو داخل و فایلهای با پسوند inf و exe را delete کن
    برا همه درایوها این کار رو باید انجام بدی تا مشکلت حل شه
    یادت باشه به هیچ وجه دابل کلیک نکنی رو درایوها که مثل اول میشه
    شما باید یه مشکل دیگم داشته باشی , باید وقتی یه پوشه باز میکنی در پنجره جدید باز شه
    این کار رو بکن بعد بیا ببینیم مشکلت حل شده یا نه که انشا الله حل میشه
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ببین redblood جان شما برو از بیرون یه سی دی ویندوز xp سرویس پک 2 بگیر و بیا روی سیستمت نصب کن چون احتمال داره ویندوزی که از اینجا گرفتی خراب باشه . بنابراین به جای اینکه این همه خودت را اذیت کنی این کار را هم بکن با یک ویندوز دیگه امتحان کن اگه باز درست نشد اون وقت یه فکری براش می کنیم . چون ما در درجه اول باید از ویندوز مطمئن باشیم که سالم است . طبق گفته های دوست عزیزم winxp بعد از نصب ویندوز هیچ یک از فایهای exe درون کامپیوتر را اجرا نکن اگر برنامه هایی توی درایو هات داری که از اونجا اونا را نصب می کردی دیگه این کار را انجام نده هر برنامه ای که خواستی نصب کنی از روی سی دی نصب کن چون ممکنه برنامه های درون هارد الوده باشند . بعد از نصب ویندوز یکبار کامل همه درایو ها را با کاسپر اسکای به روز ویروس یابی کن . در ضمن چرا کسپر اسکای باز نمی شه اگه درست نصب شده باشه و کرک شده هم باشه نباید مشکلی داشته باشه .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راستی یه چیز دیگم هست
    اگه خواستی ویروس یابی کنی system restore رو turn off کن

در مورد کاسپر
    مهدی جان منم بعضی وقتها با این کاسپر مشکل پیدا میکنم
    نصب و کرک میشه ولی بعد از چند روز تا سیستم بوت میشه میزنه out of data و اصلا دیگه باز نمیشه
    الان درست شده ولی یه مدت بود این طوری شده بود
    حتی ویندوز که عوض میکردم هنوز desktop رو تنظیم نکرده میرفتم کاسپر رو نصب کنم ولی خطا ی out of data میداد
    حتی ویروس یابهای دیگم مثل مک کافی نورتون هم نصب نمیشد , نمیدونم چی شد درست شد ولی یادمه یه بار

یه بار ورداشتم کل system volume information های رو هارد رو پاک کردم
    و از اون موقع فکر کنم مشکلم حل شد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیزم winxp در مورد کاسپر اسکای تا جایی که من اطلاع دارم اکثرا از لیسنسای ان استفاده می کنیم و این لیسنسها در واقع یک نوع تاریخ هستند یعنی ما وقتی از یک لیسنس استفاده می کنیم ان لیسنس تا ان تاریخ که برایش تعریف شده است کاربرد دارد و بعد از ان تاریخ دیگه کار نخواهد کرد . به خاطر همین باید از لیسنسهای معتبر برای کرک کردن ان استفاده کنیم .
    بهتره system restore را برای کلیه درایو ها به غیر از ویندز غیر فعال کنی چون در صورت بروز مشکل بشه به عقب برگشت .
    system volume information یک پوشه هست که کلیه اطلاعات هر درایو در اون ذخیره می شه این پوشه به این درد می خوره که در صورت نیاز تمام تنظیمات ویندوز را به زمان مشخص برگردونه . وقتی شما اونا پاک کنید اطلاعات مربوط به تاریخ استفاده از لیسنس را نیز از بین برده اید و سیستم نمی تونه تشخیص بده که قبلا این لیسنس استفاده شده و بعضی وقتها درست می شه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیزم winxp در مورد کاسپر اسکای تا جایی که من اطلاع دارم اکثرا از لیسنسای ان استفاده می کنیم و این لیسنسها در واقع یک نوع تاریخ هستند یعنی ما وقتی از یک لیسنس استفاده می کنیم ان لیسنس تا ان تاریخ که برایش تعریف شده است کاربرد دارد و بعد از ان تاریخ دیگه کار نخواهد کرد . به خاطر همین باید از لیسنسهای معتبر برای کرک کردن ان استفاده کنیم .
    بهتره system restore را برای کلیه درایو ها به غیر از ویندز غیر فعال کنی چون در صورت بروز مشکل بشه به عقب برگشت .
    system volume information یک پوشه هست که کلیه اطلاعات هر درایو در اون ذخیره می شه این پوشه به این درد می خوره که در صورت نیاز تمام تنظیمات ویندوز را به زمان مشخص برگردونه . وقتی شما اونا پاک کنید اطلاعات مربوط به تاریخ استفاده از لیسنس را نیز از بین برده اید و سیستم نمی تونه تشخیص بده که قبلا این لیسنس استفاده شده و بعضی وقتها درست می شه

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

win xp و مهدی جان،واقعا از راهنماییاتون ممنونم و winxp عزیز دقیقا درست گفتی،هر پوشه در یک پنجره جدید باز میشد.حالا میرم اینکاری رو که گفتی انجام بدم ببینم نتیجه چی میشه.فقط میشه بهم بگید که system restore رو از کجا میتونم off کنم؟
    بازم مرسی ار کمکتون.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

redblood جان فکر می کردم مشکلت حل شده .
    winxp عزیز می بخشی من جواب دادم
    برا ی غیر فعال کردن سیستم ریستور روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و سپس propertise را بزن به تب
    system restor برو و درایو ها را یکی یکی انتخاب کن و setting را بزن و از پنجره باز شده یک تیک داره که اونا بزن و یک پیغام می ده ok کن . بهتره برای درایو ویندوز این کار را انجام ندی چون اگر مشکلی پیش اومد راه برگشتی باشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

redblood جان فکر می کردم مشکلت حل شده .
    winxp عزیز می بخشی من جواب دادم
    برا ی غیر فعال کردن سیستم ریستور روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و سپس propertise را بزن به تب
    system restor برو و درایو ها را یکی یکی انتخاب کن و setting را بزن و از پنجره باز شده یک تیک داره که اونا بزن و یک پیغام می ده ok کن . بهتره برای درایو ویندوز این کار را انجام ندی چون اگر مشکلی پیش اومد راه برگشتی باشه .

مهدی جان از لطفت خیلی خیلی ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •